IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• тоя искров до кога му е мандата

Коментар

• От БТВ се ебават с Искричката

http://btvnews.bg/video/videos/news/...va-v-broj.html

Първоначално изпратено от dddd Разгледай мнение
      1.Искали ли са собствениците на банката да я оздравят? В случай че да защо им е отказано. Това би бил най-изгодния вариант.
      2.Защо ще се изплащат депозити в пълен размер а не само до гарантирания размер от 200К?
      1.Оманците са идвали три пъти,но Искров ги е отсвирил по това,което казва Василев.
      Защо ги е отсвирил,мисля,че е ясно.
      2.Има пари на държавни фирми,болници,ПАРТИИ,топлофикации и т.н.Все още не ми е ясно на какво основание ше се отнеме лиценза на банката?!?! Защото липсвали документи за 3,5 млрд кредити?Чии са тези кредити?Да не окаже,че са на едно много симпатично,успяло момче,а не на свързани с Василев фирми? Не съм адвокат на Василев,но е смешно как цялата държава продължава наказателната си акция срещу 1 човек,а от нея ще пострадат 7 милиона без малко...
      Last edited by andy2000; 12.07.2014, 12:19.

Коментар

• За мен остават два ключови въпроса на които няма отговор. Искали ли са собствениците на банката да я оздравят? В случай че да защо им е отказано. Това би бил най-изгодния вариант.
        Защо ще се изплащат депозити в пълен размер а не само до гарантирания размер от 200К? Защо една баба пенсионерка трябва да поема финансовия риск на някой доста заможен човек? Това противоречи на морала и здравата икономическа логика. Нормално е контрагентите да носят отговорност за своите действия. От тук нататък се създава прецедент и хората ще поемат безразсъдни рискове очаквайки, че държавата е длъжна да ги спаси. Това е недопустимо развращаване на бизнес средата, което ще донесе нови по-големи рискове.
        Някак си остава горчивото усещане, че държавните органи открито заемат страна в бизнес спора между двама олигарха. Вчера излязоха и публично ни казаха какво трябва да мислим. За съжаление чак след време ще разберем каква е била истината.
        Случи се и още едно трагично събитие. Централната банка загуби авторитета си като институция. През последната година беше системно унищожена основата върху която бе изградена нова България. Имаше консенсус за членство в ЕС, НАТО, стабилни банки, валутен борд, независима централна банка. Тези неща бяха свещени и никой не беше посягал върху тях. Виждаме как институциите са унищожени. На тяхно място се назначават изпълнители, които трябва да прокарат решения взети извън тях. Никой не знае КОЙ управлява в действителност. Имаме умишлено и систематизирано унищожаване на устоите на държавата, на което обществото не е способно да се противопостави. За една година се върнахме петнадесет назад. За мен това е истинска трагедия, която надвишава в пъти свинщината около банката.
        Някой спомня ли си опитите за покупка на Пенсионен фонд Доверие от тази икономическа група, която днес се разцепва пред очите на цяла България. Според вас какви последствия щеше да има тази покупка?

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimitar. Разгледай мнение
          Информация за готвения закон.
          Официална информация няма http://www.parliament.bg/bg/bills.
          Само Искров и компания си знаят, и евентуално Данчо Ментата.

Коментар

• Това със самооблагането е меко казано абсурдно. Дори нямам спомен на какво точно се базираха самооблаганията в миналото.
            А някакво инфо за депозити на други банки в КТБ?

Коментар

Това са общите приказки за масовия читател. Мен специално ме интересуват конкретните текстове.

Коментар

• Първоначално изпратено от Taugenichts Разгледай мнение
                Добре де, няколко пъти прочетох изявлението на Искров, публикувано на страницата на БНБ и никъде не видях в него да се споменава за дупка от 3,5 милиарда лева, както се опитвата да ни внушат масмедиите. Там се казва "Липсват, а по-вероятно е да са унищожени в дните преди квестурата, съществени части от кредитните досиета за кредитен портфейл в размер на 3.5 млрд. лв., от 5.4 млрд. лева общ кредитен портфейл." Това са си чиста доза хипотези, които не опират на конкретни доказателства. Как така всички политици и медии в един глас започнаха да говорят за ограбване на 3,5 милиарда??? Кой има полза от подобни внушения? Имам своите предположения, които ще запазя за себе си, но тези вече ни взеха за уникални балъци.
                Да де,ама овцете не вдяват,че това още не е дупка и не се знае колко от това е дупка,но тичат да я пълнят с 3,5 млрд. Дори и да ги няма документите,дори да не са в прокуратурата,която е иззела част от тях,за да повдигне обвинение на Гунев (иначе как се прави?), то си има 4-5 регистъра,в които фигурира всичко нужно.
                За фалит на КТБ и изплащане на сумите до 196к лева - това е абсурд , само парите на ГЕРБ в КТБ са милиони,а е това най-голямата партия в БГ,няма как да го позволят,не споменавам дори отделни лица - политици,съдии и др.подобни.

Тъпото е,че правят този целия цирк,за да отклоняват вниманието от още по-сериозни проблеми.Ще видим тази седмица какво ще направят с НЕК...

