Първоначално изпратено от Аlexander
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеЗа туй паричките в някоя сигурна валутка и под дюшека на топло...а банките и олигарсите да се избиват!
Под дюшега не е по сигурно от банка.
Разбира се държането на пари в банка не е пасивен процес, трябва да си запознат с банката и ако имаш някакво съмнение в нея, да се преместиш в друга банка или да ги разделиш на две места.
Няма абсолютни истини, всичко е относително. Така че няма абсолютно сигурно място за парите.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеМи ще почакаме 6 месеца, пък ще си ги вземем!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИскат си парите бе, кигов! С дадените им обещания не могат да си платят тока. Искат им пари. Сложно ли е да го разбереш?
Дай да хванем да се разболеем сега,или да хванем да пукнем заради едни пикливи пари!
От друга страна за мен е необяснимо как можеш да вкараш абсолютно всичко на едно място,та чак да нямаш да си платиш тока.Last edited by kig36; 15.10.2014, 15:23.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнениеИскат си парите бе, кигов! С дадените им обещания не могат да си платят тока. Искат им пари. Сложно ли е да го разбереш?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Дебнем на замаушка Разгледай мнениеНещата могат да се разрешат и с облигации, само, че държавни облигации, срещу които България да вземе заем, за да си плати депозитите до 100 хил. в кеш. За това пречка в законодателството няма, даже според мен най-вероятно накрая нещо в тоя тон ще стане.
Със сигурност в случая някоя леля е недочула на принципа ЕЖК и нещата стигат до медиите префасонирани.
Първо изказването и граничи с лудостта и второ действотелно може да се помисли за прилгане на практика на последните промени в НК
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеМного ясно,че е така.Аман от спекулации.Абе кога ще влезе някой в затвора заради темата КТБ, ПОРАДИ ВСЯВАНЕ НА ПАНИКА.По бързата процедура,ама от 5г. нагоре!
Явно трябва да се действа,за да има тишина и спокойствие!
Д...ба и въшкарите!
искали си парите преди да минат 10 години...
то бива наглост, ама това на нищо не прилича бе !!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от kig36 Разгледай мнениеХиляди пъти се повтори от кой ли не,че вложителите до 100к в евро могат да бъдат спокойни,ще има пари за тях със сигурност,ЕС също стои зад тази позиция твърдо,всички политици също...Какво повече искате не мога да разбераСедерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
Явно трябва да се действа,за да има тишина и спокойствие!
Д...ба и въшкарите!Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Igrach Разгледай мнениеТвърдо и непоколебимо НЕ!!!
Със сигурност в случая някоя леля е недочула на принципа ЕЖК и нещата стигат до медиите префасонирани.
Коментар
-
-
Първоначално изпратено от lordrad Разгледай мнение15 октомври стана пари няма, а дали ще има кой ще ни каже
След 20 декември,ако няма яснота и твърда позиция за започване на изплащане на гарантираните депозити се местя в София временно,за да подкрепям протестите ежедневно...евентуално,но едва ли ще се наложи.Кви облигации,кви 5лв. бе,тези които пишат и говорят такива неща са за е...не най-малкото.
Хиляди пъти се повтори от кой ли не,че вложителите до 100к в евро могат да бъдат спокойни,ще има пари за тях със сигурност,ЕС също стои зад тази позиция твърдо,всички политици също...Какво повече искате не мога да разбера,неудобно е за всички с депозити там,но тва е положението.
На всички срещи като приоритет се изтъква КТБ и решението на проблема там.
Кой би допуснал пълен срив на държавата,заради една пиклива банка?Не се ли светна,че номера не мина,че бавят с цел да прикрият ПРЕСТЪПЛЕНИЯТА СИ?
Прекалявате вече с едни и същи писаници по цял ден!
Ще си вземеш ценните хартийки релаксирай,ще се побъркате бе.Мнението ми не е препоръка!
Коментар
-
Първоначално изпратено от frei1974 Разгледай мнение
Дано да има положително и по-важното абсолютно спешно решение за КТБ и гарантираните от държавата пари - цяла България вази гледа и се надява
Законите са за това да се спазват и най-вече на това се гради доверието върху финансовата система..
Много е важно да се действа спешно Дано това да е първата задача на новото правителсто
Коментар
-
Първоначално изпратено от BOBAN1 Разгледай мнениеА дали това е позволено от Европейското законодателство.
Коментар
Коментар