IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Дарк и аз се замислям. Бях решил в последния ден на Трейс да отида и да дам поръчка, но не го направих и съм супер доволен,че не участвах. Тук се очертава подобна селяния, макар и в малко по-скромни размери.

Коментар

• blah blah,

какво ти пука, като няма да докопаме много акции ...

аз се чудя дали да не пасувам ...

Коментар

• Да, така е, но все пак помислете си - ако нямаше ППП тази фирма просто нямаше да има какво още да заложи за да вземе нов заем. То е ясно, че хората не излизат на борсата само, за да си делят печалбите с нас, но лично на мен подробният проспект ми подейства доста отрезвяващо.

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
          Не ви ли притеснява малко голямата задлъжнялост на Енемона? Който е чел проспекта няма начин да не е забелязал този факт. Мисля си, че това си струва да бъде отбелязано и да го обсъдим.
          Това не е ли една от целите на това IPO?

С част от набраните средства да се преструктурират/погасят част от задълженията ...

Коментар

• Не ви ли притеснява малко голямата задлъжнялост на Енемона? Който е чел проспекта няма начин да не е забелязал този факт. Мисля си, че това си струва да бъде отбелязано и да го обсъдим.

Коментар

• Здравей Стрелецо Хубаво включване в темата Къде се изгуби, доста време не се беше появявал из форума?

Коментар

• enemona

Imashe v USA edno vreme edna kompaniq koqto se targuvashe na NYSE sus ticker ENE. Beshe inovacionna kompaniq no posle vze che falira.. Firmata e Enron, a s nastoqshtiq komentar iskam da otbeleja strannoto suvpadenie. Tova lichno mnenie ne e preporuka za pokupka ili prodajba. Ako puk kupite ili prodadete neshto zaradi tozi komentar to na vas ne trqbva da vi pozvolqt da targuvate kakvoto i da e. :-)
                http://www.dividendgrowthinvestor.com/

Коментар

• Първоначално изпратено от atanas76
                  Ето ви проспект:
                  http://www.ubb.bg/Service.aspx?Servi...&ServiceID=335

Прикачените файлове горе вдясно.
                  наистина ли проспекта е одобрен от комисията за 12 дена !!!

Коментар

• А защо Енемона бавят отчета за дъщерното си FEEI? И дали ще го пуснат чак след IPO-то? За да не разваля впечатлението или какво?

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                      ветре, с атрактивна цена, голям интерес, условия като при Трейс, при мечи пазар се удрят другите ИПО-та и резултата е идеален - много дребни с по 50-100 бройки - 1 голям - домакина - максимум още 1, който е заслужил покрай всяването на паниката и хоризонта е открит - ЕНЕМОНА ще бъде движещата сила на еланските фондове!
                      depresira6to prav si

Коментар

• Ето ви проспект:
                        http://www.ubb.bg/Service.aspx?Servi...&ServiceID=335

Прикачените файлове горе вдясно.

Коментар

• киф, следващото дето записах от големото куче нема никаква борсова стойност, нема препоръка, не съдържа цифри и прочее да се третира на майтап естествено, та ето странното мнение на големия пес
                          - ако допуснеме, бегло, съвсем грубо и без никакъв ангажимент че имаме и капчица логика та ако допуснеме че сумата дето ще се стовари върху това IPO /клетото / се окаже колкото има нема една десета от Брутния Продукт /или фрифлоута на борсата примерно/, нещо като IPO на трейс ако се получи - то всеки може да си насмета бързашката колко акции ще натовари, - предположението големото куче го направи без да си прави никакъв труд да смета и да анализира, странна работа е когато изпука некоe предположение дето пада от небето ама така ме майтапи и мене понекога кой ли знае колко ще е презаписа

Коментар

• ветре, с атрактивна цена, голям интерес, условия като при Трейс, при мечи пазар се удрят другите ИПО-та и резултата е идеален - много дребни с по 50-100 бройки - 1 голям - домакина - максимум още 1, който е заслужил покрай всяването на паниката и хоризонта е открит - ЕНЕМОНА ще бъде движещата сила на еланските фондове!
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• Franky, храня некои съмнения като гледам накъде се накланя везната да не се окаже брате, че с портфейла успееш да вземеш пак под 10 акции то тея варианти ни смазаха нищо, да се надяваме, че може пък да биеме рекорда, все пак енемонката не е 110 лева парчето тва не ни устройва франки, но имаме си и други акции, не ни пречат новите ИПО-та колкото - толкова айде да идва и да минава, че требва да растеме за нова година

Коментар

• Първоначално изпратено от CHEREPA
                                Първоначално изпратено от AfterDark
                                аз пък мисля, че при bookbuilding ...

всички пазарни се изпълняват задължително ... е естествено пропорционално при презаписване ...
                                при bookbuilding akciite se alokirat po precenka na kompaniata i menidjura na emisiata
                                niakoi moje da vzeme vsichko koeto a zaiavil, drug moje da ne vzeme nishto
                                poznai menidjura koi poruchki she izpulni i koi ne
                                череп ясно е, че ще има някакви пропорции ...

ОК.

Питам за последно, ако съм решил, че 16.8 ме кефи, как ще запиша повече с пазарна или с лимитирна поръчка?

Моля, който не знае да не отговаря ...

Коментар

Working...
                                X