Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Last edited by Pacho; 11.08.2014, 02:00.
-
ПППП - за Гордъна - темата е КТБ , а не Депозити сметки и нам си кво в КТБ, тъй че е
Съгласен...Но все пак депозитите и кредитите в КТБ са същността на проблема. А що се отнася до плащането с данъците, според мен единственият вариант, да не се плаща от данъците е акционерите да налеят пари....Между другото ....абе айде лека нощ!I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнениеPacho нещо много те боли.... Я ходи на лекар.... И аз си мисля,че тук си говорим освен за това, което се случва, и за НАЧИНА по който се случва, и най-вече, че не трябва да се случва по този начин. И се опитваме да си дадем отговор, защо се случва така, и какво трябва да се прави, за да не е така. Ти явно я караш по стария български обичай...да те боли за другите....
ПП Олдман , мерси ама немам нужда от подкрепа, и уверявам че немам ама никакви болежки, ша са появят евентуално , ако недай боже я фалират банката и некой тъпегйоз реши че требе с данъците да плащаме на веждичката
ППП ьььььььь - намерих я бе магаренце , ако много държиш даже и ша запомня де е.
ПППП - за Гордъна - темата е КТБ , а не Депозити сметки и нам си кво в КТБ, тъй че е редно да обсъждаме съдбата на банката , а не на тоз или оня стотинките или милионитеLast edited by Pacho; 11.08.2014, 01:16.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GORDON FREEMAN Разгледай мнениеPacho нещо много те боли.... Я ходи на лекар.... И аз си мисля,че тук си говорим освен за това, което се случва, и за НАЧИНА по който се случва, и най-вече, че не трябва да се случва по този начин. И се опитваме да си дадем отговор, защо се случва така, и какво трябва да се прави, за да не е така. Ти явно я караш по стария български обичай...да те боли за другите....И следствията по кой начин да се оправят
Не трябва да има и природни бедствия а има. Сринаха и двете кули преди десетилетие и нещо, както се опитват да правят и с КТБ! НО при банките няма SMS-и, а закони! И институции, които ТРЯБВА да ги спазват! (след като са достатъчно некадърни и ЗАВИСИМИ, за да търсят по творческо решение, НАВРЕМЕ)
И не разбрах, КЪФ си ти,е да пращаш някой на лекарLast edited by 0ldman; 11.08.2014, 00:52.
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНЕ не мисля че в Европа не им пука за банката. Напротив убеден съм че в ЕК има хора които са за затвора защото са замесени в кражби на европейски пари предназначени за България., не мога да си помисля, че това е вярно
НЕ мисля, че са там за лапачката, а не се борят за това, а за чиста е свята... Европа
И в тоя контекст СЪМ убеден, че комисията на супер- комисарката, супер първата личност в рейтингите на соц агентурите , такова исках да кажа социологическите агенции, е похарчила мнооооо повече пари за администрация, офиси, командировки, коктейли и заплати, ОТКОЛКОТО тая структура с "фондовете си" е помагала на бедствия (вкл и на наводнени градове в Абсурдистан) - МЪРТВО РОДЕНА СТРУКТУРА!!! С ръководител диригент, или може би говори и на езика на глухонемите...Last edited by 0ldman; 11.08.2014, 01:06.
Коментар
-
Pacho
Pacho нещо много те боли.... Я ходи на лекар.... И аз си мисля,че тук си говорим освен за това, което се случва, и за НАЧИНА по който се случва, и най-вече, че не трябва да се случва по този начин. И се опитваме да си дадем отговор, защо се случва така, и какво трябва да се прави, за да не е така. Ти явно я караш по стария български обичай...да те боли за другите....I am D.Sc who is forced to defend the human race against hostile aliens and OTHER enemies.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Yorri Разгледай мнениеПачо, гледам така пишеш за някакви истерясници, ревльовци (да пише се "ьо", а не "йо"). И кои точно са ревльовци и истерясници - тези, които си търсят правата ли? Мен например и още година да ми задържат парите няма да ме засегне кой знае колко. Пари достатъчно си имам и сега. Но въпросът изобщо не е в това. Разбираш ли, че не може една шайка самозабравили се политици и държавни служители да правят каквото си искат. Като си се присъединил към този пуст ЕС, ще му спазваш правилата. И трябва да се научим най-накрая да не се държим като роби и да си търсим правата когато те не се спазват. Може и нищо да не променим, но поне ще сме се опитали да направим нещо по въпроса, а не да стоим пред телевизора и да псуваме екрана. Това е. Който разбрал, разбрал. Лека нощ!
ПП и кат толкоз бързате - молете се Цв.В. да измисли нещо, друг шанс преди изборите нема.Last edited by Pacho; 11.08.2014, 00:20.
Коментар
-
Пачо, гледам така пишеш за някакви истерясници, ревльовци (да пише се "ьо", а не "йо"). И кои точно са ревльовци и истерясници - тези, които си търсят правата ли? Мен например и още година да ми задържат парите няма да ме засегне кой знае колко. Пари достатъчно си имам и сега. Но въпросът изобщо не е в това. Разбираш ли, че не може една шайка самозабравили се политици и държавни служители да правят каквото си искат. Като си се присъединил към този пуст ЕС, ще му спазваш правилата. И трябва да се научим най-накрая да не се държим като роби и да си търсим правата когато те не се спазват. Може и нищо да не променим, но поне ще сме се опитали да направим нещо по въпроса, а не да стоим пред телевизора и да псуваме екрана. Това е. Който разбрал, разбрал. Лека нощ!
Коментар
-
Първоначално изпратено от supertrader Разгледай мнениеНЕ не мисля че в Европа не им пука за банката. Напротив убеден съм че в ЕК има хора които са за затвора защото са замесени в кражби на европейски пари предназначени за България.ама кой съд ша ги прати там - български ли ..... Ама дано истерясниците та разберат какво казваш, щото ти си труден за тълкуване
Коментар
-
Айде нема нужда от истерии и драми. 6000 пенсии имаха сметки в ктб сега са 600. Предполагам знаеш общия брой на пенсионерите. Сега че има отделни екстремни случаи - ами бих ги посъветвал да пишат на Цв.В - искренно се надявам че няма да им откаже помощ за животоспасяваща операция например. Но..... пишещите тука не са от тези случаи - начетох се на мноооого глупости - ама парите навън (абе как са открива сметка навън, а) , ама парите в гръцките банки (ма тя само една е гръцка бе, другите гръцки що така са с бг регистрация) и т.н. и т.н. И пак да кажа - ес, ек и всичко дет почва с Е - им е през кура за тойзи проблем в момента. Т.е. - пари за ивановден ( по-рано само ако на Цв.В му са отвори парашута - и да почерпите)
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pacho Разгледай мнениещо бе Вълчо, ами и аз не съм си ползвал парите 96-97. Пък от де знаеш дали нямам пари в КТБ , а? подигравам се на ревлйовцитеи наивниците, не на вложителите и пострадалите общо.
пп прочети и предното - и си помисли , ебе ли го некой за ктб баш сега , а?
Много гадна ситуация ни спретнаха ... КОЙ?!?!И това ще мине ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от Вълчо-34 Разгледай мнениеА бе, Хронос, изтрил си Йори, а чистото заяждане на Пачо си оставил....
Най-малко е неуместно, да се подигравате на хора, които не могат да си ползват СОБСТВЕНИТЕ пари.
пп прочети и предното - и си помисли , ебе ли го некой за ктб баш сега , а?
Коментар
Коментар