IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение
    Който не подаде искане няма да му връщат парите ли?
    Разбира се че не. Просто у нас е прието като искаш нещо, да си пуснеш я молбичка, я искане ... Бюрокрация в действие, че сега по инерцията се пускат искания.
    Реално, обаче предполагаме че исканията ще са без никакъв резултат насреща. Но все пак са един вид да не ни забравят хората, че ни има.

Коментар

• Т.е. това е някаква форма на протест. Аз реших, че трябва да внесеш искане, иначе не участваш в супершоу невада после...

Коментар

• ХАХАХАХАХА

Първоначално изпратено от ert Разгледай мнение
        Аз вчера като внасях моето искане, дори опашка имаше, масово хората внасяха като мен искания. Предполагам, че полза няма да има, защото нашето законодателство не е нарушено, но като тръгне мъловата няма спиране и всички внасят.
        Който не подаде искане няма да му връщат парите ли?

Коментар

• Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнение
          Искане до ФГВБ за заплащане на влога
          Ако някой има примерно заявление, може да го качи, с цел уеднаквяване на исканията и недопускането на някой пропуск.

Поздрави и успехи!

P.S.

Въпреки всичко смятам, че подобно нещо няма да доведе до
          положителна развръзка за вложителите. Поне няколко съдебни инстанции.
          Многе нерви, разходи и загуба на време. Особено ако променят законодателството
          и не се стигне до санкция на европейски съд, всичко ще си остане за сметка на обикновения човек.
          NO SIGNATURE FOUND

Коментар

Аз вчера като внасях моето искане, дори опашка имаше, масово хората внасяха като мен искания. Предполагам, че полза няма да има, защото нашето законодателство не е нарушено, но като тръгне мъловата няма спиране и всички внасят.

Коментар

• Някой може ли да качи едно такова искане в нета, без личните данни, разбира се ?

Коментар

• Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнение
                Изпуснал съм го този момент Какви искания внасяте?

Коментар

Онзи ден си входирах искането до ФГВБ и охраната ми сподели, че страшно много хора вече са го направили. Така като гледам, май ще създадем доста работа на съда към 20-то число
                  Аз също подадох искане.
                  Дебнем на замаушка, това е официално Искане към Фонда да ни се платят парите, съгласно Директивата на ЕС, тъй като отдавна трябваше да стартира плащането по силата на същата Директива. .
                  Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Изпуснал съм го този момент Какви искания внасяте?
                    Last edited by Дебнем на замаушка; 02.10.2014, 10:14.

Коментар

• Онзи ден си входирах искането до ФГВБ и охраната ми сподели, че страшно много хора вече са го направили. Така като гледам, май ще създадем доста работа на съда към 20-то число

Коментар

• Шок! Прокуратурата иска личните данни на 500 000 клиенти на КТБ

Адвокати прехвърляли от името на Василев активи на КТБ, алармират от КТБalive
                        Last edited by Cleo; 01.10.2014, 20:18.

Коментар

• Бате Пешо

Банкерите , политиците и медиите .А най големия боклук е овцата която ги финансира и те затова е стрижат периодично.И навсякъде ще я стрижат и в Германия и в Япония дори, ще дойде и този момент.
                          D.Y.F-091066

Коментар

• Чий пари е прал и къде е спала Прокуратурата и БНБ? Не осъдиха ли Брендо точно за пране на пари? Защо това не беше първото обвинвние на Прокуратурата лично срещу Цв.Василев /вместо да говорят глупости за изнесени 206 млн.в чували/, а трябваше да затварят КТБ?

Коментар

• Групата не ми пречи, всеки има право да защитава интересите си.
                              Но мисля, че вече е ясно, че за по-мащабни протести тази група не върши работа и е ясно чии интереси защитава.
                              Реално все още няма и достатъчно яснота относно състоянието на банката.
                              Last edited by Cleo; 01.10.2014, 19:21.

Коментар

• Опитай се да постнеш нещо там относно "чистотата" на Ц. Василев - жив ще те изядат. Още го чакат да спаси банката
                                Скараха се наскоро на един от организаторите Божилов защо питал Василев през медиите дали се източват активите на банката от неговите адвокати.

Коментар

Working...
                                X