Аз лично, чакам да видя, утре дали ще актуализират бюджета. Ако няма 2 млрд. за КТБ, наистина трябва да се пристъпва към "план Б"
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнениеТой на е наред с мозъка
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеГригор Лилов за начало ще свърши работа.
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеПри всички случаи е много по-компетентна от всички ревльовци тук, взети на куп и умножени по 10.
А кой ще ви оправи.. абе се се намира кой
Коментар
-
Първоначално изпратено от jikev Разгледай мнениеУчудва ме лековерието царящо тук.
Видя се, че не може да вярваме на властта и ще се спасяваме поединично (по български)
Опитах да поискам някакъв документ от КТБ удостоверяващ депозитите ми при тях, но си ме отрязаха с лека ръка!
Забранено им било да разпечатват на хартия...
Като съм откривал депозита, на договора са някакви символични суми. Вкарването и дърпането не бяха проблем и депозитите набъбнаха значително с времето.
Това бе и една от причините, да ползвам и КТБ (ползвах и други банки, но вече НЕ)
Тъй като вината си е изцяло моя, според внушенията на властите - Нито БНБ, нито НОИ нито една камара институции, са видели кво става в банката и са одобрявали отчети и награди...
За това търся начин и хора чрез който да принудим държавата да си спазва законите!
Всички във форума вече сме съгласни, че и на 21.09 няма да отвори банката.
Със това безвластие се вижда, че и до края на годината няма да стане...
Пари в БГ влизат в повече само лятото, плюса е от туризъм и земеделие.
А след като толкова време не е рухна системата и държавата си крета някак си, защо новите управници да се занимават с "проблема КТБ"?
Ние "депозантите", ще сме претръпнали, пенсионерите и фирмите отдавна, ще са си открили сметки по другите банки (които не са успели са умрели за бизнеса и буквално).
Защо наистина да го правят?
И без това 90% от населението на БГ няма депозити в КТБ и проблема и не го вълнува!
Защо новата власт да не си направи един нов закон, който да е в интереса на 90% от българите? Ще имат време и спокойствие след нова година (100-те дни на новото правителство), да го нагласят..
Все още имаме сили и желание, да не им позволим!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kalpazan Разгледай мнениеМisanthrope,
не зная какъв съм, но при подобна ситуация (повече от месец тотално затъмнение, при на практика доказана безпрецедентна за последните 25 години вина, на всички институции) на Запад вече щеше да има погром, а в Гърция със сигурност да са запалили парламента.
Факт е, че нашето примирение работи срещу нас. Принципно е възможно нещата да се получат и с търпение, но не е 100% сигурно. С организирано нетърпение, всичко ще приключи за броени дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеХристина Вучева е родена на 15 февруари 1937 година в Пазарджик. Завършва счетоводна отчетност във Висшия икономически институт „Карл Маркс“ (днес Университет за национално и световно стопанство, УНСС) в София, след което работи в статистическия център, Окръжния народен съвет и Акумулаторния завод в Пазарджик. По-късно е преподавател в Научния институт на Министерството на финансите.[1]
През 1990-1991 година Вучева е съветник в Министерски съвет, а от 1992 до 1997 година оглавява дирекция „Икономическа и социална политика“.[2] През този период участва активно в разработването на концепцията за масова приватизация.[1] През 1994-1995 година тя е вицепремиер и министър на финансите в служебното правителство на Ренета Инджова.[1] От 1996 до 2009 година е преподавател по финанси в УНСС.[2]
тази ли ще ни оправи завършила института Крали Мас, но май Ленин и Сталин били в далаверата
А кой ще ви оправи.. абе се се намира кой
Коментар
-
Учудва ме лековерието царящо тук.
Видя се, че не може да вярваме на властта и ще се спасяваме поединично (по български)
Опитах да поискам някакъв документ от КТБ удостоверяващ депозитите ми при тях, но си ме отрязаха с лека ръка!
