IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)

Collapse
Заключена.
X
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• може и неофициално инфо,поне някакви граници !!!

Коментар

• Вече чакаме окончателната инфомация от ОББ. Надявам се от Инвестора да я публикуват своевременно та да се сложи край на спекулациите...

Коментар

• Първоначално изпратено от ip4large
        Посредниците приемат поръчки от понеделник и днес ги подават на куп към ОББ. За каква манипулация става въпрос.
        Брокерите на няколко пъти смениха стратегиите си от понеделник до днес. Още през първия ден на седмицата са заявени пазарни поръчки за близо 10 млн. лв., коментираха те. Първоначалната стратегия е била пазарни поръчки плюс лимитирани на минимална цена. Във вторник вече са се появили макар и малки количества на лимитирани поръчки на максимална. В сряда и четвъртък е започнало удвояване и утрояване на количеството пазарни поръчки, с цел застраховане от евентуално презаписване. В четвъртък са се появили и по големи количества лимитирани поръчки около максималните цени.

------ като четеш статията излиза, че самите брокерите са подавали заявки още от понеделник, аз така го разбирам този текст, а това не би трябвало да е вярно ...

Коментар

• Посредниците приемат поръчки от понеделник и днес ги подават на куп към ОББ. За каква манипулация става въпрос.

Коментар

• Много ми е интересно Дневник що пишат глупости като дадата за аукциона е 10/05/2007 г. от 09.00 - 16.00 часа. Водещия Мениджър ООБ на презентацията заяви че, поръчките ще се приемат само и единствено на 10/05/2007 г. до 16.00 часа. Пише го и в проспекта на стр. 149 и 150. Много странно.
            Това трябва да отиде във темата манипулират ли ни медиите!

Коментар

• http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=338286

"За сега очкванията са изпълнение на лимитираните поръчки близо до максимума - 55-58.50 лв. за акция, и около 2.8-3.2 пъти презаписване на пазарните поръчки."

Коментар

• Как мислите, какво ще е съотношението на капиталите между лимитирани/пазарни поръчки

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho
                  Първоначално изпратено от Батя
                  Добър е отчета. Лихвения доход расте със 100%. Реинтегрираните провизии не ме притесняват. В нормален обем са за увеличения бизнес на банката. Презаписването може да мина 5 пъти.
                  Утре ще разберем!
                  Успех!
                  Ръста е впечатляващ и само стискам палци всичко да е реално, защото много хубаво не е на хубаво. Споделям в известна степен опасенията на Nikola. Провизиите споменах като фактор пряко влияещ върху нарастването на печалбата.
                  Презаписването се влияе от много условия, особено при такъв аукцион за който досега нямаме аналог. Практиката навежда на мисълта, че ще е по-голямо от очакваното. Ще видим какво ще се случи, но се опасявам от изненади.
                  Poncho,хайде малко позитивно . защо пък много хубаво да не е на хубаво
                  И сега по-сериозно .Очаквам презаписване около 5 пъти .Реално

Коментар

• Първоначално изпратено от Батя
                    Добър е отчета. Лихвения доход расте със 100%. Реинтегрираните провизии не ме притесняват. В нормален обем са за увеличения бизнес на банката. Презаписването може да мина 5 пъти.
                    Утре ще разберем!
                    Успех!
                    Ръста е впечатляващ и само стискам палци всичко да е реално, защото много хубаво не е на хубаво. Споделям в известна степен опасенията на Nikola. Провизиите споменах като фактор пряко влияещ върху нарастването на печалбата.
                    Презаписването се влияе от много условия, особено при такъв аукцион за който досега нямаме аналог. Практиката навежда на мисълта, че ще е по-голямо от очакваното. Ще видим какво ще се случи, но се опасявам от изненади.

Коментар

• При реално презаписване минимум 3пъти )) , очаквам номинално 7-8пъти ))
                      Умереният риск винаги печели ! ))))))

Коментар

• Удоволетворяване на пазарните на 24-27%, около 4 пъти презаписване.

Коментар

• Първоначално изпратено от Боримечката
                          Първоначално изпратено от djaza
                          И аз мисля, че презаписването ще бъде около 5 пъти
                          моята прогноза е 3 пъти презаписване - тук едва ли ще има много западни капитали, за разлика от ПИБ
                          В голяма грешка си, ПИБ едва ли ще бъде повече от 2-3пъти презаписана. Те предлагат егати и количеството....като на сергия..

Коментар

• 6 пъти...

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
                              Въпрос: Ако реалното търсене е 5 пъти по-голямо от предлагането и всички знаят това и го отчетат в поръчките си, презаписването няма ли да стане 25 пъти?

Коментар

• Първоначално изпратено от djaza
                                моята прогноза е 3 пъти презаписване - тук едва ли ще има много западни капитали, за разлика от ПИБ

Коментар

Working...
                                X