Първоначално изпратено от Solomoon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнениеhttp://www.x3news.com/download/?id=257028
Не намирам сериозни разминавания от предварително обявеният резултат на квесторите и консолидираният отчет ,- най големите загуби ще бъдат отчетени в резултат на затварянето на КТБ, или те просто следват ...
Коментар
-
http://www.x3news.com/download/?id=257028
Не намирам сериозни разминавания от предварително обявеният резултат на квесторите и консолидираният отчет ,- най големите загуби ще бъдат отчетени в резултат на затварянето на КТБ, или те просто следват ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеПърво, не съм ти брадчед, сигурен съм.
Второ, дали ти или аз съм прав, ще покаже времето. Аз твърдя, че банков проблем у нас няма. Има проблем с държавата. В този аспект, ако държавата реши да те прецака, няма какво да направиш, освен да си се родил на друго място, но все пак държавата е част от ЕС и не може да си прави съвсем каквото си иска.
Това как нямало пари .. при условие, че нашия дълг се дигнал до 22% от БВП и това е новина, на фона на гръцкия от 132% и повечето страни в ЕС с дълг от над 90% ...... нали.
Тоест аз не виждам опасност да бъдат прецакани вложителите в КТБ. Ако се разиграе сценарий на прецакване, ще е прецакване на цялата държава и на абсолютно всички в нея ( без сценаристите). което все си мисля не е вариант за една страна-членка на ЕС. Къщата, наречена ЕС няма да позволи появата на лайно в ъгъла си,тъй като ще осмърди цялата къща ако ме разбираш. Вече няма как да ни запрат на границата като през 97ма и миризмата ще се разстеле от Атлантика до Урал.
Няма кой да остави банка да фалира в държава членка на ЕС, пък било то държавата членка да се казва България.....така, че вариантите които Мизантроп описа са именно такива - ще си гласуват закона зо добра/лоша банко кат стой та гледай....но разбира се вече, въпросния закон няма да е внесен от Искров, а от нов говньор.....
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеВикаш, за разлика от 97-ма, сега овцете ще грабнат сопите и ще погнат вълците? Дали? Аз не го вярвам това. Тук не е Гърция или Франция или Италия или Испания. Тук дори Румъния не е. За съжаление...
Кой ще даде пари на овце????....Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Тук има още за конфликта на интереси на Плевнелиев с КТБ
http://www.bulgaria-news.bg/category...post83138.htmlМнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеПърво няма да станат, второ, на никой не му пука от размириците. По-скоро ЕС няма да го допусне, щото както вече казах, ще се разсмърди из целия съюз, вече нямат лостове с които да ни държат тук. Ще се надигне емигрантска вълна, ще завалят жалби във всякакви комисии и съдилища, ще изреват и много западни компании та и западни граждани в България и .. няма да ги изкефи
Коментар
-
Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнениеПросто сега има пазарна икономика и сме в ЕС.
Случващото се в момента е сблъсък между онези които крепят тази икономика и клептокрацията.
То така не се живее вече.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеДа, помня това време добре. Така е, няма нищо невъзможно, но сигурно ще станат размирици, ако се допусне сега.
Коментар
-
Иван Костов за ситуацията около КТБ
И аз разсъждавам като мизантроп. Тия които прилагат сега методи от 96 г. не са в час.Last edited by Cleo; 02.09.2014, 16:22.Мнението е лично - не препоръчвам нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнениеДа, помня това време добре. Така е, няма нищо невъзможно, но сигурно ще станат размирици, ако се допусне сега.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнениеХубаво е , че понякога сам не си вярваш на апокалиптичните прогнози Дядо Мечо
Коментар
-
Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнениеМислиш, че заради 2-3 милиарда ЛЕВА ще обезценят лева и ще ебат мамата на 40 милиарда депозити (ако ще и само половината да са в лева) ли?
Това би било твърде грубо и не съм сигурен дали някоя партия ще си вкара този автогол.....
да се надяваме, че няма да се случи, щото тогава и тия дето уж имат евра, едва ли ще имат достъп до сметките си в банките...... ще настане такъв бербат, че 97ма ще ни се стори като курорт.... надеждата е, че сега като част от ЕС особено, това няма да стане.
а и отново - не става дума за 150 милиарда, а за 2-3-4 и то ЛЕВА, които едва ли е проблем да се налеят след изборите..
не знам защо всеки казва, че кредите в лева ще се обезценят - няма ли клауза по този въпрос в договорчетата ???Ще се обезцени разбира се, обаче лихвата ти ще бъде вдигната на инфлацията +20% два дена преди да се усетиш, а парите, с които би погасил ( ако допуснем, че изобщо ги имаш. щото ако ги имаш каква е логиката да си теглил кредит) ще са блокирани и няма да можеш да погасиш овреме.
Та .. в резултат, при хипер обезценка на лева, на тарикатите, чакащи да им се обезценят кредитите, ще им се обезценят влоговете и заплатите, а кредитите ще си останат и вместо да гърмят шампанско, ще се гърмят в главите
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнениеЗа съжаление според мен е доста вероятно. За теб не знам, но аз много добре помня времето когато 1$>3000 лв. И това се случи за броени дни. Ще кажеш: ама сега е борд няма как да стане. И тогава никой, освен режисьорите, не вярваше че възможно, ама ей го на- случи се.
Абе не знам... не ме слушай, може пък сега да ни се размине...
Коментар
Коментар