Аааа,бъзиците всеки да даде по 400 лева са абсурдни.Имам депозит в КТБ,но ми писна да давам за - 240 търтея,1 милион цигани,Х мързеливи българи,1 мил инвалидни пенсии,дупки и кражби в енергетиката,точене на ДДС и т.н.
                Last edited by andy2000; 12.07.2014, 13:54.

Коментар

Добре де, няколко пъти прочетох изявлението на Искров, публикувано на страницата на БНБ и никъде не видях в него да се споменава за дупка от 3,5 милиарда лева, както се опитвата да ни внушат масмедиите. Там се казва "Липсват, а по-вероятно е да са унищожени в дните преди квестурата, съществени части от кредитните досиета за кредитен портфейл в размер на 3.5 млрд. лв., от 5.4 млрд. лева общ кредитен портфейл." Това са си чиста доза хипотези, които не опират на конкретни доказателства. Как така всички политици и медии в един глас започнаха да говорят за ограбване на 3,5 милиарда??? Кой има полза от подобни внушения? Имам своите предположения, които ще запазя за себе си, но тези вече ни взеха за уникални балъци.
                  Искров казва това

"Не казваме, че са лоши кредити - необслужвани или други", каза Искров. "В нашия текст казваме какво са казали одиторите, а то е, че липсва информация. След като не знаеш колко от 3,5 млрд. лева са добри, лоши, свързани или други кредити, не може да искаш одържавяване", каза Искров.
                  Ползата от внушения, че тези 3,5 милиарда лева кредити не струват нищо имат длъжниците, които искат с подставени фирми да си изкупят обратно дълговете си на 5-10% от номинала! Истинската кражба тепърва предстои!

Лиспващите досиета са много удобен предтекст кредитния портфейл да се продаде на ниска цена и да няма конкуренция! Коя нормална банка би купила кредит на Пеевски без кредитно досие?

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                    Аз не се майтапя, наистина смятам че правилния път е едно бързо самооблагане на всечки нас. Никой няма да е против да помогне с малка сума като 400лв. на човек. Да запълним дупката и да гледаме напред, а не да търсим реваншизъм.
                    Дай и вместо мен, аз като имам и не ми трябват щи ги върна верваи ми.
                    Пък ако имаш на сърце и на мен да дадеш няма де се разсърдя.

http://www.youtube.com/watch?v=79V5YIqkHyc
                    Last edited by KMETA; 12.07.2014, 11:39.
                    Простак съм Азъ - Непобедим !!!

Коментар

Минфина каза така като смяташе с колко пари да пълни дупката. БНБ винаги говорят меко, за тях винаги всичко е ок.

Коментар

• Добре де, няколко пъти прочетох изявлението на Искров, публикувано на страницата на БНБ и никъде не видях в него да се споменава за дупка от 3,5 милиарда лева, както се опитвата да ни внушат масмедиите. Там се казва "Липсват, а по-вероятно е да са унищожени в дните преди квестурата, съществени части от кредитните досиета за кредитен портфейл в размер на 3.5 млрд. лв., от 5.4 млрд. лева общ кредитен портфейл." Това са си чиста доза хипотези, които не опират на конкретни доказателства. Как така всички политици и медии в един глас започнаха да говорят за ограбване на 3,5 милиарда??? Кой има полза от подобни внушения? Имам своите предположения, които ще запазя за себе си, но тези вече ни взеха за уникални балъци.

Коментар

ТАКА СЕ ПРАВИ ПО СВЕТА ...- АМА КЪДЕ Е БАТКО в тази схема

тук му е мястото да бъде осветлен - ТУК и СЕГА

Коментар

• Първоначално изпратено от pipbel Разгледай мнение
                            Работата е куче влачи диря няма.
                            5% от бвп ей така се изпариха във въздуха...

За пореден път ни правят на маймуни и ни се изсмиват в лицето.

Маймуняците, да не забравите да гласувате на изборите за т.н. ни политици.
                            И нека ви е ХАК.
                            оо ще гласуват, бъди сигурен, в стегнати редици
                            виж маймунките вече как наизлязоха да предлагат направо да си плащат директно и да гледали напред
                            през седмицата закона ще си мине, бг ще задлъжнее още 4-5 милиарда, а всичко ще бъде прието с бурни овации от матр'яла

Коментар

• Първоначално изпратено от das Разгледай мнение
                              Всеки да даде по 300-400лв. и да напълним дупката. Това е правилния начин.
                              хахахахахахахах

Наистина не знам как да коментирам това "мнение". Ти от София излизаш ли? И ако да, на дестинация разична от курорт или чужда страна кога за последно си тръгвал?

Леля Гинчи от Захарни Заводи разполага с по-малко от 400лв. с които да завърже месеца, ти искаш да се самооблага. Ако се гласува нов данък спец. за това очаквай хора с лопати и вили и масови безредици.

Всъщност като се замисля..........

Коментар

• Първоначално изпратено от kefal Разгледай мнение
                                Събирането може да стане лесно, приема се закон за въвеждането на данък самооблагане и всеки от нас ще си плаща данъка както се реши, das го е казал.
                                И стига сте били дребнави, напред да гледаме, и да не се заяждаме.
                                Те това го подкрепям....и не съм такъв....
                                Искам да сте умни, прагматични, рационални, благородни и усмихнати !!!

пп Като мен

Коментар

Working...
                                X