Забранено им било да разпечатват на хартия...
Като съм откривал депозита, на договора са някакви символични суми. Вкарването и дърпането не бяха проблем и депозитите набъбнаха значително с времето.
Това бе и една от причините, да ползвам и КТБ (ползвах и други банки, но вече НЕ)
Тъй като вината си е изцяло моя, според внушенията на властите - Нито БНБ, нито НОИ нито една камара институции, са видели кво става в банката и са одобрявали отчети и награди...
За това търся начин и хора чрез който да принудим държавата да си спазва законите!
Всички във форума вече сме съгласни, че и на 21.09 няма да отвори банката.
Със това безвластие се вижда, че и до края на годината няма да стане...
Пари в БГ влизат в повече само лятото, плюса е от туризъм и земеделие.
А след като толкова време не е рухна системата и държавата си крета някак си, защо новите управници да се занимават с "проблема КТБ"?
Ние "депозантите", ще сме претръпнали, пенсионерите и фирмите отдавна, ще са си открили сметки по другите банки (които не са успели са умрели за бизнеса и буквално).
Защо наистина да го правят?
И без това 90% от населението на БГ няма депозити в КТБ и проблема и не го вълнува!
Защо новата власт да не си направи един нов закон, който да е в интереса на 90% от българите? Ще имат време и спокойствие след нова година (100-те дни на новото правителство), да го нагласят..
Все още имаме сили и желание, да не им позволим!
Коментар
-
Понеже коментирате борда, аз лично не виждам опасност.
Само редовно НС може да го премахне,а такова няма да имаме след 10на дни.
А какво става, на теория, ако хората се юрнат да теглят депозитите си,ама не в ЛЕВА,а в ЕВРО? При налични около 10-11 млрд хартиени и монетни левчета откъде ще намерим хартиени евра?Звучи тъпо на първо четене, но се замислете какво ще настъпи,ако отнеме 1-2 седмици на БНБ да докара евраци.
За мен е крайно време да влезем в ERM II и да приемаме еврото до 2-3 години. Борд толкова дълго оцелял няма,а и няма нужда да има.В момента той играе ролята на намордник на политическата мафия.Емисионната функция на БНБ е отменена, което е добре, иначе щеше да има едно печатане на леФчета да си еВе мамата.
Коментар
-
Мisanthrope,
не зная какъв съм, но при подобна ситуация (повече от месец тотално затъмнение, при на практика доказана безпрецедентна за последните 25 години вина, на всички институции) на Запад вече щеше да има погром, а в Гърция със сигурност да са запалили парламента.
Факт е, че нашето примирение работи срещу нас. Принципно е възможно нещата да се получат и с търпение, но не е 100% сигурно. С организирано нетърпение, всичко ще приключи за броени дни.
Коментар
-
Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнениепроф.Христина Вучева
През 1990-1991 година Вучева е съветник в Министерски съвет, а от 1992 до 1997 година оглавява дирекция „Икономическа и социална политика“.[2] През този период участва активно в разработването на концепцията за масова приватизация.[1] През 1994-1995 година тя е вицепремиер и министър на финансите в служебното правителство на Ренета Инджова.[1] От 1996 до 2009 година е преподавател по финанси в УНСС.[2]
тази ли ще ни оправи завършила института Крали Мас, но май Ленин и Сталин били в далаверата
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеАбсолютно си прав.Правят каквото си искат без да спазват нищо.
Коментар
-
Първоначално изпратено от buba4ko Разгледай мнениеИма го и това. Оревахме форума, признавам
Но искам и теб да питам, защото вчера никой от "големите специалисти" във форума не ми отговори:
Кой политик или виден държавник от БАН е стойностен човек и който смяташ че би оправил нещата в КТБ ?
Всички говорят как ще се оправим, обаче никой не споменава имена
Имената които споменаваме за управници, вече и децата знаят че са крадци
Та... КОЙ ?
Коментар
Коментар