IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Според мен за да се спази срока 21 юли трябва доста ударно да се действа идната седмица.Не че не са гласували закони на първо и второ четене в един ден, в пълен разрез с правилника им, но тук трябва време и за чисто технически неща- указ за обнародване, извънреден брой на ДВ, да не говорим че трябват и поне два-три дни за подготовка при отваряне на банката.

Коментар

• нищо не казаха за държавните пари колко са там

Коментар

• S&P Downgrades Bulgarian Telecom Vivacom's Rating

Коментар

• Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
          тоя искров до кога му е мандата
          До октомври 2015 г.
          Не смятам, че е честно да се стоварва и чуждата вина на Искров. Виновни са страшно много хора, и най-забавното е, че най-виновните лаят най-силно. Все пак по времето на ГЕРБ, КТБ утрои баланса си и стана банката на властта, а сега те най-устати.
          Бас държа, че ако се разгледат внимателно кредитните досиета, ще лъснат задниците на много политици от всички политически сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
            Притеснява ме, че сметката се прехвърля на баба Гица, защото тя е проста и ще си мълчи а хората с пари ще ревнат и истината може би ще излезе на явя. Създава се опасен прецедент. Виждам как системно и целенасочено се разрушава държавата. Когато нея я няма на нейно място излиза чудовище.
            Сметката и в двата случая ще е за теб, мен и баба Гица. Въпросът е в нейният размер.
            Аз твърдя, че ако не се разплатят с всички несвързани до последната стотинка главница, сметката пряко и косвено ще е много по-голяма

Коментар

• Първоначално изпратено от x3m Разгледай мнение
              Гедам днеска, за разлика от вчера, много хора почнали не само да предават автоматично думите, а и да размишляват върху казанато.
              Кел файда.Колко хора пишат и четат във форума на Инвестор, и да кажем още 2-3 медии,Капитал например? 2000-3000 ? Огромната маса българи кълве на това,което му се представя от БНБ и МФ и го приема за чиста монета.

Малко интересна статистика за растежа на банката от Капитал (горната част не я гледам ) :

http://www.capital.bg/shimg/oo_2342185.jpg

Кризата с КТБ удари рейтинга на БТК

http://offnews.bg/news/%D0%98%D0%BA%...9A_362500.html

От Агенцията напомнят, че мажоритарния собственик на КТБ Цветан Василев притежава и 43% от Виваком.
              Last edited by andy2000; 12.07.2014, 12:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от Наивник Разгледай мнение
                Всичко би било точно така, при едно добросъвестно изпълнение на задълженията от страна на държавните служители, назначени да я вършат.
                Не разбирате ли каква е разликата??? Преди имахме осрани банки.
                Сега имаме може би проблемна банка и осрана централна банка!!!!
                За действията и бездействията на БНБ дали не отговаря държавата с всичките си активи????
                Нали се сещаш, че заможният човек няма да си остави парите ей така на лапачите??? Нали се сещаш че сме вече в Европа и ако не спечели в български съд, ще го направи в Европейски!!!
                Аз изпитвам дълбоко съмнение към истинността на това което ми казаха вчера по телевизията. Искат да вярвам в това, но аз се съмнявам. Същите хора ме убеждаваха и в други неща от които в последствие се отрекоха. Банката е имала много проблеми, но сякаш идеята на държавните институции не е била да ги разрешат а да намерят начин тя да бъде фалирана. Това ме плаши. Притеснява ме, че сметката се прехвърля на баба Гица, защото тя е проста и ще си мълчи а хората с пари ще ревнат и истината може би ще излезе на явя. Създава се опасен прецедент. Виждам как системно и целенасочено се разрушава държавата. Когато нея я няма на нейно място излиза чудовище.

Коментар

• Гедам днеска, за разлика от вчера, много хора почнали не само да предават автоматично думите, а и да размишляват върху казанато.

