IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от melon Разгледай мнение
    Истината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.
    И не е лошо! Не, че съм разбирач. Но не е по зле от вината дето са по 9-10 лв...Колкото и да не ми се вярваше, че ще става за пиене, но е факт, става...
    Не става за пиене !...И има огромна разлика от Бордо за 6 евра, което си е в долната ценова група....Трета промивка и боя....

Коментар

• Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение
      ...
      Иначе обръщате твърде много внимание на сделка за 35 - 40 хил. лева. Тези пари са по джоба на всеки втори ник във форума
      И ти си прав

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнение
        Абе тоз Огнян Донев защо си купи 5% тука?!

Къде е връзката лекарства - вино, освен единствено греяно вино с черен пипер?!
        Нали с нещо трябва да почерпи за поскъпването на акциите си в Софарма
        Няма да черпи с аналгин я...
        Иначе обръщате твърде много внимание на сделка за 35 - 40 хил. лева. Тези пари са по джоба на всеки втори ник във форума
        Мненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.

Коментар

Истината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.
          И не е лошо! Не, че съм разбирач. Но не е по зле от вината дето са по 9-10 лв...Колкото и да не ми се вярваше, че ще става за пиене, но е факт, става...
          Абе не е баш така. Вино под 5-6 лева се прави изключително от химикали, ане точно от грозде. Оптималното за България е да се купува около 7-8 лева със що-годе щадящо организма съдържание на химикали. Истинското вино почва от 20-25 лева.

Абе гледам Донев викал, че пазарната цена тука била много под балансовата и нямало как да не расте цената. То има и други такива дружества, но ми е чудно що точно тука се е спрял?!

Коментар

• и се казва марец

Коментар

• Инокентий,1л, червено 1 люта чушка, 1л,мед,чер пипер ииии- или ставаш от леглото, или излиташ

Коментар

+1

Коментар

• Истината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.

Коментар

Не се ли сещаш?
                    Джойнт венчър.
                    Ще слагат виното в капсули и като лекарство по аптеките.

Коментар

Ще изнася чист спирт в бутилки от бяло вино

Коментар

• Абе тоз Огнян Донев защо си купи 5% тука?!

Коментар

• С тия бутикови вина не виждам как без износ да излязат на печалба ,Историята показва че без масови продажби една фирма не може да прокопса ...
                          Влизам оня ден в "Каулфланд" умишлено огледах вината ,открих само" Мавруд Тодорофф 2009 година" -9.50 лв/бут. .Поставени на най-високия стелаж ,а точно до него Друг Мавруд на друг производител за 3.50 лв/бут..
                          Е как да си купи масовия потребител при тази конкуренция рамо до рамо с евтините вина ...))
                          Last edited by toto 2; 18.02.2011, 20:50.

Коментар

• Затворих тук момчета.
                            Доволно
                            25% за седмица
                            4 г. депозит

А мастери и оценители нека чакат да им цъка лихвичка

п.с. иначе сега може и до 30 да я закарат, като ме няма да им преча
                            но така си е на нашта борсичка, не е лесно да си БИГ
                            Last edited by Батя; 18.02.2011, 13:57.

Коментар

• Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнение
                              тез акцийки ,май ще ги постискам още малко,От някъде може ли да се научи колко винце има в избите ...да го разхвърлим между нас и познати или да спретнем МЛМ...
                              Аз никога не съм имал, но като ценител на напитките, няма как да не ми стане интересно, еле пък след такова развитие.

Коментар

• тез акцийки ,май ще ги постискам още малко,От някъде може ли да се научи колко винце има в избите ...да го разхвърлим между нас и познати или да спретнем МЛМ...

Коментар

Working...
                                X