IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от ravnovesie Разгледай мнение
    Това че го правите супер нескопосано не променя факта че е точно това. В момента се молите на данъкплатците да ви плати парите. И това че го правите нескопосано не ви помага.
    Виж какво ще ти кажа, не се вживявай в ролята на спасител и не си придавай излишна важност.

Тази които имат над 196 000 лв. не са ги изкарали с молене на такива като теб, както и няма да ги защитят с молене на такива като теб.

Ако те прави щастлив да се изживяваш като фактор възползвай се от момента, но това не е устойчиво състояние и няма да продължи дълго.

Т.е. търси щастието в нещо друго.

Коментар

• Първоначално изпратено от Babbitt Разгледай мнение
      Хе, хе, колко нагло!
      Хе хе, не съм аз с блокираните пари.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
        Като им се обясни внимателно, че заплатите им доста зависят от тези богатите, си сядат на задниците.
        Хе, хе, колко нагло!

Коментар

Като им се обясни внимателно, че заплатите им доста зависят от тези богатите, си сядат на задниците.
          Хаха, друг път. Влез в дневник и им го обясни.

Коментар

ама що не влезеш на други места да видиш какво се коментира.

Коментар

• Първоначално изпратено от mobiman Разгледай мнение
              Не ми разтягай локуми. Покажи един човек с влог в КТБ, който да се моли на такива като теб.
              Това че го правите супер нескопосано не променя факта че е точно това. В момента се молите на данъкплатците да ви плати парите. И това че го правите нескопосано не ви помага.

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                Ти не разбра ли,че всички европейски страни си спасиха банките ВЪПРЕКИ закона?
                Кипър = изключение.
                четеш избирателно, написала съм го - национализираха ги
                ABN Amro, например, сега си е държавна и държавата управлява активите, които е придобила!
                тук, някой не иска да се говори за Активите, за Кредитите - пълна мъгла около тях, такива били - хем били много и не знаели нищо точно, хем гърмят, че едва ли не 90% са загубени
                А исландците, просто отказаха да изплатят депозитите на холандци и англичани, които са си поели риска да търсят висока лихва там....не пожелаха цялата държава да натрупа още дългове...
                Примери много

Но тук се говори за най-идиотски вариант - Специален закон за КТБ.
                Сори, не става!
                Не преди да кажат колко още специални закони са готови да направят за другите банки.

Отделно, по-лош сигнал от това няма - дръжте си безотговорно парите, в която ви падне банка или друга финансова институция, Държавата ще плаща после всичко

По-лошият е само - размиването на Отговорността.
                КОИ са виновни за това източване.
                Всички на Съд, барабар с БНБ и прокуратурата

Коментар

Какво мислиш че представлява целия този театър в момента. Тези с парите мрънкат на тези с партиите, които се молят, убеждават и така нат. редовия данъкплатец. И няма да успеят. Ако има толкова тъпи хора които да не схващат че е по-добре да не дадат 500 отколкото да ги дадат значи просто нямат и 500 лева.
                  Не ми разтягай локуми. Покажи един човек с влог в КТБ, който да се моли на такива като теб.

Коментар

Чакам да ми покажеш поне един от хората с депозит в КТБ който се моли на данъкоплатците да му подарят милиарди.
                    Ти в момента точно това правиш.

Коментар

Да, ще се вземат за гарантираните, за мен това си е правилно задължение - за другите ме съмнява. В този форум очевидно само аз нямам кинти в КТБ, ама що не влезеш на други места да видиш какво се коментира.
                      Чакам да ми покажеш поне един от хората с депозит в КТБ който се моли на данъкоплатците да му подарят милиарди.

Коментар

Много си хлъзгав. Покажи ми един, който се моли, а не ми говори глупости.
                        Какво мислиш че представлява целия този театър в момента. Тези с парите мрънкат на тези с партиите, които се молят, убеждават и така нат. редовия данъкплатец. И няма да успеят. Ако има толкова тъпи хора които да не схващат че е по-добре да не дадат 500 отколкото да ги дадат значи просто нямат и 500 лева.

Коментар

Искров казва:
                          Още повече, че предварителните сондажи в Генерална дирекция „Конкуренция” на Европейската комисия (ЕК) ясно показаха предпочитанието на контролните органи там за подкрепа именно на такова решение на проблема, а не за обявяване на банката в несъстоятелност и изплащане единствено на влоговете в гарантирания от закона размер до 196 хиляди лева. Препоръката на ЕК също целеше да се избегне появата на системен риск за цялата банкова система и негативно отражение върху българската икономика.
                          Дали е вярно или не - не знам
                          Вярно е, и Баце го потвърди в петък за Панорама

Коментар

От теб пари ще се вземат, даже и за гарантираните!

Но се моли да не се стигне до опцията с фонда, защото индиректно ще ти вземат двойно, тройно и четворно повече.
                            Да, ще се вземат за гарантираните, за мен това си е правилно задължение - за другите ме съмнява. В този форум очевидно само аз нямам кинти в КТБ, ама що не влезеш на други места да видиш какво се коментира.

Коментар

Ми като искат да не се молят - така и така няма нищо да получат особено пък когато правят всичко възможно да бъдат неприятни
                              Много си хлъзгав. Покажи ми един, който се моли, а не ми говори глупости.

Коментар

Кипър си спаси само гарантираните депозити. Другите получиха акции - нямам нищо против негарантираните да получат акции от КТБ и КТБ да продължи да съществува, ако това е възможно. Единствено съм против да се взимат от мен пари.

От теб пари ще се вземат, даже и за гарантираните!

Но се моли да не се стигне до опцията с фонда, защото индиректно ще ти вземат двойно, тройно и четворно повече.

Коментар

Working...
                                X