Първоначално изпратено от melon
Разгледай мнение
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от BigBear Разгледай мнение...
Иначе обръщате твърде много внимание на сделка за 35 - 40 хил. лева. Тези пари са по джоба на всеки втори ник във форума
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеАбе тоз Огнян Донев защо си купи 5% тука?!
Къде е връзката лекарства - вино, освен единствено греяно вино с черен пипер?!
Няма да черпи с аналгин я...
Иначе обръщате твърде много внимание на сделка за 35 - 40 хил. лева. Тези пари са по джоба на всеки втори ник във форумаМненията ми не са препоръка за покупко продажба на акции.
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИстината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.
И не е лошо! Не, че съм разбирач. Но не е по зле от вината дето са по 9-10 лв...Колкото и да не ми се вярваше, че ще става за пиене, но е факт, става...
Абе гледам Донев викал, че пазарната цена тука била много под балансовата и нямало как да не расте цената. То има и други такива дружества, но ми е чудно що точно тука се е спрял?!
Коментар
-
Първоначално изпратено от melon Разгледай мнениеИстината е, че пазара на вино е доста конкурентен. Сега в момента пия Бордо, купено за около 3 лв, от една небезизвестна верига.
И не е лошо! Не, че съм разбирач. Но не е по зле от вината дето са по 9-10 лв...Колкото и да не ми се вярваше, че ще става за пиене, но е факт, става...
Коментар
-
Първоначално изпратено от inokentii Разгледай мнениеАбе тоз Огнян Донев защо си купи 5% тука?!
Джойнт венчър.
Ще слагат виното в капсули и като лекарство по аптеките.
Коментар
-
Коментар
-
С тия бутикови вина не виждам как без износ да излязат на печалба ,Историята показва че без масови продажби една фирма не може да прокопса ...
Влизам оня ден в "Каулфланд" умишлено огледах вината ,открих само" Мавруд Тодорофф 2009 година" -9.50 лв/бут. .Поставени на най-високия стелаж ,а точно до него Друг Мавруд на друг производител за 3.50 лв/бут..
Е как да си купи масовия потребител при тази конкуренция рамо до рамо с евтините вина ...))Last edited by toto 2; 18.02.2011, 20:50.
Коментар
-
Затворих тук момчета.
Доволно
25% за седмица
4 г. депозит
А мастери и оценители нека чакат да им цъка лихвичка
п.с. иначе сега може и до 30 да я закарат, като ме няма да им преча
но така си е на нашта борсичка, не е лесно да си БИГLast edited by Батя; 18.02.2011, 13:57.
Коментар
-
Първоначално изпратено от toto 2 Разгледай мнениетез акцийки ,май ще ги постискам още малко,От някъде може ли да се научи колко винце има в избите ...да го разхвърлим между нас и познати или да спретнем МЛМ...
Коментар
Коментар