IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Здравейте, приемате ли клубни членове...
    Приемате, не приемате, аз съм вътре....

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
      Истинското вино почва от 20-25 лева.
      не е така - в рамките 10-15лв. има прилични вина.
      Иначе верно вино за 3лв. e смешно, камо ли пък Bordeaux
      Don't work hard, work smart!

Коментар

• Ей ... акцията на Тодоров стигнала почти 32 стотинки
        Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• депозитчето има акции в темите в които спами, после започва да ги плюе в момента в който ги продаде, след това като купи отново спира да ги плюе и после пак отначало

готов съм да направя един облог че горенаписаното е така

Коментар

• Добре де, кажи ти имаш ли някои акции, които се търгуват на БФБ?

Първоначално изпратено от Forex Master Разгледай мнение
            Омраза?!... От къде на къде?...

Интересна психология. Всеки който като зомбиран не припява ъпъпъпъпъ е хейтър? А? Болни мозъци сте това ъпърите и това си е...

Коментар

• Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнение
              от къде толкова омраза към БФБ
              Омраза?!... От къде на къде?...

Интересна психология. Всеки който като зомбиран не припява ъпъпъпъпъ е хейтър? А? Болни мозъци сте това ъпърите и това си е...
              Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Forex Master,

значи преди малко се чудех скоро да ти напиша съобщение/пост в някоя от темите - Тодоров/Бенча, ти къде имаш акции? Просто ми стана интересно...а именно защо, не че имам някакво лично отношение към теб. Значи какво ми стана любопитно, засичам те в двете теми да пишеш против акциите/компаниите - т.е. ти там нямаш акции, но къде имаш? Ако ли пък нямаш никъде акции, от къде толкова омраза към БФБ, какво искаш да постигнеш с това? Какъв е смисъла да нямаш акции и да пишеш по темите негативни неща... Аз примерно ако не търгувам, въобще няма да ме видиш в този форум, ще се занимавам с други работи. Само да пишеш и да не търгуваш пари няма да изкараш. Т.ч. ти някъде имаш ли акции?

Да де ама ти си на загуба и то голяма... Тези 400 лева които си възстановил от загубите които си натрупал през всичките тези години са едно няма нищо...

Тези твои опити ми приличат на онзи, който се млател с една пръчка по ташаците. И като го питали що така прави той казал, че изпитва голям кеф, когато понякога не улучи...

Коментар

Най-голям кеф е когато си на печалба
                  Да де ама ти си на загуба и то голяма... Тези 400 лева които си възстановил от загубите които си натрупал през всичките тези години са едно няма нищо...

Тези твои опити ми приличат на онзи, който се млател с една пръчка по ташаците. И като го питали що така прави той казал, че изпитва голям кеф, когато понякога не улучи...
                  Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Да разбира се...

купих 6000 (общо на 2-а пъти) акции на Тодоров ... количеството за мен е символично , зависи кой с колко пари работи. Разбира се никога не бих вкарал много пари в една такава акция, която няма силен фундамент и т.н. Аз не обичам да рискувам много, затова и купих малко количество, колкото да съм в играта
                    Но аз 5000 акции ги продадох последните 2-3 дни, като имам почти 480 лв печалба... от тях. За около 2 седмици това е доста добре за мен. Оставих си само 1000 бройки , които ще си ги държа с кеф . За някой 480 лв може да са малко пари за 2-е седмици, за друг може да са много... всеки си преценя. Най-голям кеф е когато си на печалба, а и за мен 480 лв са си достатъчно пари , а ти стой и пиши и само гледай

Ти по принцип си символичен... Много добре си спомням как като си купуваше каза, че купуваш символично "колкото да си в играта"... Като си направил 20-30% печалба от символична инвестиция, защо изобщо ни занимаваш с това?

Коментар

п.с. оставих си символичен брой акции...които няма да продавам
                      Ти по принцип си символичен... Много добре си спомням как като си купуваше каза, че купуваш символично "колкото да си в играта"... Като си направил 20-30% печалба от символична инвестиция, защо изобщо ни занимаваш с това?

Коментар

• И аз продадох тук почти всичко (80% от акциите ми на Тодоров) тия дни ... За 2-3 седмици почти 50% печалба по тази позиция. Мерси на ФОРЕКС Мастъра, който съветваше да не се купува Тодоров, когато цената беше 0,20-0,21 лв ...
                        Аз съм много доволен.

п.с. оставих си символичен брой акции...които няма да продавам

Коментар

• Първоначално изпратено от TNO Разгледай мнение
                          Вината са им много хубави,ако сте попадали на лоши то със сигурност е заради неправилно съхранение.До скоро това беше единствената наша изба известна в скандинавия с качественни вина.
                          Трябва да са по-гъвкави в цените.
                          не знам къде са известни, но износът им за цяла година е 23 000 лв., тва колко каси са?

Коментар

• Вината са им много хубави,ако сте попадали на лоши то със сигурност е заради неправилно съхранение.До скоро това беше единствената наша изба известна в скандинавия с качественни вина.
                            Трябва да са по-гъвкави в цените.

Коментар

• Донев и Тодоров май бяха заедно в Япония, явно са пийнали в самолета и ванката е залъгал огито колко му е подценена компанийката... а тя дали е такава... знайш ли

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Не става за пиене !...И има огромна разлика от Бордо за 6 евра, което си е в долната ценова група....Трета промивка и боя....
                                Незнам...на вкус за мен е съвсем прилично.
                                Аз самият бях изненадан.
                                Възможно е да е химия, но какви са гаранциите, че не се продава химия и за повече пари?
                                Доколкото знам във Франция има строги закони и май не биха си позволили да предлагат химия под търговска марка вино Бордо.

Коментар

Working...
                                X