IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• С малко познанства и упоритост се стига и до тези документи - а там е видно, че доминарат нашенски "инвеститорчета".

Колкото до това какво и къде post-вам - там където намирам за нужно да изкажа мението си - а то е:
    short Каолин, Химимпорт, Тодоров, и др. раздули се от топлото време балони!

Първоначално изпратено от KIKO
    Ти споменаваш Химимпорт и Каолин. И там ли имаш достъп и си гледал книгата на акционерите????????????????? Ти тия книги да не ги четеш вечер преди лягане??????????????

Първоначално изпратено от krali_marko
    Кикчо - в акционерната книга други неща пише !!!!
    Мисли си как хедж-фондове са си купили Тодороф и чакат слънцето да изгреее - уви обаче, още не са намерили начин да хеджират позицията!!

ХЕХЕХЕХЕ добре бе. направо уби цялата инвестиционна гилдия. А пък това че около 30% от тези акции са в чужди инвестиционни и хедж фондове означава че онези нищо не разбират. Я им прати един мейл за да им обясниш, че скоро ще фалират

Ти ми направи деня))))))))))))))))))

Коментар

• Ей Крали Марко ти къв си бре ТИМ хейтър ли ?
      В темата за Химимпорт разбирам че сипеш лайна ама каква е връзката с Тодороф че и тука ни замаваш с глупостите си

Коментар

• Абе крали марко не мога да разбера какво правиш - трупаш постове ли? В полвината теми си написал една и съща глупост. Я вземи и се стегни малко.

Коментар

• Ти споменаваш Химимпорт и Каолин. И там ли имаш достъп и си гледал книгата на акционерите????????????????? Ти тия книги да не ги четеш вечер преди лягане??????????????

Първоначално изпратено от krali_marko
          Кикчо - в акционерната книга други неща пише !!!!
          Мисли си как хедж-фондове са си купили Тодороф и чакат слънцето да изгреее - уви обаче, още не са намерили начин да хеджират позицията!!

ХЕХЕХЕХЕ добре бе. направо уби цялата инвестиционна гилдия. А пък това че около 30% от тези акции са в чужди инвестиционни и хедж фондове означава че онези нищо не разбират. Я им прати един мейл за да им обясниш, че скоро ще фалират

Коментар

• Кикчо - в акционерната книга други неща пише !!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от krali_marko
              Убеден съм, че много скоро хората ще усетят бремето на това да са инвестирали в Каолин/Тодоров/че и мутренския раздут балон Химимпорт(ТИМ) и неговите недъгави отрочета (БРП, etc.)

Аз си чакам момента, в който ще могат да се търгуват и къси позиции, за да направя достатъчно пари от тези мърляви компании!!

Коментар

• Убеден съм, че много скоро хората ще усетят бремето на това да са инвестирали в Каолин/Тодоров/че и мутренския раздут балон Химимпорт(ТИМ) и неговите недъгави отрочета (БРП, etc.)

Аз си чакам момента, в който ще могат да се търгуват и къси позиции, за да направя достатъчно пари от тези мърляви компании!!

Коментар

• Ветре, ако попа е толкова добър, че те затвори на пост и молитва в манастира, насред поляните, пиши, ще ти изпратя 2-3 бутилки Тодорофф- и мерло и мавруд, че да ви е по-сладък манастирския боб))...и за акции, по-добре не обелвай дума пред попа, камо ли за миналите IPO-та, да не му разваляш спокойствието на човека)

Коментар

• GOTOVI SA PA4KITE- ZA MENE TAZI AKCIJA E DOBRA I 6TE PONAPULNJA. VSE 6TE SE IZKARAT 15-20 PROCENTA DO KRAJA NA GODINATA
                    Kilure, Моите уважения, ама ясно е, че първия отчет тука ще е по-добър от следващите 2, т.е. до септември?? а дотогава ???, колко нови ИПО-та ще имат нужда от свеж капитал Веднъж споделих, с Мариян какво показва големата елка, че повече от 7-8 ИПОта и ше си паднала /за индекса беше думата/
                    Е още не сме направили 7-8 ИПОта, да видим...
                    лелеее, Ветре, голяма си зараза))..
                    Г-жо Съни, целувам ви ръка най-галантно, разбира се, за тоя голем комплимент
                    ама вчера са излъгах да ида на църква, Попа ме виде и ми заръча да не пиша много, даже искал да ме затвори в манастира на пост и молитва и да ме очовечи и по-убаво било за кучето да бега из поляната, да играе със щъркела

Коментар

• Първоначално изпратено от Opiten1
                      Невероятно дървена цена. Убеден съм, че заплатилите 2 лева не са си направили труда за по-детайлен анализ. Казано точно - ТАКА НЕ СЕ ПРАВИ!

Коментар

• 4AKAM DA PADNAT POD 2 NO ZASEGA NJAMA. GLEDAM I DRUGI JELAE6TI IMA ZA 1.80- 1.85

Коментар

• 4AKAM DA PADNAT POD 2 NO ZASEGA NJAMA. GLEDAM I DRUGI JELAE6TI IMA ZA 1.80- 1.85

Коментар

• Така да бъде, Хане.Няма лошо, ще видим...))
                            Успех)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                              Хане, говоря ти за тази година, не за след 3-4...)))))
                              Повярвай и аз говорая за тази, но ще се убедите какво сте пропуснали, всеки сам си носи главата на раменете...:lol:

Коментар

• Suny,Suny,Suny, be kazal Ivan Iavanov v edi mnoooooogo populyaren BG film..........

Коментар

Working...
                                X