Първоначално изпратено от Perun
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеБило проста работа. Трябва просто Русия да фалира и всичко в БГ ще се оправи.
И ДПС трябва да подсмърча в някое кьоше ...Yeah
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеРусия е най-велика, не се бои от никого и Вова е човекЪТСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНе е верно Соломоне. КОЙ искаше да се плати без много шум с държавен заем, за да не се расмърдява работата и после да гепи активите евтинко, обаче понеже КОЙ го натакова на комунистите и бутна правителсвото, те го натаковаха на КОЙ. ТОЙ искаше да помогне на КОЙ и щеха да го гласуват, обаче ТОЙ се усети, че идат избори а гласопдавателите му не харесват КОЙ за това се дръпна и каза "Що ви не ... ма.. , аз съм опозиция"
И сега след изборите ТОЙ отхвърля подкрепата на КОЙ но има пълно принципно припокриване по 6 точки и пълно припокриване по 12 точки от програмата си с КОЙ. Така че.. сега закона ще се внесе и ТОЙ и КОЙ ще го гласуват национално отговорно, всички ще си вземат парите, КОЙ и ТОЙ ще си делнат банката, целия народ ще плати сметката и така, само дет се пенихте няколко месеца.
Всяко чудо за 3 дни
+1
Само се една лека поправка /светна ми когато за една нощ си промени позицията,тогава/: ТОЙ се изметна не заради електората и изборите.Просто след тях щеше да откъсне много по-голямо парче от баницата.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеЕто че облигациите са все по-близо, реално ще е нещо като ЗУНК2 или някакви компенсатори, за да може най-после да се реши проблема и да се обезщетят хората.
Обмислят да платят на вложителите в КТБ с облигации
15 октомври 2014 09:10
„Не вярвам, че КТБ ще бъде отворена" - това заяви в „Здравей, България" по Нова телевизия адвокатът Галя Сербезова, която е вложител в банката.
Предлага се да ни се плаща с облигации - вместо пари ще ни дадат обезценени книжки. Става въпрос за гарантираните депозити до 100 000 евро. Имаме такава информация и това предложение за изменение на Закона за Гарантиране на влоговете е внесено в Министерския съвет.
мозък, където не му е работа.
Поздрави!
NO SIGNATURE FOUND
Коментар
-
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеE, до скоро, смехурковци.
Прекалено много войнстващи идиото наводниха инвестора.
Такива, които със същия плам обясняваха как ПИБ сега ще фалира и няма пари и незнам какво, такива, които се информират от ПИК, ШОК, БГ Мама, Милен Цветков и други подобни капацитети
Някой беше си сложил подпис
Не спори с глупак, така слизаш на неговото ниво и там те бие с опит
Продължавайте да си разказвате небивалици и сами да си навивате най-различни апокалиптични сценарии
Можете да пописвате и в съседни теми, как се пали водата, за забрана на Мерцедес и БМВ...
Яко Инвестори
П.С.
и най-вече не забравяйте че България е дупка, клоака и клозет а българите са по-низши от едноклетъчните, но Русия е най-велика, не се бои от никого и Вова е човекЪТ
П.П. забрави след ШОК и ПИК да напишеш КАПИТАЛ........доста от троловете тук са на хранилка там
Иначе поздравления....ти си един от тримата тук, чийто мнения следа с интерес и считам за обективни.
Коментар
-
misanthrope
Според мен най добрия начин да се развият събитията е излизане от икономическата депресия и тогава банките ще започнат реално да работят - да кредитират и цените на обезпеченията по вече отпуснати кредити да не падат а да се покачват. Подобно събитие може да превърне кредитните портфейли в нещо което е ликвидно, а тогава какъв е проблема хората да си получат парите.
А иначе водата гори, но за целта има нужда от много ток или висока темп.D.Y.F-091066
Коментар
-
E, до скоро, смехурковци.
Прекалено много войнстващи идиото наводниха инвестора.
