IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• презаписването

Здравейте, колеги!

Аз съм абсолютно начинаещ в инвестиционния процес, затова ме извинете за лаишките въпроси. С интерес следя форума и благодаря за информацията.
    И така, моля, Ви да обясните какво означава презаписване на поръчките при IPO-тата. Какво на практика се случва тогава? Като чета, има и други начинаещи, така че може би ще им е полезно.
    Благодаря.

Коментар

• То май всички така си я правим

Коментар

• Аз приемам , че пазарните поръчки ще се изпълняват на около 55 лева и ще има презаписване около 4 пъти . На тази база си правя сметките .

Коментар

• То сметките тук хич не са лесни, пък и малко несигурни идват. Как да ги напише човек, ако вземе да сгреши нещо, ще му падне авторитета
          Коментарът е с аналитичен характер и не представлява препоръка по смисъла на ЗПЗФИ.

Коментар

• Ветре, за да е нагоре, трябва да има кой да крепи. Като гледам големите, бая позиции имат да бутат и крепят - стари и нови - кое ще надделее, кой да ти каже

Коментар

• големо мартвило..
              Мали, мали сички са се изпокрили като мишоци ...
              Нема, ли ги бодрите гласове дето срещат всекое ИПО с радостни трепети ?
              , а да не би сметките за ИПО-то да ви затрудняват нещо..??
              кажете нещо, да се разсънеме де, тва не е убаво, така да мълчиме да дадем малко оборот на форума да го не фане корекцията..
              Ще излене ли некой процент доходност от ИПОТО или не

Коментар

• Нема лошо, па и Софикса ше се изправи поради това ...

Коментар

• ХЕхехехехехе Као ще скочи най-осезателно, като ръгнат в СОФИКС.

Коментар

• ха такааа, требва да се поддържа огъня.. да видиме как ше представи и КАО на дебюта жалко, че чак на 28-ми го пущат то е много яко тва дружество, големо любопитство ме гложди как ще са новите яки дружества ...

Коментар

• И аз ще играя.... хоро.

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                        ехооооо, има ли некой тукааа
                        момчета и момичета, нещо големо мартвило настана, а
                        нема ли да играете, я колко ИПО-та надойдоа, от убави по-убави, на цени дваж по-убави. Докато плачехме за ИПО-та, сега се чудиме дали да играеме? Индекса се запътил нанекъде, своенравен го дава? , ква ше става незнам, незнам...
                        Vetre shte igraem )

Коментар

• ехооооо, има ли некой тукааа
                          момчета и момичета, нещо големо мартвило настана, а
                          нема ли да играете, я колко ИПО-та надойдоа, от убави по-убави, на цени дваж по-убави. Докато плачехме за ИПО-та, сега се чудиме дали да играеме? Индекса се запътил нанекъде, своенравен го дава? , ква ше става незнам, незнам...

Коментар

• [quote="dex"][quote="фен1"]
                            Малко изместихме темата на форума, но съм съгласен с тебе DEX ПИБ е супер банка, но зависи от цената: 9 кинта е добре, но ако ще печелиме на 7 бих си взел!!!

Коментар

• корекция
                              увеличението на капитала на КТБ с 1.2 млн. до 5 млн. акции през декември 2006 г. е било не по-номинал (10 лв), а по 20 лв. за акция

Коментар

• фен 1 - хареса ми твоя списък

Можеш да сравниш и коефициентите за ефективност - нелихвени разходи към приходи - и за размера на провизиите спрямо портфейла.

Въпросът е, може ли КТБ да постигне сериозно подобрение и да реализира прогнозите или не. Същото се отнася и за ПИБ.

Коментар

Working...
                                X