И аз мисля, че презаписването ще бъде около 5 пъти
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от оркаехей, къде изчезна принтскриина на отчета и коментарите
http://www.ubb.bg/download.aspx?id=483&name=tyfoytxjoa
Утре ще разберем!
Успех!
Коментар
-
Направо си плачем за ПлатиДругарче.бг.
Ама в България понеже всичко е в изкривено огледало и ще стане
КЛАТИДругарче.бг.
Пък и смисъла е системата да е общовалидна, а не само в БГ.
Има един милион други системи - например само в Германия или GB ама си имат и банки и ти "Големи" +++++
Иначе е ясно защо не ни смятат за държава в Пейпал (справка издънките преди два месеца пак фаливи и източени карти.....).
Имаме акъл в главата, ама предимно глупости мислим......
Имам Пейпал сметка от години ама с регистрация в Гърция и чужда кред карта.
А пък банките скоро няма да умрат - глупости са това как щели да ги заместят плащания по мейл и др.
Що не се пробвате да платите примерно 5000 EUR по Пейпал, а?
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаехей, къде изчезна принтскриина на отчета и коментарите
http://www.ubb.bg/download.aspx?id=483&name=tyfoytxjoa
Коментар
-
Първоначално изпратено от оркаехей, къде изчезна принтскриина на отчета и коментарите
http://www.corpbank.bg/?act=results
Коментар
-
Господин Фактс пак мъдро го рече.
Жалко, че в банките нямат повече специалисти като Господин Фактс, които да ги светнат за новите технолгии. Оти им е да се пънат с ИПО-та като по-перспективно е да си направят по едно Пейпал.бг (а защо не ПлатиДругарче.бг). Е аз съм си малко старомоден и по-добре спя нощем като знам, че парите ми са са на сигурно в трезор и някой ги охранява ...
А още по-добре е, ако дори не спят през нощта а работят :-)изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.
Коментар
-
Чета двете теми за новите банкови ИПО-та и се чудя на акъла на "дългосрочните инвеститори"... Абе вие не четете ли, не сте ли чували за Paypal, Moneybookers, Google Payments??! Толкова ли не виждате, че моделът на класическата банка умира безвъзвратно и отива в историята? Ами вижте какво става по света с мегабанковите сливания, които са в ход в момента. Това е предизвикано от новата технологична революция и електронните пари...
Лошото е, че нашите банки нямат ресурса да превключат изпреварващо на новите реалности! Могат единствено да се надяват да бъдат купени от някои мейджъри... Но тъй като текат сливания между самите мейджъри, вероятността това да стане намалява с всеки ден! Затова е опита да се продаде чрез борсата. Цената няма да се вдига защото ще се продават все нови и нови пакети докато накрая се продаде цялата банка през борсата. Има много по-перспективни направления за инвестиции отколкото в банковия бизнес!
Коментар
-
Пододох една пазарна та да видим къде ще е цената.Дано е под макса.
А относно бъдещето на банката-струва ми се,че вероятно много по- скоро ще бъде продадена ,отколкото смятаме ,просто мажоритаря едва ли не си дава сметка за положението си в тази свръх конкурентна среда и едва ли ще чака да се влошат показателите,та да я продаде.За мен поне,цялото това упражнение е да вдигне цената на банката,нищо повече.Ама нали и ние сме хора,няма да е лошо и ние да спечелим нещичко покрай мажоритаря.
горното не е препоръка !
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от KrankИ аз имам опасения че банката не разполага със значителен дългосрочен ресурс, но предполагам мениджмънта осъзнава този риск.
Успешна сесия на всички!
Коментар
Коментар