Такива, които със същия плам обясняваха как ПИБ сега ще фалира и няма пари и незнам какво, такива, които се информират от ПИК, ШОК, БГ Мама, Милен Цветков и други подобни капацитети
Някой беше си сложил подпис
Не спори с глупак, така слизаш на неговото ниво и там те бие с опит
Продължавайте да си разказвате небивалици и сами да си навивате най-различни апокалиптични сценарии
Можете да пописвате и в съседни теми, как се пали водата, за забрана на Мерцедес и БМВ...
Яко Инвестори
П.С.
и най-вече не забравяйте че България е дупка, клоака и клозет а българите са по-низши от едноклетъчните, но Русия е най-велика, не се бои от никого и Вова е човекЪТ
Коментар
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнениеИСТИНАТА ТРЯБВА ДА СЕ КАЗВА
Коментар
-
ИНТЕРЕСНО
По думите на Парамов е нормално е вложителите да реагират така. Фактът, че цесиите - договори, с които кредиторите отстъпват своите вземания и правата по тях върху трето лице, са започнали да се изкупуват над 50%, означава, че банката е тръгнала по наклон и към фалит.
Този изкуствен фалит цели срутване на банката, а това ще разклати цялата банкова система, което ще струва скъпо, подчерта финансистът.
По думите му, абсурдно е Йордан Цонев и Делян Пеевски да се занимават и да пишат закон за КТБ.
„Все едно Хитлер да започне да пише закон за спасяване на евреите по света", коментира тих.
Коментар
-
СТАВА ИНТЕРЕСНО
Вложителите в КТБ Пепи Маринова и Божидар Томалевски, който е лидер на партия „Другата България", заявиха, че протестиращите ще продължат и подготвят радикални действия срещу фалирането на банката. Според Томалевски КТБ вече е във фалит, тъй като цесиите ѝ се разпродават. И той обяви, че един фалит на КТБ ще струва на държавата 10 млрд. лв.
Смъртта на един човек се предизвестява със залежаване, същото е и с банката, тя дълго време остава затворена, подчертаха Томалевски. Вложителите заявиха, че правата им са потъпкани, но отказаха да уточнят колко са средствата им в банката.
Коментар
-
браво
Първоначално изпратено от Perun Разгледай мнениеЕто че облигациите са все по-близо, реално ще е нещо като ЗУНК2 или някакви компенсатори, за да може най-после да се реши проблема и да се обезщетят хората.
Обмислят да платят на вложителите в КТБ с облигации
15 октомври 2014 09:10
„Не вярвам, че КТБ ще бъде отворена" - това заяви в „Здравей, България" по Нова телевизия адвокатът Галя Сербезова, която е вложител в банката.
Предлага се да ни се плаща с облигации - вместо пари ще ни дадат обезценени книжки. Става въпрос за гарантираните депозити до 100 000 евро. Имаме такава информация и това предложение за изменение на Закона за Гарантиране на влоговете е внесено в Министерския съвет.
Коментар
-
лошо Седларов, лошо
По думите на друг вложител в КТБ – оперния певец Иван Велчев, е недопустимо да се иска от депозантите в банката месеци да чакат, за да имат достъп до парите си.
„Това са пари, които съм заделил за черни дни. Дълги години бях оперен артист. Парите са ми спечелени с две гласни връзки. Те са около 25-26 хил. евро“, каза Велчев, като допълни, че тези пари са му нужни, за да живее добре, ако се наложи да отиде на лекар и да си купи лекарства.
„Аз съм дал пари и си искам парите“, заяви оперният певец.
Той се обърна към Менда Стоянова от ГЕРБ с предложение да му даде депутатската си заплата, а той да ѝ предостави пенсията си.
„Тогава ще имам търпение да отворят КТБ“, каза той.
Коментар
-
раииш
Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнениеНищо не можем да постигнем, защото много като теб гласуват (за разлика от теб)
Коментар
Коментар