IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
    Не знам, всеки си има право на мнение, но за мен Цецо Василев не е толкова черен. Не е стокхолмски синдром. Ако някой ми посочи честно забогатял едър бизнесмен/ олигарх ще остана учуден.
    Аз не твърдя, че е толкова черен ( абе черен си е, не е рус ама...)
    Просто започна да става много едър. В един момент (както и стана ясно) държи толкова ресурс, че държавата зависи от него. Държи лично голяма банка, държи телеком, държи футболен клуб, държи Булгартабак и още много неща, които не знаем. Започна и в политически проекти да се бърка.. смея да мисля, че до момента толкова голям колкото него не е имало. Даже Божков и ТИМ нямат чак такова влияние.
    Аз не казвам че е направил нещо лошо или че друго, ама ако реши да щтракте с пръсти, може да спре държавата а това вече е страшно

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
      КТБ е инструмента на проекта на живота му. Проекта на живота му е да завладее държавата, но мисля вече му е ясно, че няма да стане, така че ...
      Не знам, всеки си има право на мнение, но за мен Цецо Василев не е толкова черен. Не е стокхолмски синдром. Ако някой ми посочи честно забогатял едър бизнесмен/ олигарх ще остана учуден.

Коментар

Абе КТБ е проектът на живота му, не знам дали ей така ще му тегли едни майна.Аз не бих, колкото и скътани милиони да имам.
        Зависи. Ако проекта е глътка водичка и знае какво е положението едва ли ще се натиска защото ще знае че е безсмислено. А и какво му е лошото на живота в ЮАР? Ако имаш скътани бели пари за черни дни де...

Коментар

Ако му прецакат банката и ако е мъжкар ще изкара нотариално заверените показания и ще стане забавно
          Сигурен съм,че вече е заверил нотариално едни писания..и на доста хора не им е спокоен съня
          "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

Абе КТБ е проектът на живота му, не знам дали ей така ще му тегли едни майна.Аз не бих, колкото и скътани милиони да имам.
            КТБ е инструмента на проекта на живота му. Проекта на живота му е да завладее държавата, но мисля вече му е ясно, че няма да стане, така че ...

Коментар

Ще изкара ако е мъж. По-вериоятно е да каже.. абе що ми трябва? Скатал съм некой милион за черни дни, ще се установя някъде под вънкашност чужда и под име ново, ако не изкарам показанията, те ще се правят че ме търсят, аз - че се крия... боли ме..мустака, дет ше го обръсна.
              Натам върви май май

Коментар

Ако му прецакат банката и ако е мъжкар ще изкара нотариално заверените показания и ще стане забавно
                Ще изкара ако е мъж. По-вериоятно е да каже.. абе що ми трябва? Скатал съм некой милион за черни дни, ще се установя някъде под вънкашност чужда и под име ново, ако не изкарам показанията, те ще се правят че ме търсят, аз - че се крия... боли ме..мустака, дет ше го обръсна.
                Натам върви май май

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                  Данъкоплатците в всички случай ще им е вътре,поне бизнеса да се спаси и да няма фалити.А относно мустака вече не му симпатизирам можеше да се заеме по сериозно с защитата си а не да пуска сълзливи съобщения видите ли срещу мен има организирана атака и няма да се прибирам щот съм насран.Човек с такива възможности можеше да се заеме доста по сериозно според мен.

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
                    Данъкоплатците в всички случай ще им е вътре,поне бизнеса да се спаси и да няма фалити.А относно мустака вече не му симпатизирам можеше да се заеме по сериозно с защитата си а не да пуска сълзливи съобщения видите ли срещу мен има организирана атака и няма да се прибирам щот съм насран.Човек с такива възможности можеше да се заеме доста по сериозно според мен.
                    Така е. ++

Коментар

• Първоначално изпратено от alpes Разгледай мнение
                      Това с 15-те% на вложителите няма да стане,защото целта на цялото упражнение са точно АКТИВИТЕ!
                      Що да не? Това перфектно се вписва. Вложителите ще придобият да кажем ..... 30% от банката по този начин, разпределени между няколкостотин хиляди вложители. КОЙ ще придобие и той 30% и ще е маджо, а вложителите ще имат право да подсмърчат наоколо и да викат " Иии батеее, дай некой дивидент бееее, децата са гладнииии"
                      Перфектно е Хем и банката спасена, хем и Цецо наритан, хем и КОЙ контролира банката и активите, хем и държавата не дала нищо.
                      Перфекрен начин а го турнат на гарантираната маса. А тука някой ме пита що не искам

Коментар

А за добра/лоша банка и аз съм го писал долу, просто това май най-добре урежда всички, без данъкоплатците и Цецо.

Коментар

• Не е е предлагал на гарантираните, а на вложителите. Предполагам че е имал предвид негарантираните. Това казвам, че те сами си го предложиха за тях си.
                          Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Това с 15-те% на вложителите няма да стане,защото целта на цялото упражнение са точно АКТИВИТЕ!
                            "Живота е това,което ни се случва сега докато правим планове за бъдещето"Дж. Ленън

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
                              Негарантираните сами го предложиха - онзи комитет от есперти. Иван Костов също говореше за това.
                              Иван Костов никога не е предлагал да се дават акции на гарантираните. Просто няма как Иван Костов да изтърси такава глупост

Коментар

• Първоначално изпратено от Frosty Разгледай мнение
                                На кого са му притрябвали акции на фалирало предприятие?!
                                Зависи от цената
                                Понякога фалиралото предприятие има активи, с които да се покрият дълговете и да остане нещо и за акционерите И ако цената е по-ниска от това, което ще остане след покриване на дълговете що не? Има инвеститори, които точно това правят, изкупуват фалирали компании, хем фалирали яко, не като КТБ дето има не малко активи

Коментар

Working...
                                X