може и неофициално инфо,поне някакви граници !!!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Корпоративна ТБ (6C9 / CORP) (архив до 17.10.2014 г.)
Collapse
Заключена.
X
X
-
Първоначално изпратено от ip4largeПосредниците приемат поръчки от понеделник и днес ги подават на куп към ОББ. За каква манипулация става въпрос.
------ като четеш статията излиза, че самите брокерите са подавали заявки още от понеделник, аз така го разбирам този текст, а това не би трябвало да е вярно ...
Коментар
-
Много ми е интересно Дневник що пишат глупости като дадата за аукциона е 10/05/2007 г. от 09.00 - 16.00 часа. Водещия Мениджър ООБ на презентацията заяви че, поръчките ще се приемат само и единствено на 10/05/2007 г. до 16.00 часа. Пише го и в проспекта на стр. 149 и 150. Много странно.
Това трябва да отиде във темата манипулират ли ни медиите!
Коментар
-
http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=338286
"За сега очкванията са изпълнение на лимитираните поръчки близо до максимума - 55-58.50 лв. за акция, и около 2.8-3.2 пъти презаписване на пазарните поръчки."
Коментар
-
Първоначално изпратено от PonchoПървоначално изпратено от БатяДобър е отчета. Лихвения доход расте със 100%. Реинтегрираните провизии не ме притесняват. В нормален обем са за увеличения бизнес на банката. Презаписването може да мина 5 пъти.
Утре ще разберем!
Успех!
Презаписването се влияе от много условия, особено при такъв аукцион за който досега нямаме аналог. Практиката навежда на мисълта, че ще е по-голямо от очакваното. Ще видим какво ще се случи, но се опасявам от изненади.
И сега по-сериозно .Очаквам презаписване около 5 пъти .Реално
Коментар
-
Първоначално изпратено от БатяДобър е отчета. Лихвения доход расте със 100%. Реинтегрираните провизии не ме притесняват. В нормален обем са за увеличения бизнес на банката. Презаписването може да мина 5 пъти.
Утре ще разберем!
Успех!
Презаписването се влияе от много условия, особено при такъв аукцион за който досега нямаме аналог. Практиката навежда на мисълта, че ще е по-голямо от очакваното. Ще видим какво ще се случи, но се опасявам от изненади.
Коментар
-
Първоначално изпратено от БоримечкатаПървоначално изпратено от djazaИ аз мисля, че презаписването ще бъде около 5 пъти
Коментар
Коментар