IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
    Мнение оценено на добър 4. Корпоративна Търговска Банка няма да фалира
    2. Банката е стабилна и с добра ликвидност и ще си остане такава за напред
    3. От КТБ реагираха навреме, като поискаха помощ от БНБ, за да предотвратят паника между вложителите
    4. Искров взе много правилно решение, като постави банката под надзор и замрази за три месеца всички операции. Това време е достатъчно да се упокоят хората, които напразно се юрнаха да си теглят парите заради лъжливи слухове написани в жълти вестници и продажни медии, обслужващи партийните интереси на определен кръг хора.
    На мен ми чудно как хората хукват да си теглят парите от една стабилна и добре работеща банка, под влияние на измислици писани в жълтата преса, но все пак живеем в България.
    4. До фонд за гарантиране на влоговете въобще няма да се стигне, всички вложители ще си получат парите
    Не е въпроса да се обиждаме, а да обсъдим доколко е вярна тезата на форекс мастара, че може депозитите да се продават на 50% от цената.
    Аз предполагам, че оманския фонд ще купи банката на такъв процент от активите, но вложителите по закон поне трябва да си получат цялата сума.
    Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:48.

Коментар

• 1. Корпоративна Търговска Банка няма да фалира
      2. Банката е стабилна и с добра ликвидност и ще си остане такава за напред
      3. От КТБ реагираха навреме, като поискаха помощ от БНБ, за да предотвратят паника между вложителите
      4. Искров взе много правилно решение, като постави банката под надзор и замрази за три месеца всички операции. Това време е достатъчно да се упокоят хората, които напразно се юрнаха да си теглят парите заради лъжливи слухове написани в жълти вестници и продажни медии, обслужващи партийните интереси на определен кръг хора.
      На мен ми чудно как хората хукват да си теглят парите от една стабилна и добре работеща банка, под влияние на измислици писани в жълтата преса, но все пак живеем в България.
      5. До фонд за гарантиране на влоговете въобще няма да се стигне, всички вложители ще си получат парите
      Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:47.
      ( ! ) Мнението ми води до фалит и финансови загуби

Коментар

• Първоначално изпратено от Tradera Разгледай мнение
        Да БНБ трябва да отнеме лиценза на банката незабавно за да може фонда да изплати до 20 дена парите под 100 000 евро!
        А после ако се намери инвеститор да върне лиценза.
        Какъв Главен прокурор ще сезираш?Нали той свърши мръсната работа

Коментар

• Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
          Евентуалният купувач на банката никога няма да покрие 100% от задълженията и. Ако някой от миноритарните акционери е имал такова намерение е щял да го направи до фалита, а не след това! Ще има пазарлъци и в най-добрия случай ще се покрият максимум 30% от пасивите на банката. През това време тези, които имат заеми от банката ще изкупуват депозити с голям отбив достигащ до 50 и повече%! Ще ми доста добри комисионни за вътрещари...
          Форка тука се изложи много здраво ама много.Няма ли да схванеш че банката се поръча и прокуратурата изпълни поръчката.
          Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:46.

Коментар

• http://www.trud.bg/Article.asp?ArticleId=4151657

Коментар

• Прав си донякьде, в частта за себе си
              Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• аман от простотий (извинявам се за френския).
                ... още преди 1-2 години, мои роднини ме агитираха да ходя в КТБ ... .... сега... аз не съм икономист, но съм имал доста изпити по математика ... и мога да събирам 2+2 ... ако някой ти дава голяма лихва по депозит => има нужда от ликвидност => няма такава ... така, че не ми казвайте, че точно днес става ясно, че нещо не е наред с КТБ ... поне от преди 2 години на мен ми беше ясно че нещо не е наред тук ... (а, аз съм господин никой) ... а в нашата д-ва е пълно с професори... така, че моля Ви не стреляйте в тъмното ... просто събирайте простите числа (дори не се изисква да работите с имагинерни "такива" ... това по повод на една шега с нашите военни)...

Коментар

• Първоначално изпратено от Avalanche Разгледай мнение
                  По конкретнно алчността на гражданите...
                  Фирмите са държавни/общински или свързани
                  Дам... гражданите са виновни...

Че са вкарали пари в банката, за да могат нейните шефове да взимат големи заплати и бонуси. Наистина са виновни... много виновни.

Сега също са виновни, че си търсят парите... е как така ще си търсят парите, наглеци... как може да си търсят парите... просто лоши хора, много лоши хора.

А обикновения човек му чукат мутри на вратата за 200 - 300лв. и го пребиват. Но той същия няма право на нищо... Дори няма право да говори по форумите, когато недай си боже той има да взима пари от някоя банка.

А на обикновените хора им лепят лепенки на вратите, че имат да връщат кредити, за да ги виждат всички съседи. Все едно са белязани или прокажени. Просто в България наглоста става безпределна... не бих се учудил ако ни падне някой астероид на главата... станахме като Содом и Гомор.

Коментар

Хайде да открием сезона. Някой, който има депозити в КТБ над 200-те хил. съгласен ли е да ми ги продаде при 60% дисконт?
                    Хората с над 200к тук са тип Рашидов/ Стойчков....т.е. едва ли знаят какво е дисконт

Коментар

А фонда откъде ще вземе толкова пари? От НОИ и НЗОК ли?
                      МВФ е като крен вариант

Коментар

• Другари по спокойно.
                        Друг е проблема.
                        Кой има пари в банката?
                        Например злите езици казват парите на ГЕРБ /законните партийната субсидия/ са там и сега ко правим?
                        Дайте в тази посока да помислим.

Коментар

• Първоначално изпратено от коки Разгледай мнение
                          !!!!!!
                          Dimitar M Ivanov
                          ·
                          Сякаш виновните за всичко това, което сеслучва са българските граждани и фирми.

По конкретнно алчността на гражданите...
                          Фирмите са държавни/общински или свързани

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                            Аман от финансови експерти,залагайте бре,отговарям даже и с имоти.
                            Дай подробности за тези имоти? Как да ти повярвам, че си сериозен и действително не си гольо заложил всичко що има на депозит в банката?
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
                              Обзалагам се,че до 14 юли банката ще работи,дори и с определени условия
                              Тя банката ще работи с "определени условия" още в Понеделник. Ти каква точно работа на тая банка имаш предвид? Някои превилигировани фирми и личности ще си вземат парите още другата седмица, но това не означава, че банката ще работи, като банка!
                              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от robert
                                ....
                                Аман от финансови експерти,залагайте бре,отговарям даже и с имоти.
                                Има закони,резерв,държава,буфери,Европейски съюз,Валутен борд,МВФ, и т.н....явно още не сте преглътнали 97г
                                Е хората сега няма да имат вашата съдба,колкото и да Ви се иска явно.
                                Last edited by X_Y; 22.06.2014, 11:38.
                                Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Working...
                                X