IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Изба Тодоров (TDRF / TODOROF)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• КОрк4ето сега като си продаде и 1481-те акции от КАО с пе4алба 12% и върза годината!

Коментар

• Първоначално изпратено от zarco
      Първоначално изпратено от kork
      Моето мнение е,че ако всяка седмици има по едно такова листване на борсата ,би било чудесно!!!!

Не е препоръка.Вече нямам акции.

Е, не може така, бе, kork, ми толкова си скромен, че повече от това няма къде... "всяка седмица" - думаш? А защо не, например - през ден - ново IPO?

"Мен ми стига" (както се пее в една песен) на полугодието - веднъж да има по едно IPO от дружествата, на които залагам...

Успех и дано сънуваш още по-бързи врътки!

Абе чувал съм,че скромността краси човека,та и аз затова по- скромно го давам,а относно сънищата,дано не сънувам такива неща,но кой знае,кой знае!!!!!

Относно Тодоров нямам нищо напротив,дори обратно.Така че,дано не съм оставил някакво грешно впечатление у четящите,дори ми се струва,че компанията има добри переспективи,въпрос на хоризонти,моите са кратки,купувам-продавам,съответно печалбата ми е малка,но при един дълъг хоризонт,печалбите биха били доста повече.Така смятам аз,че всичко е въпрос на хоризонт,нищо повече.

А постът ми бе инспириран само от едно нещо,прочетох някакви негативни коментари,или поне така ми се стори,та реших да напиша,че всъщност компанията си е страхотна,предполагам и вината и са добри,но понеже съм въздържател не мога да преценя,та реших ,то поне като не пия вино,мога някой лев да направя,и реченото стана сторено.....

А относно честота на ИПО-тата,колкото повече,толкова повече,така смятам аз.
      А и ако са по - атрактивни,няма лошо,ама никак дори.Очаквам ги ,и то с нетърпение

Коментар

• Първоначално изпратено от kork
        Моето мнение е,че ако всяка седмици има по едно такова листване на борсата ,би било чудесно!!!!

Е, не може така, бе, kork, ми толкова си скромен, че повече от това няма къде... "всяка седмица" - думаш? А защо не, например - през ден - ново IPO?

"Мен ми стига" (както се пее в една песен) на полугодието - веднъж да има по едно IPO от дружествата, на които залагам...

Успех и дано сънуваш още по-бързи врътки!
        "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• Няколко дни ме няма и гледам коментарите по темата, някакви минорни тонове,някакви слънца не изгряват, някакви бензиностанции и ресторанти се коментират, чудя се защо!!!!

И ако се чудите защо смятам така,ето защо:

Пусната пазарна поръчка за 20000 лева .Спечелени 5346 бр.акции.Продадени на първият ден от търговията с тях,на средна цена в размер на 2,17лв. т.е. 17 стотинки печалба от всяка акция.

Не е много голяма печалбата,но за няколко дни,смятам че е добре.
          Както се казва,колкото толкова.

Коментар

• Искрено благодаря за информацията, мила Съни! Ще се възползвам от нея. Но с това твое: "...когато те намери умната дама ))" - мисля, че ме обричаш на самота! Що тъй, а?

(За съжаление, напоследък дамите около мен блестят с не повече от едно - единствено качество - мислят се- и държат единствено на това - да са красиви. Мъка!).

Разбира се, тук присъстващите са изключение! Успех!
            "Погледната със страстно око, действителността се превръща в приказка!" П.Пикасо

Коментар

• И на мен ми хрумна нещо подобно,Абритус)Затова предпочетох да не обърквам виното с акциите....заради вкуса))

Зарко, виното се намира в повечето големи търговски вериги, както и в добрите заведения...когато те намери умната дама)))

Коментар

• То да продаваш бутиково вино по бензиностанции също не е особен повод за хвалене, но това е друг въпрос. Тук ще е интересно как ще се отрази безплатната реклама от листването на продажбите на вината. Предполагам, че инвестиращите на борсата са част от таргет групата в която се целят бутиковите изби и в частност Тодороф.

Коментар

• за 2005 са изнесли вино за 108 хиляди лева..... (спрямо 144 хиляди през 2004г.) , та мисълта ми беше, че голям късмет е изкарал този познат с тази бензиностанция.

Пожелавам им наистина да си увеличат износа (явно за сега не им е приоритет), хем акционерите да са радостни, а и да помогнат малко за намаляване на дефицита по текущата сметка.

Успехи !

Коментар

• Абе не знам за дистрибуцията в България, но един познат разправяше как пратил на свой клиент в САЩ бутилка Тодорофф, и се оказало, че пича си го купувал от доста време редовно от бензиностанцията където зареждал. Така, че в САЩ явно има дистрибуция.

Акционер съм (вече) и нищо не препоръчвам :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от съни(тя)
                      лелеее, Ветре, голяма си зараза))))щом и Зарко ти отговаря кво ша праи, кюта и гърми))Ама така е, на хубавото лесно се свиква))

Само... к'во сте го заплюли този Тодорофф, хубаво си е виното...много важно к'ви са му акциите,не те правят ценителите алкохолици,))

Все се оглеждам откъде мога да си купя от този el-iksir. Разбрах, че "амброзия" му било на това вино неофициалното название...

Нещо дистрибуторската мрежа се подготвяла за щурм в близко време, май? Хайде, де! Къде да ги открием тези вина масово? Как не се намери една умна дама да ми покаже по кои пътища да тръгна, за да го открия..., а защо не и да си поръчаме в някое елитно заведение бутилка, за да ни се проясни съзнанието, преди да се опитаме да преброим звездите на небосклона... чист и светъл... Нещо се размечтах, но мисля, че гроздето (но не и виното!) може да ми се стори недостижимо!

Съни, не си ли чувала, че под лъскавата външност най-често (при мен - 100%) се крие най-обикновен човек с неговите недостатъци - защо се учудваш: "...щом и Зарко ти отговаря кво ша праи, кюта и гърми...". Недостатък до недостатък - това е истината!
                      Лека вечер, ако вече не броиш звездите някъде! (то т`ва си е трудна работа и много зависи от реколтата на предварително избраната бутилка, както и с кого точно ще ги броите впоследствие...).

Коментар

• лелеее, Ветре, голяма си зараза))))щом и Зарко ти отговаря кво ша праи, кюта и гърми))Ама така е, на хубавото лесно се свиква))

Само... к'во сте го заплюли този Тодорофф, хубаво си е виното...много важно к'ви са му акциите,не те правят ценителите алкохолици,))

Коментар

• Чудно ми е какво ли ще стане тук, ако Бенчмарк решат да разкешат акцийките, които си взеха, за да вдигнат цената, на(да речем) 1,70лв. Взеха ги по левче(от ТодороФ) и дори да ги сурнат на 1,50 пак ще са на печалба...ще видим, ще стане интересно...
                          И тогава всички акционери могат да им пратят по едно писмо с текст "Ти мен уфажавъш ли мъ или ни мъ уфажаваш..."

Коментар

• дано намериш такъв пес успех!

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                              zarco, не сте в час, ама ше вленете то се изтрезнява все некога
                              То все на грешките разчитаме (някои от нас, де) - те ни научават кво да праим... Но още кютаме на БФБ... Докато изгърмим: тогава ще си купя куче, досущ като твоето... (после - като изгърмя - ще питам от каква порода е).

Успех!

Коментар

• zarco, не сте в час, ама ше вленете то се изтрезнява все некога

Коментар

Working...
                                X