IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Solomoon Разгледай мнение
    Именно.....и ще е много интересно какво правим в случай, че по официални данни КТБ преди надзора е имала едни показатели, които рязко са се понижили по време на надзора!?
    Те ще го оправдаят с провизиране на лоши кредити, уж към кухи фирми например, ще го натъкмят - не се притеснявай...За 6 месеца могат са изкарат и Папата виновен.

Коментар

• Първоначално изпратено от inta53 Разгледай мнение
      http://www.x3news.com/download/?id=257028

Не намирам сериозни разминавания от предварително обявеният резултат на квесторите и консолидираният отчет ,- най големите загуби ще бъдат отчетени в резултат на затварянето на КТБ, или те просто следват ...
      Именно.....и ще е много интересно какво правим в случай, че по официални данни КТБ преди надзора е имала едни показатели, които рязко са се понижили по време на надзора!?

Коментар

• http://www.x3news.com/download/?id=257028

Не намирам сериозни разминавания от предварително обявеният резултат на квесторите и консолидираният отчет ,- най големите загуби ще бъдат отчетени в резултат на затварянето на КТБ, или те просто следват ...

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
          Първо, не съм ти брадчед, сигурен съм.
          Второ, дали ти или аз съм прав, ще покаже времето. Аз твърдя, че банков проблем у нас няма. Има проблем с държавата. В този аспект, ако държавата реши да те прецака, няма какво да направиш, освен да си се родил на друго място, но все пак държавата е част от ЕС и не може да си прави съвсем каквото си иска.
          Това как нямало пари .. при условие, че нашия дълг се дигнал до 22% от БВП и това е новина, на фона на гръцкия от 132% и повечето страни в ЕС с дълг от над 90% ...... нали.
          Тоест аз не виждам опасност да бъдат прецакани вложителите в КТБ. Ако се разиграе сценарий на прецакване, ще е прецакване на цялата държава и на абсолютно всички в нея ( без сценаристите). което все си мисля не е вариант за една страна-членка на ЕС. Къщата, наречена ЕС няма да позволи появата на лайно в ъгъла си,тъй като ще осмърди цялата къща ако ме разбираш. Вече няма как да ни запрат на границата като през 97ма и миризмата ще се разстеле от Атлантика до Урал.
          Абсолютно вярно!
          Няма кой да остави банка да фалира в държава членка на ЕС, пък било то държавата членка да се казва България.....така, че вариантите които Мизантроп описа са именно такива - ще си гласуват закона зо добра/лоша банко кат стой та гледай....но разбира се вече, въпросния закон няма да е внесен от Искров, а от нов говньор.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
            Викаш, за разлика от 97-ма, сега овцете ще грабнат сопите и ще погнат вълците? Дали? Аз не го вярвам това. Тук не е Гърция или Франция или Италия или Испания. Тук дори Румъния не е. За съжаление...
            Овце, овце сме.... то това сме го доказали

Кой ще даде пари на овце????....
            Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Тук има още за конфликта на интереси на Плевнелиев с КТБ
              http://www.bulgaria-news.bg/category...post83138.html
              Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                Първо няма да станат, второ, на никой не му пука от размириците. По-скоро ЕС няма да го допусне, щото както вече казах, ще се разсмърди из целия съюз, вече нямат лостове с които да ни държат тук. Ще се надигне емигрантска вълна, ще завалят жалби във всякакви комисии и съдилища, ще изреват и много западни компании та и западни граждани в България и .. няма да ги изкефи
                Стига с тоя ЕС бе! Като че е някакъв юнак от приказките- ще дойде с калъчката да ни спаси от змея. Защо реши че изобщо им пука в ЕС какви простотии се случват тук? Сума ти идиотщини се случиха и се случват, ама до сега не съм видял ЕС да е накривил някому шапката у нас.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                  Просто сега има пазарна икономика и сме в ЕС.
                  Случващото се в момента е сблъсък между онези които крепят тази икономика и клептокрацията.
                  Дам,а докога овцете ще търпим клептократите?
                  То така не се живее вече.

