Първоначално изпратено от kig36
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеАз вече доста пъти съм казвал че на българските политици не им слушам какво приказват. Няма нужда да си замърсявам съзнанието им с лъжите им. А съм напълно убеден че гледането на български новини обрича човек на кармични страдания
Не мога да разбера хората които си причиняват това. Аз не съм гледал български новини сигурно вече 10 години, не съм си купувал вестник от 15, а и в интернет я прочета две три новини на седмица, я не. Пък не усещам да изпускам нещо.
Няма нищо ново в Цирка и номерата на артиститеКакво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеАз я цитирам само защото те продължават да си посочват сметките в Корп-а за плащане.
А иначе втората част от въпроса ти ме навежда на следния казус.
Какво се случва, ако аз тегля 1 000 000 лева кредит, гарантирани от 1 500 000 твой депозит и отнемат лиценза на банката ?
В твоя пример са два различни субекта ... или смяташ, че сме едно цялоЗа спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеНяма да е по-рано от 3 месеца според моето скромно мненийцеИ това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНикой не е обяснил на народа както трябва.
Когато народът разбере, че ще не ще, ще плати за Топлофикация
Когато разбере, че ще не ще, ще плати на общините
Сметките на държавата и тях ще плати
Държавните фирми също.
Парите му в пенсионния фонд горят и намаляват дяловете му
Когато разбере, че данъците му са били в КТБ и ще има недостиг
И накрая, ще разбере, че всъщност няма да се плати само на човека, от който зависи заплатата му.
И кво прайм тогава?
Как ще реагира народът тогава?
Лаят някакви бастуни, че било наложително да станат предсрочно изискуеми заемите в КТБ, по които съвсем коректно си е плащано до момента!
Освен думата организиране на КРАЖБА, друго какво ти идва на ум ?
ПС нямам акции, депозити и кредити в КТБ
Коментар
-
Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнениеИ сега последно кога плащат?Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеМежду другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.
Защо в случая с ПИБ имаше извънредно събрание в неделя,а с КТБ се проспаха почивните дни,след като е ясно че НЯМА ВРЕМЕ????????И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеМежду другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.
Защо в случая с ПИБ имаше извънредно събрание в неделя,а с КТБ се проспаха почивните дни,след като е ясно че НЯМА ВРЕМЕ????????I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?
Коментар
-
Между другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.
Защо в случая с ПИБ имаше извънредно събрание в неделя,а с КТБ се проспаха почивните дни,след като е ясно че НЯМА ВРЕМЕ????????Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнениеПонеже цитираш Топлофикация - какво ще се получи ако дружеството има повече кредити към банката отколкото пари по сметки ? Пак ли ще е ощетена ? Или я слагаш в списъка на свързаните фирми
А иначе втората част от въпроса ти ме навежда на следния казус.
Какво се случва, ако аз тегля 1 000 000 лева кредит, гарантирани от 1 500 000 твой депозит и отнемат лиценза на банката ?
Коментар
-
От цялата работа се подава съвсем малко истинска инфо, но много вероятно е и да има неточна инфо в медиите. Изложението, което е постнал Бенджи е близо до истината, комбинация от различните тези. Това с кред портфейл е боклук, въпросът е, да си свършат работата и да покажат точно проблемните кредити - те сигурно не са 1.6 % или колкото там казваха под 2 %. Нарушенията, дори и да ги има са едно, а действителната загуба - друго. Що се отнася до 200 милки - един гимназист за две седмици е достигнал до отговора. Това с Мими и Борислава от една страна е особено, пък и главния касиер - ако той е получил точни докум кви ще ги дъвче. Ако са без подписи, за кво са прибрали счетоводителите... А още колко въпроси...
Важното е, че 21 юли, не е точно 21 юли...И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеНикой не е обяснил на народа както трябва.
Когато народът разбере, че ще не ще, ще плати за Топлофикация
Когато разбере, че ще не ще, ще плати на общините
Сметките на държавата и тях ще плати
Държавните фирми също.
Парите му в пенсионния фонд горят и намаляват дяловете му
Когато разбере, че данъците му са били в КТБ и ще има недостиг
И накрая, ще разбере, че всъщност няма да се плати само на човека, от който зависи заплатата му.
И кво прайм тогава?
Как ще реагира народът тогава?За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Коментар
Коментар