Да не се скъса само тая прашка дето я опъват така силно и да ги фрасне в муцуната

Според Гергана Михайлова от Капитал, Василев и Виа груп искали да купуват Hypo Alpe Adria, с финансиране от ВТБ... Сделката можело да се извърши до края на Юли

Коментар

• Тия продължават да са на мнение,че 200 млн кеш могат да бъдат изнесени с полско фиатче

Прокуратурата повдига обвинения на изпълнителния директор на КТБ

http://www.blitz.bg/news/article/278771

Коментар

• Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
                      Защо ще се изплащат депозити в пълен размер а не само до гарантирания размер от 200К? Защо една баба пенсионерка трябва да поема финансовия риск на някой доста заможен човек? Това противоречи на морала и здравата икономическа логика. Нормално е контрагентите да носят отговорност за своите действия. От тук нататък се създава прецедент и хората ще поемат безразсъдни рискове очаквайки, че държавата е длъжна да ги спаси. Това е недопустимо развращаване на бизнес средата, което ще донесе нови по-големи рискове.
                      Всичко би било точно така, при едно добросъвестно изпълнение на задълженията от страна на държавните служители, назначени да я вършат.
                      Не разбирате ли каква е разликата??? Преди имахме осрани банки.
                      Сега имаме може би проблемна банка и осрана централна банка!!!!
                      За действията и бездействията на БНБ дали не отговаря държавата с всичките си активи????
                      Нали се сещаш, че заможният човек няма да си остави парите ей така на лапачите??? Нали се сещаш че сме вече в Европа и ако не спечели в български съд, ще го направи в Европейски!!!

Коментар

• вечерта татяна дончева спомена нещо за прехвърля не на фирми

Коментар

• Първоначално изпратено от andy2000 Разгледай мнение
                          От БТВ се ебават с Искричката

http://btvnews.bg/video/videos/news/...va-v-broj.html

1.Оманците са идвали три пъти,но Искров ги е отсвирил по това,което казва Василев.
                          Защо ги е отсвирил,мисля,че е ясно.
                          2.Има пари на държавни фирми, болници, ПАРТИИ, топлофикации .
                          Хахах, Топлофикация все пак са си открили и други сметки.
                          Но, аз ще продължавам да им плащам в Корп-а :
                          Банкови сметки Топлофикация
                          Last edited by Наивник; 12.07.2014, 12:39.

Коментар

• дпс ли го врътнатоя умник

Коментар

• За мен се играе сценарий и затова се пускат тези цифри от БНБ, управляващите, че и ГЕРБ вече явно са в играта. Реално от тия 3.5 млрд. е вероятно голяма част да са добри кредити и обезпечени, но явно има интерес те да не се връщат. Затова се прави тази безумна операция с Креди Агрикол и бързата промяна на закона. КТБ ще остане лоша банка, като кредитите към тези свързани лица ще бъдат прехвърлени с голям дисконт на свързани със същите тези лица фирми и сметката ще остане в данъкоплатеца...

Първоначално изпратено от Taugenichts Разгледай мнение
                              Добре де, няколко пъти прочетох изявлението на Искров, публикувано на страницата на БНБ и никъде не видях в него да се споменава за дупка от 3,5 милиарда лева, както се опитвата да ни внушат масмедиите. Там се казва "Липсват, а по-вероятно е да са унищожени в дните преди квестурата, съществени части от кредитните досиета за кредитен портфейл в размер на 3.5 млрд. лв., от 5.4 млрд. лева общ кредитен портфейл." Това са си чиста доза хипотези, които не опират на конкретни доказателства. Как така всички политици и медии в един глас започнаха да говорят за ограбване на 3,5 милиарда??? Кой има полза от подобни внушения? Имам своите предположения, които ще запазя за себе си, но тези вече ни взеха за уникални балъци.

Коментар

• Първоначално изпратено от vik Разгледай мнение
                                тоя искров до кога му е мандата
                                2009 + 6 години = къде 2015 ...

Коментар

Working...
                                X