IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Защо така потъвате тук?
    Да не се изчерпа вярата в качеството на инвестиционните решения на г-н Донев?

Коментар

• Развитие

За съжаление Тодоров АД е пред фалит. Фирмата не си обслужва кредите към ББР, очаква се класификация в група 4 + натрупани огромни текущи задължения.

Коментар

• Тук безумни сделки се появяват ,без никакъв фундамент...
        с 10-20 к лева се вдигна цената с 50 % за 2 дни

Коментар

• от блога на meto76

През януари тази година инвестиционният фонд Експат Кепитъл София се обръща към БНБ за разрешение да купи 50% от Българо – американската кредитна банка (БАКБ). Тези 50% са собственост на ирландска банка, Allied Irish Banks, AIB, която иска да ги продаде поради финансови причини заради катастрофалната ситуация в Ирландия. Първият отговор на БНБ е положителен. По тази причина Експат поръчва проверка Due Dilligence на кПМГ. След като докладът е задоволителен Експат праща оферта на ирландската банка да купи пакета за 7 млн евро. Заедно с това в София са поканени представители на ирландската банка, за да се договорят за продажбата. Те идват в средата на февруари.

мисля, че това е основната причина за спешната разпродажба в началото на месеца - били са готови да платят БАКБ в средата на февруари
          вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост

Коментар

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
            Истината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.
            И не е лошо! Не, че съм разбирач. Но не е по зле от вината дето са по 9-10 лв...Колкото и да не ми се вярваше, че ще става за пиене, но е факт, става...

Kolega ti si za merakliisko...
            Last edited by Eti_; 26.02.2011, 17:40. Причина: Моля, пишете на кирилица!
            това мнение не е препоръка за покупка или продажба на акции

Коментар

• ако, не жалите себе си ,с какво са Ви виновни останалите участници на пазара; образованието Ви, със сигурност е струвало повече от инвестициите ви в капиталови пазари, а от Вас струи само негативизам!!!
              Толкова ли е трудно, влизаш на 0,141 на ВМарка -излизаш на 0,22 пак влизаш на 0,186 излизаш на 0,208 в рподължение на двайсетина дни ХОП ,дошъл реда на ТОД. влизаш докато пада ;чуваш Донев влязъл, е какво ,за тази реакция на урок не се ходи; Ти си в него продаваш на0,289 и ,295-8
              Някои от Вас /спаметата/ много са зубрили;
              Моля Ви , учете се, не зубрете !

Коментар

• Мнението ми не е препоръка!!!

Коментар

• Веселяк....

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                    Ми, лангуре, ако може с виц да ти отговоря :

секр. - ми, г-н директор , хайде ...вкарвайте го...
                    дир. - аз съм вътре...
                    секр. - ауууу, колко е голям......

лангур - оная отрова, която изтича на края на ракията и за нищо не става.....
                    още една мъжка секретарка във форума --- лека полека всички ще си признаете

4и4о, от днес ще те наричам ЛеЛя

Коментар

• Първоначално изпратено от JackDaniels Разгледай мнение
                      тоя порки яко ти го порнал и на теб - не можеш да го забравиш

яко ти го отпори !!!
                      Ми, лангуре, ако може с виц да ти отговоря :

секр. - ми, г-н директор , хайде ...вкарвайте го...
                      дир. - аз съм вътре...
                      секр. - ауууу, колко е голям......

лангур - оная отрова, която изтича на края на ракията и за нищо не става.....

Коментар

• Първоначално изпратено от Jimmy Разгледай мнение
                        не е така - в рамките 10-15лв. има прилични вина.
                        Иначе верно вино за 3лв. e смешно, камо ли пък Bordeaux
                        Аз пък тази година пия и бяло и червено на 5лв., което слага в малкия джоб повечето от 15 - 20 левовите.

Коментар

• Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                          пп. Ама и Никито е един карък....Където се появи, се скапва артията.....Май само порки е по-голям карък....Добре, че вече не пише във форума....та да живнем...
                          тоя порки яко ти го порнал и на теб - не можеш да го забравиш

яко ти го отпори !!!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                            А защо Донев купи е пълна мистерия.
                            Няма никаква мистерия... Всеки който купува на борсата се надява цената да се качи и да продаде с печалба! Ама само 5% успяват да спечелят. Останалите са донори.
                            Седерастите, сините талибани, соросоидите и НПО простетата са безочливо нагла зомбирана сган!

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                              А защо Донев купи е пълна мистерия. Освен някой облог да е загубил
                              Трябват му джобни...
                              Ще я докара до 50ст и ще се разкара....

пп. Ама и Никито е един карък....Където се появи, се скапва артията.....Май само порки е по-голям карък....Добре, че вече не пише във форума....та да живнем...
                              Абе, Ники що си взел офиса на Лайф Чоис Интернешинъл Холдинг Груп......( или не си чувал за г-н Капустин...да е жив и здрав...от неговият дивидент 229% си избих източно-западната международна компания...)
                              От там е каръщината...

Коментар

• Абе невероятна стана тука историята.

Донев купи от Ники Василев на 20 стинки, а Тодороff, ни лук ял, ни лук мирисал...

А защо Донев купи е пълна мистерия. Освен някой облог да е загубил

Първоначално изпратено от 4i40 Разгледай мнение
                                Здравейте, приемате ли клубни членове...
                                Приемате, не приемате, аз съм вътре....

Коментар

Working...
                                X