IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Хане, говоря ти за тази година, не за след 3-4...)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
      на 9-10 и аз ще помагам)))))
      Имаш предвид 9-10 лв над 13,50, нали...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
        Първоначално изпратено от Abritus
        Първоначално изпратено от Han Krum
        Вайййй тука нещата ще идат към първото предложение 1.60 лв...
        Круме не се радвай какво става тук, че след месец при Каолин ще се случи същото.
        Абе ти си говори не ми пречиш и остави ние да му берем грижата. А ти си явно много зле щом сравняваш Мравката със Слона...но сам ще се убедиш...
        Нали знаеш слоновете се плашат от мишки, а не се знае от къде ще изкочи мишката.

След първичното публично предлагане капиталът на "Каолин" се увеличава от 20.42 млн. лв. на 25 млн. лв. Преди две седмици от компанията съобщиха, че при голям интерес ще бъдат предложени още 1 млн. стари акции, които са притежание на мажоритарния собственик. Това ще стане по преценка на мениджъмънта след приключването на подписката по IPO-то на "Каолин". Очаква се акциите да бъдат регистрирани за търговия на борсата в края на май, поясниха мениджърите по емисията.

от http://www.dnevnik.bg/show/?storyid=333230

Коментар

• I kva stana tya?Bodnesh pruchka piesh vino,a?

Коментар

• на 9-10 и аз ще помагам)))))

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
              Първоначално изпратено от Abritus
              Круме не се радвай какво става тук, че след месец при Каолин ще се случи същото.
              Дай им малко повече време))Все пак, там влязоха акули)
              Ама Хана май забравя, че има доста хора с увеличени "стари" акции и усреднената им идва значително под 13,50
              Аз ще им ги купя само да продават, но....не вярвам...

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                Дай им малко повече време))Все пак, там влязоха акули)
                Ама Хана май забравя, че има доста хора с увеличени "стари" акции и усреднената им идва значително под 13,50

Коментар

• Първоначално изпратено от Abritus
                  Първоначално изпратено от Han Krum
                  Абе ти си говори не ми пречиш и остави ние да му берем грижата. А ти си явно много зле щом сравняваш Мравката със Слона...но сам ще се убедиш...

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum

Коментар

• Айде предохме сееее сделка под 2 лв.
                      За чий ... участвате в ИПО като се предавате за 2 дена
                      Забележка: ИМАМ АКЦИЙ

Коментар

• Вайййй тука нещата ще идат към първото предложение 1.60 лв...

Коментар

• Има сделка!

Коментар

• Първоначално изпратено от xpucmo
                            КОрк4ето сега като си продаде и 1481-те акции от КАО с пе4алба 12% и върза годината!

В интерес на истината,бях планирал да участвам ,но при положение,че излезна информация,за друго ,много по-атрактивно ИПО,което си съвпада по време с КАО-то- реших да се откажа от първите си планове.Това е по отношение на печалбата ми от КАО,отстъпвам ти я,дано са ти удоволетворили поръчката с повече проценти.
                            Аз самият смятам да се съсредоточа върху КТБ.

А и какви ти 12%,това си е огромна печалба.
                            За мен и 8,5% са си отлична печалба,пък и са ми достатъчни ,да вържа годината

Коментар

• GOTOVI SA PA4KITE- ZA MENE TAZI AKCIJA E DOBRA I 6TE PONAPULNJA. VSE 6TE SE IZKARAT 15-20 PROCENTA DO KRAJA NA GODINATA

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa на 18 април
                                Първоначално изпратено от Kilur
                                AKO CENATA PADNE POD 2KA AZ 6TE NAPULNJA hiljadi
                                Килъре, по-кротко го давай и мятай по едно око какво става със Свилозата, че да не се повтори положението, защото и тогава преди 3 месеца когато Дачев правеше увеличението имаше много ентусиасти, които си накупиха акции и права по 5-8 лева парчето, а сега виждам, че има сделки и на 4,29 лева при това след 3 месеца чакане за новите акции. Така че по-кротко го давай и "Бай бабо да не срещаш мечка в гората!", а не ми обяснявай колко ще си накупиш, ако падне цената.
                                Килъре, подготвили си хилядарките. Струва ми се, че утре ще ти трябват доста.

Коментар

Working...
                                X