IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнение
    Съгласен...Но все пак депозитите и кредитите в КТБ са същността на проблема. А що се отнася до плащането с данъците, според мен единственият вариант, да не се плаща от данъците е акционерите да налеят пари....Между другото ....абе айде лека нощ!
    оффф, да та таковам в таковата, ми не ми са спи бе .... ама помня ( не че съм си пил гинкото) че в 2-3 поста поледните два часа казвам ама тоооооочно същото, нервните депозанти да са молите да му върже на Цецо квот там е замислил с оманци, марсинаци и квито и да са....... иначе .... след изборите.... па тогаз ша ги има едни ....ама тез виновни, ама онез... ама докат не са разберем кой виновен...... (и некой гепил пачките).... И ДА - предпочитам да са построи тунела под Шипка например , отколкото да се плащат изи мъните на тоз или оня , там те са знаят кои са, ако са стигне дотам де.
    Last edited by Pacho; 11.08.2014, 02:00.

Коментар

• ПППП - за Гордъна - темата е КТБ , а не Депозити сметки и нам си кво в КТБ, тъй че е

Съгласен...Но все пак депозитите и кредитите в КТБ са същността на проблема. А що се отнася до плащането с данъците, според мен единственият вариант, да не се плаща от данъците е акционерите да налеят пари....Между другото ....абе айде лека нощ!
      I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.

Коментар

Pacho нещо много те боли.... Я ходи на лекар.... И аз си мисля,че тук си говорим освен за това, което се случва, и за НАЧИНА по който се случва, и най-вече, че не трябва да се случва по този начин. И се опитваме да си дадем отговор, защо се случва така, и какво трябва да се прави, за да не е така. Ти явно я караш по стария български обичай...да те боли за другите....
        Къф си па ти бе,..... я .... мое прочетеш кво съм писал и на кого съм го писал , па тогаз пиши. Точно съм за принципа и за бля бля квот там си написал, и точно го казвам на хора дет пискат щот ги нема кебааапчетата. Ай кажи нещо ново за НАЧИНА, обсъдили сме го 50-60 страници назад. И.и.и.иии теб за кво та боли ..... ай ходи ти на лекар или ПППП (първо прочети , после пиши ) , а???

ПП Олдман , мерси ама немам нужда от подкрепа, и уверявам че немам ама никакви болежки, ша са появят евентуално , ако недай боже я фалират банката и некой тъпегйоз реши че требе с данъците да плащаме на веждичката
        ППП ьььььььь - намерих я бе магаренце , ако много държиш даже и ша запомня де е.
        ПППП - за Гордъна - темата е КТБ , а не Депозити сметки и нам си кво в КТБ, тъй че е редно да обсъждаме съдбата на банката , а не на тоз или оня стотинките или милионите
        Last edited by Pacho; 11.08.2014, 01:16.

Коментар

Pacho нещо много те боли.... Я ходи на лекар.... И аз си мисля,че тук си говорим освен за това, което се случва, и за НАЧИНА по който се случва, и най-вече, че не трябва да се случва по този начин. И се опитваме да си дадем отговор, защо се случва така, и какво трябва да се прави, за да не е така. Ти явно я караш по стария български обичай...да те боли за другите....
          Само да питам, кво се случва? Че не разбрах И следствията по кой начин да се оправят
          Не трябва да има и природни бедствия а има. Сринаха и двете кули преди десетилетие и нещо, както се опитват да правят и с КТБ! НО при банките няма SMS-и, а закони! И институции, които ТРЯБВА да ги спазват! (след като са достатъчно некадърни и ЗАВИСИМИ, за да търсят по творческо решение, НАВРЕМЕ)
          И не разбрах, КЪФ си ти,е да пращаш някой на лекар
          Last edited by 0ldman; 11.08.2014, 00:52.

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
            НЕ не мисля че в Европа не им пука за банката. Напротив убеден съм че в ЕК има хора които са за затвора защото са замесени в кражби на европейски пари предназначени за България.
            о, недей, ще ме разплачеш що бе човек, не мога да си помисля, че това е вярно
            НЕ мисля, че са там за лапачката, а не се борят за това, а за чиста е свята... Европа
            И в тоя контекст СЪМ убеден, че комисията на супер- комисарката, супер първата личност в рейтингите на соц агентурите , такова исках да кажа социологическите агенции, е похарчила мнооооо повече пари за администрация, офиси, командировки, коктейли и заплати, ОТКОЛКОТО тая структура с "фондовете си" е помагала на бедствия (вкл и на наводнени градове в Абсурдистан) - МЪРТВО РОДЕНА СТРУКТУРА!!! С ръководител диригент, или може би говори и на езика на глухонемите...
            Last edited by 0ldman; 11.08.2014, 01:06.

Коментар

• Pacho

I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.

