IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Херти (HTV / HERTI)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Не само, че не си струва да чета проспекта подробно, но дори и да коментирам в тази тема. Аз съм аут!

Коментар

• Не знам дали сте забеязали, но по-рано тази седмица ми се мерна реклама на Херти в инвестора. Хората сериозно са тръгнали на лов за шарани.

Коментар

• бас хващам че тирикатити от райфата са ударили едно рамо на цената
        нали % им е от набрания капитал
        ама сега да не им се наложи да си го записват сами
        ама лошо нема
        тъкмо ще си оправят доходността на фондовете с тая супер акция
        *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Мдаааа,
          Алчни копелета. Не четох изцяло всички документи, но отчетите и резюмето по ипо-то са ебаси фантастиката.
          нямат срам тези. ops:
          Няма да повтарям микеланджело и инвестиращия за кеф, но личното ми мнение е - Бегайте оттук!

Коментар

• Малиии тия да не правят капачки за БУРКАН-БАНК че да искат толкова пари. Не знам кой ще се нахендри там но си мисля, че австрииците ще си го купят пък който влезне межу шамарите на дебелата цена добре им е дошъл хахахахахаха. Ще има голям рев ...

Коментар

• Крайно време е за провал на някое ИПО/СПО, за да се възвърне добрата практика на дискаунт за инвеститорите. Че то сега излиза че си плащаме да ни пускат нови фирми на борсата.

Ама това при Херти е супер нагло - и ще ми правят прогнози за бутилирането на вино във Франция при стартирала политика на ЕС за тотално намаляне на производството в рамките на общността.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Ако продължават така както Херти, Меком и Инвестбанк /все пак да видим и отчета и ценовия рейндж/, преди това Хидроизомат и Захарни храни, натам отиват нещата. Абе тия хора не се научиха, че по време на чума пир не се прави, ама пробват. Ако успеят да излъжат някой "инвеститор", успеят....

Коментар

• Е да, ама пак ще се запише и пак ще има после рев по форума "Как ни го натаковаха" като при едно друго дружество, на което няма да спомена името, за да не дразня останалите участници
                  "The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko

Коментар

• Ами мнооо ясно че е дръвце голямо, то и слепия ше го види!!!

Имам предчуствия за 2008- годината на преебаните IPO-та .

Или казано така: "Алчните мажоритари с пръст в уста".

Коментар

• Абе големо дръвце туй Херти бе. Гледам аз към полугодието печалба от 221 хил. лв. Да кажем, че към края на годината ще е 500 хил. лв. С увеличения капитал (15 000 хил. лв.) и при минималната цена от 3,10 се получава P/E = 103 ???????? Дори и при 1 млн. печалба пак се получава forward P/E = 52 !!!!
                      И дайте да сметнем тогава при каква норма на възвръщаемост:

При печалба 500 хил. лв. : ROE = 3% (WTF)
                      При печалба 1 млн. лв. : ROE = 6%

Да не говорим какви преоценки са правили на ДМА-тата си, отнесени в неразпределената печалба, само и само да могат да си вдигнат капитала тази година...

Без мен тука !

Не е препоръка за нищо разбира се

Коментар

• Тук ще е определено без мен. Успех на мераклиите.
                        Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Нещо цената над 50 стотинки не мога да я докарам.

Коментар

• смеееех
                            дайте да я местим темата при вицовете
                            *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Калкулатор, интересна дискусия водиш сам със себе си в тази тема - прилича на викторина с въпроси и отговори, а виждам, че има и изненади

Коментар

• Има доста цифрички в проспекта.
                                И отговори на въпросите ми.

Коментар

Working...
                                X