IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
    Няма да е по-рано от 3 месеца според моето скромно мненийце
    Ми тогава тоя Ванчо да си взема гащите чантата шапката и да каже на майка си... Черно Фередже оле

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
      Аз вече доста пъти съм казвал че на българските политици не им слушам какво приказват. Няма нужда да си замърсявам съзнанието им с лъжите им. А съм напълно убеден че гледането на български новини обрича човек на кармични страдания

Не мога да разбера хората които си причиняват това. Аз не съм гледал български новини сигурно вече 10 години, не съм си купувал вестник от 15, а и в интернет я прочета две три новини на седмица, я не. Пък не усещам да изпускам нещо.
      И Аз така

Няма нищо ново в Цирка и номерата на артистите
      Какво ще стане, ако в България останат само цигани и държавни служители?!

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Аз я цитирам само защото те продължават да си посочват сметките в Корп-а за плащане.
        А иначе втората част от въпроса ти ме навежда на следния казус.
        Какво се случва, ако аз тегля 1 000 000 лева кредит, гарантирани от 1 500 000 твой депозит и отнемат лиценза на банката ?
        Отнеси се малко по-сериозно към казуса ..... прояви малко професионализъм
        В твоя пример са два различни субекта ... или смяташ, че сме едно цяло
        За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Присъединявам се към това мнение - решението е за 3 месеца, сериозен одит може да свърши работата за 20 раб дни , примерно 4-6 човека. Така че удължаване след 21 септември може и да няма.
          И това ще мине ...

Коментар

Никой не е обяснил на народа както трябва.
            Когато народът разбере, че ще не ще, ще плати за Топлофикация
            Когато разбере, че ще не ще, ще плати на общините
            Сметките на държавата и тях ще плати
            Държавните фирми също.
            Парите му в пенсионния фонд горят и намаляват дяловете му
            Когато разбере, че данъците му са били в КТБ и ще има недостиг

И накрая, ще разбере, че всъщност няма да се плати само на човека, от който зависи заплатата му.
            И кво прайм тогава?

Как ще реагира народът тогава?
            Ми, така съм научен, че да се питам за всяка ситуация, най-напред, кой, кой.. и т.н. има сметка.. и не ми излиза сметката на добро!
            Лаят някакви бастуни, че било наложително да станат предсрочно изискуеми заемите в КТБ, по които съвсем коректно си е плащано до момента!
            Освен думата организиране на КРАЖБА, друго какво ти идва на ум ?
            ПС нямам акции, депозити и кредити в КТБ

Коментар

• Първоначално изпратено от Бате Пешо Разгледай мнение
              И сега последно кога плащат?
              Мнението ми не е препоръка!

Коментар

Между другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.
                Защо в случая с ПИБ имаше извънредно събрание в неделя,а с КТБ се проспаха почивните дни,след като е ясно че НЯМА ВРЕМЕ????????
                Ти така и за Илийчо ще почнеш да питаш...
                И това ще мине ...

Коментар

Между другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.
                  Защо в случая с ПИБ имаше извънредно събрание в неделя,а с КТБ се проспаха почивните дни,след като е ясно че НЯМА ВРЕМЕ????????
                  Защото последният клиент на всяка банка е БНБ а клиентът винаги има право ;-)
                  I don't call equity bulls 'cockroaches.' Do you understand?

Коментар

• И сега последно кога плащат?

Коментар

• Между другото искам да задам един въпрос,който ме мъчи последната седмица, и с което се затвърждава мнението ми,че всичко с КТБ е постановка.

Коментар

• Така както се развиват нещата(което между другото не е изненада,макар че аз лично смятах,че ще приемат закона)парички ще има края на октомври,началото на ноември...
                        И с благодарности при това

Коментар

• НЯМА ДА СЕ ВРЪЩАМ НАЗАД , КОГАТО ВИ КАЗВАХ ЧЕ Е РАНО ДА СЪДИТЕ !
                          Но все пак ми се иска да Ви поразсея малко с един ВЪПРОС ;-
                          Ц. Василев направи това , което му е било необходимо за да е жив все още ,НО ИЗВЪН СТРАНАТА !
                          А КАКВО НАПРАВИ ХР. БИСЕРОВ , та е жив труп ТУК ???

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Понеже цитираш Топлофикация - какво ще се получи ако дружеството има повече кредити към банката отколкото пари по сметки ? Пак ли ще е ощетена ? Или я слагаш в списъка на свързаните фирми
                            Аз я цитирам само защото те продължават да си посочват сметките в Корп-а за плащане.
                            А иначе втората част от въпроса ти ме навежда на следния казус.
                            Какво се случва, ако аз тегля 1 000 000 лева кредит, гарантирани от 1 500 000 твой депозит и отнемат лиценза на банката ?

Коментар

• От цялата работа се подава съвсем малко истинска инфо, но много вероятно е и да има неточна инфо в медиите. Изложението, което е постнал Бенджи е близо до истината, комбинация от различните тези. Това с кред портфейл е боклук, въпросът е, да си свършат работата и да покажат точно проблемните кредити - те сигурно не са 1.6 % или колкото там казваха под 2 %. Нарушенията, дори и да ги има са едно, а действителната загуба - друго. Що се отнася до 200 милки - един гимназист за две седмици е достигнал до отговора. Това с Мими и Борислава от една страна е особено, пък и главния касиер - ако той е получил точни докум кви ще ги дъвче. Ако са без подписи, за кво са прибрали счетоводителите... А още колко въпроси...
                              Важното е, че 21 юли, не е точно 21 юли...
                              И това ще мине ...

Коментар

Никой не е обяснил на народа както трябва.
                                Когато народът разбере, че ще не ще, ще плати за Топлофикация
                                Когато разбере, че ще не ще, ще плати на общините
                                Сметките на държавата и тях ще плати
                                Държавните фирми също.
                                Парите му в пенсионния фонд горят и намаляват дяловете му
                                Когато разбере, че данъците му са били в КТБ и ще има недостиг

И накрая, ще разбере, че всъщност няма да се плати само на човека, от който зависи заплатата му.
                                И кво прайм тогава?

Как ще реагира народът тогава?
                                Понеже цитираш Топлофикация - какво ще се получи ако дружеството има повече кредити към банката отколкото пари по сметки ? Пак ли ще е ощетена ? Или я слагаш в списъка на свързаните фирми
                                За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

Working...
                                X