Коментар

• Просто сега има пазарна икономика и сме в ЕС.
                    Случващото се в момента е сблъсък между онези които крепят тази икономика и клептокрацията.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                      Да, помня това време добре. Така е, няма нищо невъзможно, но сигурно ще станат размирици, ако се допусне сега.
                      Викаш, за разлика от 97-ма, сега овцете ще грабнат сопите и ще погнат вълците? Дали? Аз не го вярвам това. Тук не е Гърция или Франция или Италия или Испания. Тук дори Румъния не е. За съжаление...

Коментар

• Иван Костов за ситуацията около КТБ

И аз разсъждавам като мизантроп. Тия които прилагат сега методи от 96 г. не са в час.
                        Last edited by Cleo; 02.09.2014, 16:22.

Коментар

• Първоначално изпратено от aslan Разгледай мнение
                          Да, помня това време добре. Така е, няма нищо невъзможно, но сигурно ще станат размирици, ако се допусне сега.
                          Първо няма да станат, второ, на никой не му пука от размириците. По-скоро ЕС няма да го допусне, щото както вече казах, ще се разсмърди из целия съюз, вече нямат лостове с които да ни държат тук. Ще се надигне емигрантска вълна, ще завалят жалби във всякакви комисии и съдилища, ще изреват и много западни компании та и западни граждани в България и .. няма да ги изкефи

Коментар

• Първоначално изпратено от Бедният landlord Разгледай мнение
                            Хубаво е , че понякога сам не си вярваш на апокалиптичните прогнози Дядо Мечо
                            Напротив лорде, вярвам си винаги. Просто никак,ама НИКАК не ми се иска да съм прав.

Коментар

• Първоначално изпратено от bulgar Разгледай мнение
                              Мислиш, че заради 2-3 милиарда ЛЕВА ще обезценят лева и ще ебат мамата на 40 милиарда депозити (ако ще и само половината да са в лева) ли?

Това би било твърде грубо и не съм сигурен дали някоя партия ще си вкара този автогол.....

да се надяваме, че няма да се случи, щото тогава и тия дето уж имат евра, едва ли ще имат достъп до сметките си в банките...... ще настане такъв бербат, че 97ма ще ни се стори като курорт.... надеждата е, че сега като част от ЕС особено, това няма да стане.

а и отново - не става дума за 150 милиарда, а за 2-3-4 и то ЛЕВА, които едва ли е проблем да се налеят след изборите..

не знам защо всеки казва, че кредите в лева ще се обезценят - няма ли клауза по този въпрос в договорчетата ???
                              Ето това е невежество и наивност - да си мислиш, че кредита ти в лева ще се обезцени Ще се обезцени разбира се, обаче лихвата ти ще бъде вдигната на инфлацията +20% два дена преди да се усетиш, а парите, с които би погасил ( ако допуснем, че изобщо ги имаш. щото ако ги имаш каква е логиката да си теглил кредит) ще са блокирани и няма да можеш да погасиш овреме.
                              Та .. в резултат, при хипер обезценка на лева, на тарикатите, чакащи да им се обезценят кредитите, ще им се обезценят влоговете и заплатите, а кредитите ще си останат и вместо да гърмят шампанско, ще се гърмят в главите

Коментар

• Първоначално изпратено от Дядо Мечо Разгледай мнение
                                За съжаление според мен е доста вероятно. За теб не знам, но аз много добре помня времето когато 1$>3000 лв. И това се случи за броени дни. Ще кажеш: ама сега е борд няма как да стане. И тогава никой, освен режисьорите, не вярваше че възможно, ама ей го на- случи се.
                                Абе не знам... не ме слушай, може пък сега да ни се размине...

Коментар

Working...
                                X