IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• И аз мисля, че презаписването ще бъде около 5 пъти

Коментар

• Надали би могла да бъде над 5 пъти. Много е това за тази банка

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
        Първоначално изпратено от орка
        ехей, къде изчезна принтскриина на отчета и коментарите
        Оставих го като URL, че много разтегляше темата. Ето и връзка към екселския файл.

http://www.ubb.bg/download.aspx?id=483&name=tyfoytxjoa
        Добър е отчета. Лихвения доход ръсте със 100%. Реинтегрираните провизии не ме притесняват. В нормален обем са за увеличения бизнес на банката. Презаписването може да мина 5 пъти.
        Утре ще разберем!
        Успех!

Коментар

• Направо си плачем за ПлатиДругарче.бг.
          Ама в България понеже всичко е в изкривено огледало и ще стане
          КЛАТИДругарче.бг.
          Пък и смисъла е системата да е общовалидна, а не само в БГ.
          Има един милион други системи - например само в Германия или GB ама си имат и банки и ти "Големи" +++++
          Иначе е ясно защо не ни смятат за държава в Пейпал (справка издънките преди два месеца пак фаливи и източени карти.....).
          Имаме акъл в главата, ама предимно глупости мислим......
          Имам Пейпал сметка от години ама с регистрация в Гърция и чужда кред карта.
          А пък банките скоро няма да умрат - глупости са това как щели да ги заместят плащания по мейл и др.
          Що не се пробвате да платите примерно 5000 EUR по Пейпал, а?

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
            Оставих го като URL, че много разтегляше темата. Ето и връзка към екселския файл.

http://www.ubb.bg/download.aspx?id=483&name=tyfoytxjoa

Коментар

• Първоначално изпратено от орка
              разгледай тук/баланс,ОПР../, каквото ти трябва)

http://www.corpbank.bg/?act=results

Коментар

• Първоначално изпратено от ANDREI
                И ДАЛАПАТЕ ПИЛОЦИ !!
                какви са тия пилоци бе баце!!!

не се напъвайте толкова, квото и да си пишем тука, квото има да става, ще стане. а тоя Facts, как се понася сам себе си, не ми е ясно...

Коментар

• Naj-zaribenata investiciq e KAO. Povecheto minni kompanii ste napravqt nice profits tazi godina, zaradi postiqnoo poskupvastite commodities.

Коментар

• ехей, къде изчезна принтскриина на отчета и коментарите
                    http://imoti.start.bg
                    http://pravo.start.bg
                    [url]http://zakoni.start.bg[/url

Коментар

• Господин Фактс пак мъдро го рече.
                      Жалко, че в банките нямат повече специалисти като Господин Фактс, които да ги светнат за новите технолгии. Оти им е да се пънат с ИПО-та като по-перспективно е да си направят по едно Пейпал.бг (а защо не ПлатиДругарче.бг). Е аз съм си малко старомоден и по-добре спя нощем като знам, че парите ми са са на сигурно в трезор и някой ги охранява ...
                      А още по-добре е, ако дори не спят през нощта а работят :-)
                      изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Facts
                        Има много по-перспективни направления за инвестиции отколкото в банковия бизнес!
                        Че кой инвестира в банковия бизнес от нас дребните рибоци. Имаш странни разбирания за инвестиции. Тук болшинството са СПЕКУЛАНТИ. Панимаеш......

Коментар

• Фактс - липсваха ни тъпотиите ти, добре дошъл отново ...

PayPal, MoneyHookers, etc. what the f*#k ... основния бизнес на КТБ са корпоративните клиенти ...

Коментар

• Чета двете теми за новите банкови ИПО-та и се чудя на акъла на "дългосрочните инвеститори"... Абе вие не четете ли, не сте ли чували за Paypal, Moneybookers, Google Payments??! Толкова ли не виждате, че моделът на класическата банка умира безвъзвратно и отива в историята? Ами вижте какво става по света с мегабанковите сливания, които са в ход в момента. Това е предизвикано от новата технологична революция и електронните пари...

Лошото е, че нашите банки нямат ресурса да превключат изпреварващо на новите реалности! Могат единствено да се надяват да бъдат купени от някои мейджъри... Но тъй като текат сливания между самите мейджъри, вероятността това да стане намалява с всеки ден! Затова е опита да се продаде чрез борсата. Цената няма да се вдига защото ще се продават все нови и нови пакети докато накрая се продаде цялата банка през борсата. Има много по-перспективни направления за инвестиции отколкото в банковия бизнес!

Коментар

• Пододох една пазарна та да видим къде ще е цената.Дано е под макса.
                              А относно бъдещето на банката-струва ми се,че вероятно много по- скоро ще бъде продадена ,отколкото смятаме ,просто мажоритаря едва ли не си дава сметка за положението си в тази свръх конкурентна среда и едва ли ще чака да се влошат показателите,та да я продаде.За мен поне,цялото това упражнение е да вдигне цената на банката,нищо повече.Ама нали и ние сме хора,няма да е лошо и ние да спечелим нещичко покрай мажоритаря.

горното не е препоръка !

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                                Първоначално изпратено от Krank
                                И аз имам опасения че банката не разполага със значителен дългосрочен ресурс, но предполагам мениджмънта осъзнава този риск.
                                Ами аз не мога да разбера какво търсите в банка на която 50% от активите са и в БНБ и депозити в банки..... и все пак успех на участниците според мен ще могат да изкарат едни бързи слекулативни 20%. Айде стига за днес. :wink:
                                И аз това казвам до сега, спекула може и да се получи /това ще зависи от моментното състояние на пазара/, но като банка не я виждам как ще оцелее ако не бъде продадена.
                                Успешна сесия на всички!

Коментар

Working...
                                X