IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Този спор дето го водите абсурден без значение дали, кога и колко от тези депозити ще бъдат изплатени в краят на денят банковата ни система получи поредният удар и хората пак ще се върнат на добре познатата буркан банк !!!
    http://bnight.sytes.net - Някой интересни неща за форекс-а. Както и ежедневни валутни ана

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
      ЗаЩиЩава туци

Защищен с блокирани пари.
      Ако бяха приели закона щяхте да сте забравили
      Не подчертавай, не ти е ясен добре българския правописен речник, думата защитава и защищава е еднакво правилна провери!
      Блокираните пари не значи, че не са защитени по закон. Хуморът ти е неудачен и производен на недостатъчно познание в банково дело и български език.

Коментар

• Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнение
        Забравяш едни малки,но съществени подробности...
        Законите бяха други!
        Не бяхме в ЕС!
        Века дори беше друг!
        Вие не разбирате ли,че ако това се случи,България ще се срути тотално за една седмица?
        България отдавна се срутила... ние живеем в развалините на държавата.

Понякога като ви слушам как говорите имам чувството, че живеем в различни вселени...

ЕС няма да си мръдне пръста, освен ако интересите им не бъдат засегнати пряко. Тях не ги интересува добруването на Българския народ.

Това че сме 21-ви век не променя нищо... като сме 21-ви век... защо има само 5 линейки в София... и хората умират от отдавна забравени болести?!?

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
          Не бе, аз съм рая-под 196..За радост или съжаление закона защищава раята , тоест тези под тази граница, та как така ти не искаш специален закон, ама искаш всичко да се изплати дори на неразумните?
          ЗаЩиЩава туци

Защищен с блокирани пари.
          Ако бяха приели закона щяхте да сте забравили

Коментар

А защо да не вкара всичко накуп? Депозит ли прави или залог на Рулетка???
            БНБ за къв е там?
            точно, по сега действащите закони - ВСИЧКИ, които не са си гледали работата на Съд.

Иначе утре ще затворят и друга банка....Щом няма виновни и щом е толкова лесно да се взимат заеми, за да се плаща всичко

Коментар

А, то и тук беше така в началото, но се появяват все повече мислещи хора
              Не твърдя обратното за теб, просто си се заинатил и не щеш да признаеш, че съм прав.
              Аз знам че не си прав, т.е. абсолятно сигурен съм в това. Ако повечето хора го правят на инат или просто защото не искат да плащат на някой милионите с техните данъци, аз съм съвсем наясно и че подобно решение ще забие икономиката ни в рецесия, а нищо чудно и депресия. 10% от БВП дори да го разпределиш за 5 години са си 2% по малък растеж. Като се сложат и лихвите за дълга който ще се вземе за това и растежа вече ще е с 2,1 или 2,2 по-нисък. като се сложи и връщането на несигурността, ръста на безработицата, свиването на потреблението, а от там и на данъчните рпиходи и на разходите за държавата и тоталната некадърност на политиците ни, първата година след това решение икономиката като нищо ще се свие с 3-4% и то ако не се появи още някакъв проблем. Дори и плащането само на гарантираните има голяма степен на вероятност да ни вкара в рецесия - макар и доста по-слаба.

В момента на мен основния ми проблем е дали да си рподам и 10% останали в България или да приема че все пак съм черноглед за България. Още се колебая между двете, надявам се изборите да наклонят везните нанякъде. Но при взимане на такова решение комбинирано с най-вероятните уравляващи наесен просто не си заслужава човек да държи каквото и да било тук.

Коментар

Според мен няма нужда от специален закон. Но това е друга тема.
                Иначе, който е рая, повервай ми... Ще си остане рая. Ти нали не си рая?
                Не бе, аз съм рая-под 196..За радост или съжаление закона защищава раята , тоест тези под тази граница, та как така ти не искаш специален закон, ама искаш всичко да се изплати дори на неразумните?

Коментар

какво е това "рая" ....първо - бедните срещу богатите, сега туй...
                  за политиката ли се подготвяш

Ако има Рая, то тя със сигурност ще приеме каквото й кажат господарите/политиците.
                  Ще си трае

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя) Разгледай мнение
                    За България това не важи особено
                    Едните растат, другите затъват в бедност
                    Общо погледнато е така
                    Ако искаш дай конкретен пример за фирма, с какви депозити е била, с какви оборотни средства, ....всичко накуп ли е вкарала в КТБ и тогава да видим кое от какво зависи
                    А защо да не вкара всичко накуп? Депозит ли прави или залог на Рулетка???
                    БНБ за къв е там?
                    И не е ли Чл. 4 ЗГВБ противоконституционен?

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
                      Добре, но ти се опасяваш за твоите в друга баМка нале. Затова ли лобираш така нагло в полза на беззаконието, тоест за специален закон? Моите може да са блокирани но според закона, а вие изедниците искате специален закон, ама 80% от раята не го искати са въстанали и им е ясно вече за вас.......

Коментар

Като им се обясни внимателно, че заплатите им доста зависят от тези богатите, си сядат на задниците.
                        За България това не важи особено
                        Едните растат, другите затъват в бедност
                        Общо погледнато е така
                        Ако искаш дай конкретен пример за фирма, с какви депозити е била, с какви оборотни средства, ....всичко накуп ли е вкарала в КТБ и тогава да видим кое от какво зависи

Коментар

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
                          Хаха, друг път. Влез в дневник и им го обясни.
                          А, то и тук беше така в началото, но се появяват все повече мислещи хора
                          Не твърдя обратното за теб, просто си се заинатил и не щеш да признаеш, че съм прав.

Коментар

Хе хе, не съм аз с блокираните пари.
                            Добре, но ти се опасяваш за твоите в друга баМка нале. Затова ли лобираш така нагло в полза на беззаконието, тоест за специален закон? Моите може да са блокирани но според закона, а вие изедниците искате специален закон, ама 80% от раята не го искати са въстанали и им е ясно вече за вас.......

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                              Виж какво ще ти кажа, не се вживявай в ролята на спасител и не си придавай излишна важност.

Тази които имат над 196 000 лв. не са ги изкарали с молене на такива като теб, както и няма да ги защитят с молене на такива като теб.

Ако те прави щастлив да се изживяваш като фактор възползвай се от момента, но това не е устойчиво състояние и няма да продължи дълго.

Т.е. търси щастието в нещо друго.
                              Ми добре, щом си вярваш продължавай в същия дух

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
                                Не ми разтягай локуми. Покажи един човек с влог в КТБ, който да се моли на такива като теб.
                                Що за въпрос
                                Вече политици си говорят за взимане на 5-6 млрд заем за спасяването, даже и те не знаят за какво точно, но целта е да се платят всички депозити
                                Кой ще ги плаща тези заеми?

Дали изобщо ще има място и да се търсят пари за други дейности, реформи, проекти... ако още в началото на новото управление се задлъжнее толкова?

Коментар

Working...
                                X