IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Херти (HTV / HERTI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от НИК
    ХЕРТИ не са лоша компания,но доста са се надценили.Ходил съм във фирмата. Реалната цена е към 1.50лв.Мисля,че ИПО няма да успее,освен ако РАИФАТА не го набутат на някой.
    Ако все пак мине, ще стане като ZHBG,TODOROF,ETR i dr.

Коментар

• Капачките на ДЕВИН бяха от ХЕРТИ , но не можеха да се отварят.Сега ДЕВИН купуват от АЛКОА.

Коментар

• ХЕРТИ не са лоша компания,но доста са се надценили.Ходил съм във фирмата. Реалната цена е към 1.50лв.Мисля,че ИПО няма да успее,освен ако РАИФАТА не го набутат на някой.

Коментар

• Ей сега с поевтиняващите акции познайте дали не е 100 пъти по-изгодно да се купи "стара" акция от БФБ, отколкото на Херти. Хората уцелиха много каръшко време с това ИПО!

Коментар

• "- Може ли да очакваме 10 или 15% норма на печалба през следващите години, след като за първото шестмесечие на 2007 г. е 1,7%, а за 2006 г. е отново 1,7%?

Очакваме последователен ръст на нормата на печалбата през следващите 5 години на база на направените инвестиции. Херти е компания, произвеждаща индустриален продукт, който не е предназначен за крайни потребители и подобна норма на печалба е предизвикателство.

Това, което е важното за нашата компания е, че работим на пазар, който расте сериозно в световен мащаб, без да има силна конкуренция и резки промени и спадове. Не на последно място, инвестиционната ни програма е свързана с разширяване на международното ни присъствие, като по този начин имаме гарантирано нарастване на продажбите и печалбата с минимален риск. "

Охххххххх от кога нормата на печалба е "ПРЕДИЗВИКАТЕЛСТВО" и при това в рамките на 10-15% .
            Шо произвеждате бе реактивни двигатели и ли нещо на база нано технологии ДЕТО САМО ВИЕ ГО МОЖЕТЕ У СВЕТО??
            И как нямат силна конкуренция другите не ги знам ама Алкан и Алкоа с дивизиите си за опаковки включително едната от тях си е в Стара Загора / не за капачки разбира се за други опаковки / НЕ СЪЗДАВАТ КОНКУРЕНЦИЯ ЛИ ? .

МНОГО НАГЛООООО - ЩО НЕ СИ МЪЛЧАТ - ПО ДОБРЕ ЩЕЕЕЕ ЗА ТЕХ

Коментар

• Инвест Банк е малко по-добре от капачкаджиите и силистренските ДИС-ове. Но не много и то само ако цената е минималната.

Коментар

• Херти ли е, какво е не знам, но освен, че са откраднали името на фирмата си, не знам защо смятат за малоумници инвеститорите на БФБ. Безплатен съвет: я и вие и колегите ви със лого-свиня да отложите така наречените си ИПО-та. Не е за пренебрегване един червен картон от борсата да знаете

Коментар

• Хертито е голяма работа , колкото две малки!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Ordinary Man
                    Ако продължават така както Херти, Меком и Инвестбанк /все пак да видим и отчета и ценовия рейндж/, преди това Хидроизомат и Захарни храни, натам отиват нещата. Абе тия хора не се научиха, че по време на чума пир не се прави, ама пробват. Ако успеят да излъжат някой "инвеститор", успеят....
                    e ква чума бе Ординари ,я мислим че сме добре у БГ. я виж у темата за митовете 15.

Коментар

• Жалко... Фирмата звучеше доста добре, но при сегашното P/E и липсата на каквито и да било прогнози до какъв резултат ще доведе инвестиционната програма (която липса съм сигурен, че хич не е случайна) могат да доведат само до отказ от участие... Успех на останалите!

Коментар

• mirpz - напълно си прав за всяка бутилка с твоите капачки и за броя страни в които продаваш.
                        Ако си оправиш и резултатите имам предвид ROI /RCE
                        Намалиш кредитната си експозиция Увеличиш и печалбата на компанията тогава ще те подкрепя.
                        Пазара на Луната и на Марс е с дефицит така че дерзай / това ще увеличи и пазарния ти дял също /

Коментар

• Investorrr, вместо да се чудиш защо не се замислиш, че всяка бутилка има капачка. Така че дейността си е много добра. Виж само в колко страни продава и какъв обем, тогава сигурно няма да се чудиш

Коментар

• Първоначално изпратено от Dobrichka
                            Първоначално изпратено от Investorrr
                            Чудя се кой би инвестирал в компания, която прави капачки, то само като чуеш предмета на дейност и да се откажеш...
                            Това съм ви го казал, още март месец, но се намери някой да каже, че компанията била много готина )))
                            Всички други аргументи бих приела - ето например Микеланджело е смятал човека и намира, че цената е висока, ама да решиш проблема само с аргумента, че произвеждали капачки .... малко несериозно ми се вижда, особено от участник като теб, чиито мнения по принцип уважавам.
                            Ами за мен е много важно, какъв е бизнеса на дадена компания, преди да започна да я анализирам в цифри ) Не е ли сериозен бизнеса, не я и смятам в цифри, понеже не ме интересува ) Ама, тук като гледам, на много не им харесват и цифрите даже )

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr
                              Чудя се кой би инвестирал в компания, която прави капачки, то само като чуеш предмета на дейност и да се откажеш...
                              Това съм ви го казал, още март месец, но се намери някой да каже, че компанията била много готина )))
                              Всички други аргументи бих приела - ето например Микеланджело е смятал човека и намира, че цената е висока, ама да решиш проблема само с аргумента, че произвеждали капачки .... малко несериозно ми се вижда, особено от участник като теб, чиито мнения по принцип уважавам.

Коментар

• Първоначално изпратено от Investorrr

Коментар

Working...
                                X