Коментар

• Първоначално изпратено от Yorri Разгледай мнение
                Пачо, гледам така пишеш за някакви истерясници, ревльовци (да пише се "ьо", а не "йо"). И кои точно са ревльовци и истерясници - тези, които си търсят правата ли? Мен например и още година да ми задържат парите няма да ме засегне кой знае колко. Пари достатъчно си имам и сега. Но въпросът изобщо не е в това. Разбираш ли, че не може една шайка самозабравили се политици и държавни служители да правят каквото си искат. Като си се присъединил към този пуст ЕС, ще му спазваш правилата. И трябва да се научим най-накрая да не се държим като роби и да си търсим правата когато те не се спазват. Може и нищо да не променим, но поне ще сме се опитали да направим нещо по въпроса, а не да стоим пред телевизора и да псуваме екрана. Това е. Който разбрал, разбрал. Лека нощ!
                Я не ми давай уроци по правопис - не я знам де са намира таз буква. И боли ма и за Йори и за Мечо Пух , че даже и за Кристофър Робин. Търсете си ги бе , кой ви пречи - аз ли , щот казвам, че няма да ги намерите, както и когато си мислите. Ами ... наслука, дет са вика. Па кат си толко заможен , кат си земеш кинтите , сподели коя благотворителна кампания си подкрепил, а?
                ПП и кат толкоз бързате - молете се Цв.В. да измисли нещо, друг шанс преди изборите нема.
                Last edited by Pacho; 11.08.2014, 00:20.

Коментар

• Пачо, гледам така пишеш за някакви истерясници, ревльовци (да пише се "ьо", а не "йо"). И кои точно са ревльовци и истерясници - тези, които си търсят правата ли? Мен например и още година да ми задържат парите няма да ме засегне кой знае колко. Пари достатъчно си имам и сега. Но въпросът изобщо не е в това. Разбираш ли, че не може една шайка самозабравили се политици и държавни служители да правят каквото си искат. Като си се присъединил към този пуст ЕС, ще му спазваш правилата. И трябва да се научим най-накрая да не се държим като роби и да си търсим правата когато те не се спазват. Може и нищо да не променим, но поне ще сме се опитали да направим нещо по въпроса, а не да стоим пред телевизора и да псуваме екрана. Това е. Който разбрал, разбрал. Лека нощ!

Коментар

• Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнение
                    НЕ не мисля че в Европа не им пука за банката. Напротив убеден съм че в ЕК има хора които са за затвора защото са замесени в кражби на европейски пари предназначени за България.
                    Мдааа, в тоз прочит ... съм съгласен ама кой съд ша ги прати там - български ли ..... Ама дано истерясниците та разберат какво казваш, щото ти си труден за тълкуване

Коментар

• Pacho

D.Y.F-091066

Коментар

• Айде нема нужда от истерии и драми. 6000 пенсии имаха сметки в ктб сега са 600. Предполагам знаеш общия брой на пенсионерите. Сега че има отделни екстремни случаи - ами бих ги посъветвал да пишат на Цв.В - искренно се надявам че няма да им откаже помощ за животоспасяваща операция например. Но..... пишещите тука не са от тези случаи - начетох се на мноооого глупости - ама парите навън (абе как са открива сметка навън, а) , ама парите в гръцките банки (ма тя само една е гръцка бе, другите гръцки що така са с бг регистрация) и т.н. и т.н. И пак да кажа - ес, ек и всичко дет почва с Е - им е през кура за тойзи проблем в момента. Т.е. - пари за ивановден ( по-рано само ако на Цв.В му са отвори парашута - и да почерпите)

Коментар

• Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнение
                          що бе Вълчо, ами и аз не съм си ползвал парите 96-97. Пък от де знаеш дали нямам пари в КТБ , а? подигравам се на ревлйовцитеи наивниците, не на вложителите и пострадалите общо.
                          пп прочети и предното - и си помисли , ебе ли го некой за ктб баш сега , а?
                          Реагирах, защото Йори доста сериозно коментира, верно, че твоя бъзик при други условия си е нормален, аз също съм от тези които обичам майтапите, но има такива дивотии във форума, пък тука намериха да трият. А е важно, както казва по-долу колега - кво става с фирмите и хората дето чакат една заплата и баба и дедо, дето въобще не може да вдене да си смени сметката - два месеца без пенсия и после няма да им трябва...
                          Много гадна ситуация ни спретнаха ... КОЙ?!?!
                          И това ще мине ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнение
                            А бе, Хронос, изтрил си Йори, а чистото заяждане на Пачо си оставил....
                            Най-малко е неуместно, да се подигравате на хора, които не могат да си ползват СОБСТВЕНИТЕ пари.
                            що бе Вълчо, ами и аз не съм си ползвал парите 96-97. Пък от де знаеш дали нямам пари в КТБ , а? подигравам се на ревлйовцитеи наивниците, не на вложителите и пострадалите общо.
                            пп прочети и предното - и си помисли , ебе ли го некой за ктб баш сега , а?

Коментар

• хаха, Хронос , преполагам че изтритото мнение е било по мой адрес, не съм го прочел , сори Йори , препрати ми го на лични. Исках да подскажа, че кучетата си лаят , кервана си върви - ес, ек и квот са сетиш дет почва с Е - си имат по-големи проблеми джъст ин тайм , хаха

Коментар

• А бе, Хронос, изтрил си Йори, а чистото заяждане на Пачо си оставил....
                                Най-малко е неуместно, да се подигравате на хора, които не могат да си ползват СОБСТВЕНИТЕ пари.
                                И това ще мине ...

Коментар

Working...
                                X