IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
    Нищо от това,което пишеш не е разумно.Много злорадствате бе хора.
    Къде видя злорадство? Говоря си съвсем нормално. Нямам никакви нито лични, нито служебни, финансови или някакви други интереси в КТБ. Ето защо мога да си позволя да говоря истината, за разлика от вас, които очевидно яко сте глътнали водица или като депозанти или като служители там. Съжалявам, но колкото по-бързо се отърсите от розови сънища и неоснователни надежди толкова по-разумни решения в личен или служебен план ще вземете!

Една банка спре ли да обслужва задълженията си значи е фалирала. Няма какво да се лъжеме. Банката се е мъчила поне 2 седмици и не е намерила помощ! 2 седмици в областта на финансите са страшно много време!

Длъжниците към фалирали банки започват да купуват цесии от депозанти за да погасят заемите си с големи дисконти. Това е практика в света. Това бе практика и през 90-те у нас, когато имаше масови фалити на банки.
    Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
      Не разбирам, какво имаш предвид? Малко повече разяснения можеш ли да дадеш?
      Биткойните си ги търгувай както намериш за добре,аз ти написах какви залози приемам...от всеки за колкото каже и когато иска,кеш в лева ,или в евро!
      Ще ти предложа и 3-та точка:Обзалагам се,че до 14 юли банката ще работи,дори и с определени условия,докато оправят бакиите по евентуалната смяна на собственик,или оздравяване от държавата.
      Мога да ти напиша още 4-5,но се задоволявам и с тези три,които при цялата изгода за теб от всичко което написа едва ли ще приемеш.

Не е препоръка!!!
      Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Мога да ти предложа 2 залога,в кеш,колкото кажеш,виртуалните "пари" ги търгувай някъде си...
        Не разбирам, какво имаш предвид? Малко повече разяснения можеш ли да дадеш?
        Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

Евентуалният купувач на банката никога няма да покрие 100% от задълженията и. Ако някой от миноритарните акционери е имал такова намерение е щял да го направи до фалита, а не след това! Ще има пазарлъци и в най-добрия случай ще се покрият максимум 30% от пасивите на банката. През това време тези, които имат заеми от банката ще изкупуват депозити с голям отбив достигащ до 50 и повече%! Ще ми доста добри комисионни за вътрещари...
          От Нареченски бани обявиха, че ти осигуряват ежегоден неколкократен безплатен достъп до базата. И ще платят сериознаа сума БЕЗ ДИСКАУНТ на този, който първи те заведе там. Твоето присъствие там щяло да бъде чест за базата и автоматично ще доведе до вдигане на имиджа.
          Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:32.

Коментар

Мммм... не бих казал. Нещо изнервен ми се струваш. Какво точно смяташ, че не е "банково" от това, което съм писал?
            Нищо от това,което пишеш не е разумно.Много злорадствате бе хора.Не съм изнервен,а реалист,трезво мислещ при това.По надолу редактирах поста си,прочети и ако ти стиска дай да се разберем за условията и сроковете.Купувача

Коментар

Нямаш абсолютно никаква идея от банки
              Мммм... не бих казал. Нещо изнервен ми се струваш. Какво точно смяташ, че не е "банково" от това, което съм писал?

Коментар

• Forex Master

Става въпрос за пари и пак бъркаш биткойните с пари, толкова голяма обезценка само при койните за сега.
                D.Y.F-091066

Коментар

• ForexMaster
                  Чета ти коментарите и не мога да повярвам,че имаш 15 000 такива,а си толкова зле,заклевам се!Нямаш абсолютно никаква идея от банки,гледай си там виртуалната търговия...такива като тебе има в пъти повече фалирали от банкови вложители, може да си сигурен!
                  Мога да ти предложа 2 залога,в кеш,колкото кажеш,виртуалните "пари" ги търгувай някъде си...
                  1.Банката няма да фалира
                  2.И да стане,което е почти невъзможно спрямо интересите на държавата като цяло,парите на дребните вложители ще бъдат възстановени до последната стотинка,до 196 000 лева и то в срок до 2-3 месеца.
                  Когато кажеш!
                  Last edited by kig36; 22.06.2014, 01:05.

Коментар

• Хайде да открием сезона. Някой, който има депозити в КТБ над 200-те хил. съгласен ли е да ми ги продаде при 60% дисконт?

Коментар

• Евентуалният купувач на банката никога няма да покрие 100% от задълженията и. Ако някой от миноритарните акционери е имал такова намерение е щял да го направи до фалита, а не след това! Ще има пазарлъци и в най-добрия случай ще се покрият максимум 30% от пасивите на банката. През това време тези, които имат заеми от банката ще изкупуват депозити с голям отбив достигащ до 50 и повече%! Ще ми доста добри комисионни за вътрещари...
                      Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:29.

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master
                        Та, това е за биткойните, които не са гарантирани от никой и банковите депозити, които са гарантирани...
                        Е няма как сега да ги убедиш, че за биткойн не са нужни гаранции.

Когато стане всеизвестен факт, вече няма да има значение... защото ще бъде като Интернет в момента.

Трябва ли му на някой гаранция, че Интернет работи и има полза от него, ами не, това е просто част от живота.

Коментар

• Всъщност чисто технически големите акционери как подкрепят дадена банка-като тя вземе от тях облигационен заем или просто като депозират в нея необходимата сума или някакъв др. начин?

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
                            Да БНБ трябва да отнеме лиценза на банката незабавно за да може фонда да изплати до 20 дена парите под 100 000 евро!
                            А фонда откъде ще вземе толкова пари? От НОИ и НЗОК ли?

Коментар

• Tradera

А другия казус в който ти давам пари и ти не ми ги връщаш и ми отнемаш лиценза ? Той как ще се реши - като справедлив ли ?
                              D.Y.F-091066

Коментар

• Там е работата, че банката не е замразена а парите на вложителите са замразени.
                                Щом има да получава пари да си ги върне после на фонда за гарантиране, но след
                                като няма пари отнемане на лиценза незабавно.

Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                                Не могат да отнемат лиценз на банка която има сигурни плащания да получава и ще се стабилизира финансово ! Това е все едно да ти дам пари в заем, ти да не ми ги върнеш и да ми отнемеш лиценза и да не мога да се занимавам с това да кредитирам. Точно замразена е банката, ще я размразят както казват - 3 месеца и не повече от четири.
                                Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:25.

Коментар

Working...
                                X