Първоначално изпратено от obafeme
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнениеПродал ги е кога си видиш ушите без огледало стоят в баланса за 6-месечието на Софарма. Взел ги е миналата година.
Тук му се очертава дълготрайна инвестиция и то само да си върне някога инвестираното и това е в случай, че Тодоров престане да бълва загуби.
Аз лично се дразня от дружествата да работят на загуба и смятам, че трябва да им се забрани да работят на загуба.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Shemata Разгледай мнениеОгнян Донев мисля, че си продаде отдавна акциите тук и то на печалба . Но не съм много сигурен .
Тук му се очертава дълготрайна инвестиция и то само да си върне някога инвестираното и това е в случай, че Тодоров престане да бълва загуби.
Аз лично се дразня от дружествата да работят на загуба и смятам, че трябва да им се забрани да работят на загуба.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Огнян Донев мисля, че си продаде отдавна акциите тук и то на печалба . Но не съм много сигурен .
Първоначално изпратено от msimov Разгледай мнение...
Добре, че на Огнян Донев му се сторили евтини та си взел от тук.
...Мнението ми не е препоръка!!!
Коментар
-
Абе тоя Тодоров защо бълва само загуби.
Добре, че на Огнян Донев му се сторили евтини та си взел от тук.
Ако се е нашибал на 30ст, че и повече има да се моли догодина по същото време ако изобщо има шанс да си върне парите.
И тоя Тодоров да престане да бълва загуби.Мнението не е препоръка за търговия с ценни книжа!
Коментар
-
Първоначално изпратено от v.pavlov Разгледай мнениеВъпрос: Кое вярното?вари я, печи я, сливата си остава слива - народна мъдрост
Коментар
-
Това е по тримесечен отчет към 31.03.2012 г. :
4.1. Акционери, физически лица притежаващи над 5 % от акциите с право на глас:
Акционери физически лица Акции притежавани към 31.03.2012 г.
Иван Димитров Тодоров 1 178 366 34.66 %
Петя Дамянова Тодорова 244 500 7.19 %
4.2. Акционери, юридически лица притежаващи над 5 % от акциите с право на глас:
Акционери юридически лица Акции притежавани към 31.03.2012 г.
ТЕЛСО АД 244 050 7.18 %
http://www.bse-sofia.bg/inc/ExtriFil...2012&period=Q1
В публичният регистър на КФН пише:
ИВАН ДИМИТРОВ ТОДОРОВ 34.66%
ОГНЯН ИВАНОВ ДОНЕВ 9.42%
ТЕЛСО АД 5.02%
http://www3.fsc.bg/ERiK/runner?backI...&drvrName=HTML
Въпрос: Кое вярното?
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениеФирмата на печалба излезе май а...
- 350 000 за 6 месечието, спремо - 223 000 за предходния период...
Бедно население - вино не пие..
Още повече че е и лято...
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениескоро може да пуснат продажбата на вестник със бутилка винце ..
Коментар
Коментар