Първоначално изпратено от B.Graham
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Добре де абстрахираите се от БФБ и целия сценарии.
Кажете ми в понеделник сутринта на фона на бедствия,аварии и безпаричие, пенсионерите как ще си получат пенсиите (които част са в КТБ) 4мил. лв. (предполагам)
Мнението ми няма препоръчителен или компетентен характер. А единствено предположения.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Макс Разгледай мнениеИмаш съмнения, че екзекуцията на най-свестния мажо на бфб не е политическа... Политиците се управляват от американската амбасада или не е така!
Не мога да говоря за грешки на ЦВ, възможно е и да няма. Просто, когато играеш шахмат с пиндосите, трябва да си готов че всеки един момент могат да обърнат дъската.... Наште калинки пасти да ядат пред хамериканскитеLife won't wait for you.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАмериканците бутат КТБ в ръцете на руснаците...?!?!? СмЕх
Не мога да говоря за грешки на ЦВ, възможно е и да няма. Просто, когато играеш шахмат с пиндосите, трябва да си готов че всеки един момент могат да обърнат дъската.... Наште калинки пасти да ядат пред хамериканските
Коментар
-
Цветан Василев си направи партия също както и Христо Ковачки преди време.И двамата си помислиха, че могат да режат баницата заедно с master of puppets ....И двамата държавата за броени дни ги върна в изходни позиции. Вероятно ЦВ ще пострада по сериозно от ХК.Last edited by B.Graham; 20.06.2014, 20:29.Life won't wait for you.
Коментар
-
СТОЯН АЛЕКСАНДРОВ:
„Доколкото имам информация, фактически правителството събори банката, поради простата причина, че основните пари, които излязоха от нея, са на държавните структури. Как преди няколко години правителството и гуверньорът защитиха една друга банка и правителството депозира 500 млн., а сега изведнъж тръгнаха да теглят държавни пари“
Е, те това е работа .....
Коментар
-
Първоначално изпратено от bate Goiko Разгледай мнениеМного ми е интересно къде е Цецката Василев сега, дали вече е отпрашил за топлите страни, да суче мустак?
Коментар
-
Да го оставим Южния Поток, за него е ясно че ще се строи при друго правителство и при други условия, не е на дневен ред. И ще трябва да му се намали цената.
По-скоро се чудя да не би тази процедура по надзор да се въведе за да не се изтеглят пари на големи държавни фирми и такива свързани с Пеевски, така БНБ да блокира ресурс на страните по спора. Малко да се успокоят страстите.
Все пак и капацитета на БНБ е ограничен, тя не може да емитира пари, поради ограниченията на валутния борд. И така да помага на изпаднали в ликвидна криза. Има ресурс, но е ограничен.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАмериканците бутат КТБ в ръцете на руснаците...?!?!? СмЕх
Ако имате някакъв специален интерес, личен или журналичен към КТБ, търсете връзка на ставащото в областта на банките в БГ с ЮП.... МакКейн бе тук с тоягата и морковите и нареди ЮП да се спре. Сега предстои посещение на Лавров за същото. Вълненията около КТБ са смешни в сравнение със залозите около ЮП!
България най-после може свирепо да се намеси в играта на тройката - САЩ-Русия-ЕС! Но дали управляващите имат топки за това?Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Alan Greenspan Разгледай мнениеНе берете грижа за Пеевски и Мустака. Помислете за семействата си.
И добре се запасете с консерви и боеприпаси. За всеки случай.
Да не би случайно да си от Варна и ти а ?
И модераторчето да не ми трие мнението, ако обича, разбира се, за да не го пишем пак и на други места, докъдето няма достъпLast edited by precakanoto; 20.06.2014, 17:39.Не е препоръка... !!!
"Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany
Коментар
-
Първоначално изпратено от kaputov Разгледай мнениеhttp://bnt.bg/predavanyia/sa-obshten...tsialen-nadzor Искров се държа доста неадекватно(ще намаля капитала на КТБ) и изобщо не успя да внесе успокоение,въпреки според мен добрия ход да се вкарат квестори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАмериканците бутат КТБ в ръцете на руснаците...?!?!? СмЕхDon't work hard, work smart!
Коментар
-
http://bnt.bg/predavanyia/sa-obshten...tsialen-nadzor Искров се държа доста неадекватно(ще намаля капитала на КТБ) и изобщо не успя да внесе успокоение,въпреки според мен добрия ход да се вкарат квестори.
Коментар
-
Първоначално изпратено от B.Graham Разгледай мнениеАмериканците бутат КТБ в ръцете на руснаците...?!?!? СмЕх"Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън
Коментар
Коментар