IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Какво ви е направила групата
    Напълно нормална извадка от хора с различни интереси.
    В общи линии, всеки дърпа към него искайки да си получи парите. Не го е грижа от къде те ще дойдат и дали останалите ще си получат парите.

Коментар

• И аз ходих 2 или 3 пъти на протести. Споделям мнението относно КТБalive. Не е ясно за какво точно се борят (освен "Отворете КТБ" и "Мафия").

Коментар

• Първоначално изпратено от ЧОКО&БОКО Разгледай мнение
        Ти на протест ходил ли си? любопитно ми е как стигна до тоз извод.?
        2 пъти ходих, но няма гаранция, че защитават интересите ми. След като пратиха писмо, където пишеше, че ЦВ е като Буров и Стамболов, останах със силни резервации.
        Last edited by Cleo; 01.10.2014, 19:20.
        Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Cleo Разгледай мнение
          Нали и търсенето от Интерпол уж беше партенка.
          А да ме прощава Коки, но КТБалайв не е група на вложители, а на служители и други хора на ЦВ. Повечето вложители не са в групата.
          Ти на протест ходил ли си? любопитно ми е как стигна до тоз извод.?
          Last edited by ЧОКО&БОКО; 01.10.2014, 18:53.

Коментар

• Нали и търсенето от Интерпол уж беше партенка.
            А да ме прощава Коки, но КТБалайв не е група на вложители, а на служители и други хора на ЦВ. Повечето вложители не са в групата.
            Мнението е лично - не препоръчвам нищо.

Коментар

• Все пак било истина ...
              Е, нормално. Който има пари, има какво да пере ...

Властите в Лихтенщайн потвърдиха, че разследват Цветан Василев за пране на пари
              Главният прокурор Робърт Валнер коментира пред Ройтерс, че проверката е започнала след сигнал, подаден от банка в страната

Коментар

• Първоначално изпратено от Pivoley Разгледай мнение
                Няма смисъл. Сега само остана да разпродадат всичкото активи за 20% от стойността на правилните хора и всичко ще е точно. Нали това е целта от самото начало.
                Относно това - кредитния портфейл на Виктория е много,много читав и представлява сериозен интерес за доста банки.Ако бъде продаден на пазарен принцип икономическата логика води до извода,че цената му ще е не 100%,а даже и с някой пункт отгоре - т.е. 100,1-101%. Тук ще разберем как ще се работи с групата на КТБ - на пазарен принцип или по схема ...

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                  Даммм, вървим си към отрицателен капитал и това си е.
                  Държавата не знам как ще спасява и дали има смисъл да спасява банка с отрицателен капитал и без акционери.
                  Няма смисъл. Сега само остана да разпродадат всичкото активи за 20% от стойността на правилните хора и всичко ще е точно. Нали това е целта от самото начало.

Коментар

• Първоначално изпратено от ДесеткиЛевове Разгледай мнение
                    Не знам за тебе но аз отивам да приготвя големия сак дето го пазя за специални случаи
                    Давай с чували направо

Коментар

Политиците ни са достатъчно тъпи, за да не направят кабинет и да се изпокарат, та парламента да не гласува и дълг, та не дърпай ноември за опашката
                      Така е но освен че са тъпи много мразят да носят отговорност. А досега беше много лесно да се прехвърля отговорността. Искров вика "на ход са политиците", те му казват "абе, ти немаше ли да подаваш оставка" и те така. Ако на 20-ти вземат лиценза на КТБ, вече Искров няма да е боксовата круша която е сега. Той ще си е свършил работата и на Тиквоний ще му се наложи най-накрая да вземе позиция.
                      Освен това във фонда има 2млрд от 3.7 така че и в най-лошия случай ще вземем 50% Не знам за тебе но аз отивам да приготвя големия сак дето го пазя за специални случаи

Коментар

Ако искат да се спасят от справедливия гняв на Веждиту, ще се наложи да спасяват банката...отрицателен, не отрицателен, тва е
                        Политиците ни са достатъчно тъпи, за да не направят кабинет и да се изпокарат, та парламента да не гласува и дълг, та не дърпай ноември за опашката

Коментар

Държавата не знам как ще спасява и дали има смисъл да спасява банка с отрицателен капитал и без акционери.
                          Ако искат да се спасят от справедливия гняв на Веждиту, ще се наложи да спасяват банката...отрицателен, не отрицателен, тва е

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
                            За Коледа.
                            Еее...много ве...аре размешай картите още веднъж да видим какво ще излезе Ако приемем че одита на 20-ти ще излезе с отрицателен капитал, БНБ задължително трябва да отнеме лиценза. Оттам вече на мен ми излиза дата 10 Ноември за вземане на кинти.

Коментар

Има вече ориентирани:
                              http://www.capital.bg/biznes/2014/09..._lv_kum_kraia/

400млн...всичко върви по план Остава само за септември да нахендрим още едни 200 млн и ше изтрием капитала Оттук нататък вече спасение от акционерите е научна фантастика. Или държавата ще спасява или ще се фалира.
                              Даммм, вървим си към отрицателен капитал и това си е.

Коментар

• За Коледа.

Коментар

Working...
                                X