If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
депозитчето има акции в темите в които спами, после започва да ги плюе в момента в който ги продаде, след това като купи отново спира да ги плюе и после пак отначало
готов съм да направя един облог че горенаписаното е така
значи преди малко се чудех скоро да ти напиша съобщение/пост в някоя от темите - Тодоров/Бенча, ти къде имаш акции? Просто ми стана интересно...а именно защо, не че имам някакво лично отношение към теб. Значи какво ми стана любопитно, засичам те в двете теми да пишеш против акциите/компаниите - т.е. ти там нямаш акции, но къде имаш? Ако ли пък нямаш никъде акции, от къде толкова омраза към БФБ, какво искаш да постигнеш с това? Какъв е смисъла да нямаш акции и да пишеш по темите негативни неща... Аз примерно ако не търгувам, въобще няма да ме видиш в този форум, ще се занимавам с други работи. Само да пишеш и да не търгуваш пари няма да изкараш. Т.ч. ти някъде имаш ли акции?
Да де ама ти си на загуба и то голяма... Тези 400 лева които си възстановил от загубите които си натрупал през всичките тези години са едно няма нищо...
Тези твои опити ми приличат на онзи, който се млател с една пръчка по ташаците. И като го питали що така прави той казал, че изпитва голям кеф, когато понякога не улучи...
Да де ама ти си на загуба и то голяма... Тези 400 лева които си възстановил от загубите които си натрупал през всичките тези години са едно няма нищо...
Тези твои опити ми приличат на онзи, който се млател с една пръчка по ташаците. И като го питали що така прави той казал, че изпитва голям кеф, когато понякога не улучи...
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
купих 6000 (общо на 2-а пъти) акции на Тодоров ... количеството за мен е символично , зависи кой с колко пари работи. Разбира се никога не бих вкарал много пари в една такава акция, която няма силен фундамент и т.н. Аз не обичам да рискувам много, затова и купих малко количество, колкото да съм в играта
Но аз 5000 акции ги продадох последните 2-3 дни, като имам почти 480 лв печалба... от тях. За около 2 седмици това е доста добре за мен. Оставих си само 1000 бройки , които ще си ги държа с кеф . За някой 480 лв може да са малко пари за 2-е седмици, за друг може да са много... всеки си преценя. Най-голям кеф е когато си на печалба, а и за мен 480 лв са си достатъчно пари , а ти стой и пиши и само гледай
Ти по принцип си символичен... Много добре си спомням как като си купуваше каза, че купуваш символично "колкото да си в играта"... Като си направил 20-30% печалба от символична инвестиция, защо изобщо ни занимаваш с това?
п.с. оставих си символичен брой акции...които няма да продавам
Ти по принцип си символичен... Много добре си спомням как като си купуваше каза, че купуваш символично "колкото да си в играта"... Като си направил 20-30% печалба от символична инвестиция, защо изобщо ни занимаваш с това?
Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!
И аз продадох тук почти всичко (80% от акциите ми на Тодоров) тия дни ... За 2-3 седмици почти 50% печалба по тази позиция. Мерси на ФОРЕКС Мастъра, който съветваше да не се купува Тодоров, когато цената беше 0,20-0,21 лв ...
Аз съм много доволен.
п.с. оставих си символичен брой акции...които няма да продавам
Вината са им много хубави,ако сте попадали на лоши то със сигурност е заради неправилно съхранение.До скоро това беше единствената наша изба известна в скандинавия с качественни вина.
Трябва да са по-гъвкави в цените.
не знам къде са известни, но износът им за цяла година е 23 000 лв., тва колко каси са?
Вината са им много хубави,ако сте попадали на лоши то със сигурност е заради неправилно съхранение.До скоро това беше единствената наша изба известна в скандинавия с качественни вина.
Трябва да са по-гъвкави в цените.
Донев и Тодоров май бяха заедно в Япония, явно са пийнали в самолета и ванката е залъгал огито колко му е подценена компанийката... а тя дали е такава... знайш ли
Не става за пиене !...И има огромна разлика от Бордо за 6 евра, което си е в долната ценова група....Трета промивка и боя....
Незнам...на вкус за мен е съвсем прилично.
Аз самият бях изненадан.
Възможно е да е химия, но какви са гаранциите, че не се продава химия и за повече пари?
Доколкото знам във Франция има строги закони и май не биха си позволили да предлагат химия под търговска марка вино Бордо.
Коментар