Този спор дето го водите абсурден без значение дали, кога и колко от тези депозити ще бъдат изплатени в краят на денят банковата ни система получи поредният удар и хората пак ще се върнат на добре познатата буркан банк !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеЗаЩиЩава туци
Защищен с блокирани пари.
Ако бяха приели закона щяхте да сте забравили
Блокираните пари не значи, че не са защитени по закон. Хуморът ти е неудачен и производен на недостатъчно познание в банково дело и български език.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеЗабравяш едни малки,но съществени подробности...
Законите бяха други!
Не бяхме в ЕС!
Века дори беше друг!
Вие не разбирате ли,че ако това се случи,България ще се срути тотално за една седмица?
Понякога като ви слушам как говорите имам чувството, че живеем в различни вселени...
ЕС няма да си мръдне пръста, освен ако интересите им не бъдат засегнати пряко. Тях не ги интересува добруването на Българския народ.
Това че сме 21-ви век не променя нищо... като сме 21-ви век... защо има само 5 линейки в София... и хората умират от отдавна забравени болести?!?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеНе бе, аз съм рая-под 196..За радост или съжаление закона защищава раята , тоест тези под тази граница, та как така ти не искаш специален закон, ама искаш всичко да се изплати дори на неразумните?
Защищен с блокирани пари.
Ако бяха приели закона щяхте да сте забравили
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА защо да не вкара всичко накуп? Депозит ли прави или залог на Рулетка???
БНБ за къв е там?
Иначе утре ще затворят и друга банка....Щом няма виновни и щом е толкова лесно да се взимат заеми, за да се плаща всичко
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеА, то и тук беше така в началото, но се появяват все повече мислещи хора
Не твърдя обратното за теб, просто си се заинатил и не щеш да признаеш, че съм прав.
В момента на мен основния ми проблем е дали да си рподам и 10% останали в България или да приема че все пак съм черноглед за България. Още се колебая между двете, надявам се изборите да наклонят везните нанякъде. Но при взимане на такова решение комбинирано с най-вероятните уравляващи наесен просто не си заслужава човек да държи каквото и да било тук.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоред мен няма нужда от специален закон. Но това е друга тема.
Иначе, който е рая, повервай ми... Ще си остане рая. Ти нали не си рая?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеСпоред мен няма нужда от специален закон. Но това е друга тема.
за политиката ли се подготвяш
Ако има Рая, то тя със сигурност ще приеме каквото й кажат господарите/политиците.
Ще си трае
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнениеЗа България това не важи особено
Едните растат, другите затъват в бедност
Общо погледнато е така
Ако искаш дай конкретен пример за фирма, с какви депозити е била, с какви оборотни средства, ....всичко накуп ли е вкарала в КТБ и тогава да видим кое от какво зависи
БНБ за къв е там?
И не е ли Чл. 4 ЗГВБ противоконституционен?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнениеДобре, но ти се опасяваш за твоите в друга баМка нале.Затова ли лобираш така нагло в полза на беззаконието, тоест за специален закон? Моите може да са блокирани но според закона, а вие изедниците искате специален закон, ама 80% от раята не го искати са въстанали и им е ясно вече за вас.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеКато им се обясни внимателно, че заплатите им доста зависят от тези богатите, си сядат на задниците.
Едните растат, другите затъват в бедност
Общо погледнато е така
Ако искаш дай конкретен пример за фирма, с какви депозити е била, с какви оборотни средства, ....всичко накуп ли е вкарала в КТБ и тогава да видим кое от какво зависи
Коментар
-
Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнениеХаха, друг път. Влез в дневник и им го обясни.
Не твърдя обратното за теб, просто си се заинатил и не щеш да признаеш, че съм прав.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеХе хе, не съм аз с блокираните пари.
Затова ли лобираш така нагло в полза на беззаконието, тоест за специален закон? Моите може да са блокирани но според закона, а вие изедниците искате специален закон, ама 80% от раята не го искати са въстанали и им е ясно вече за вас.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеВиж какво ще ти кажа, не се вживявай в ролята на спасител и не си придавай излишна важност.
Тази които имат над 196 000 лв. не са ги изкарали с молене на такива като теб, както и няма да ги защитят с молене на такива като теб.
Ако те прави щастлив да се изживяваш като фактор възползвай се от момента, но това не е устойчиво състояние и няма да продължи дълго.
Т.е. търси щастието в нещо друго.
Коментар
-
Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнениеНе ми разтягай локуми. Покажи един човек с влог в КТБ, който да се моли на такива като теб.
Вече политици си говорят за взимане на 5-6 млрд заем за спасяването, даже и те не знаят за какво точно, но целта е да се платят всички депозити
Кой ще ги плаща тези заеми?
Дали изобщо ще има място и да се търсят пари за други дейности, реформи, проекти... ако още в началото на новото управление се задлъжнее толкова?
Коментар
Коментар