Дарк и аз се замислям. Бях решил в последния ден на Трейс да отида и да дам поръчка, но не го направих и съм супер доволен,че не участвах. Тук се очертава подобна селяния, макар и в малко по-скромни размери.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
AfterDark
blah blah,
какво ти пука, като няма да докопаме много акции ...
аз се чудя дали да не пасувам ...
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от blah blahНе ви ли притеснява малко голямата задлъжнялост на Енемона? Който е чел проспекта няма начин да не е забелязал този факт. Мисля си, че това си струва да бъде отбелязано и да го обсъдим.
С част от набраните средства да се преструктурират/погасят част от задълженията ...
Коментар
-
enemona
Imashe v USA edno vreme edna kompaniq koqto se targuvashe na NYSE sus ticker ENE. Beshe inovacionna kompaniq no posle vze che falira.. Firmata e Enron, a s nastoqshtiq komentar iskam da otbeleja strannoto suvpadenie. Tova lichno mnenie ne e preporuka za pokupka ili prodajba. Ako puk kupite ili prodadete neshto zaradi tozi komentar to na vas ne trqbva da vi pozvolqt da targuvate kakvoto i da e. :-)http://www.dividendgrowthinvestor.com/
Коментар
-
Първоначално изпратено от atanas76Ето ви проспект:
http://www.ubb.bg/Service.aspx?Servi...&ServiceID=335
Прикачените файлове горе вдясно.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifветре, с атрактивна цена, голям интерес, условия като при Трейс, при мечи пазар се удрят другите ИПО-та и резултата е идеален - много дребни с по 50-100 бройки - 1 голям - домакина - максимум още 1, който е заслужил покрай всяването на паниката и хоризонта е открит - ЕНЕМОНА ще бъде движещата сила на еланските фондове!
Коментар
-
Ето ви проспект:
http://www.ubb.bg/Service.aspx?Servi...&ServiceID=335
Прикачените файлове горе вдясно.
Коментар
-
киф, следващото дето записах от големото куче нема никаква борсова стойност, нема препоръка, не съдържа цифри и прочее да се третира на майтап естествено, та ето странното мнение на големия пес
- ако допуснеме, бегло, съвсем грубо и без никакъв ангажимент че имаме и капчица логика та ако допуснеме че сумата дето ще се стовари върху това IPO /клетото / се окаже колкото има нема една десета от Брутния Продукт /или фрифлоута на борсата примерно/, нещо като IPO на трейс ако се получи - то всеки може да си насмета бързашката колко акции ще натовари, - предположението големото куче го направи без да си прави никакъв труд да смета и да анализира, странна работа е когато изпука некоe предположение дето пада от небето ама така ме майтапи и мене понекога кой ли знае колко ще е презаписа
Коментар
-
ветре, с атрактивна цена, голям интерес, условия като при Трейс, при мечи пазар се удрят другите ИПО-та и резултата е идеален - много дребни с по 50-100 бройки - 1 голям - домакина - максимум още 1, който е заслужил покрай всяването на паниката и хоризонта е открит - ЕНЕМОНА ще бъде движещата сила на еланските фондове!Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Franky, храня некои съмнения като гледам накъде се накланя везната да не се окаже брате, че с портфейла успееш да вземеш пак под 10 акции то тея варианти ни смазаха нищо, да се надяваме, че може пък да биеме рекорда, все пак енемонката не е 110 лева парчето тва не ни устройва франки, но имаме си и други акции, не ни пречат новите ИПО-та колкото - толкова айде да идва и да минава, че требва да растеме за нова година
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от CHEREPAПървоначално изпратено от AfterDarkаз пък мисля, че при bookbuilding ...
всички пазарни се изпълняват задължително ... е естествено пропорционално при презаписване ...
niakoi moje da vzeme vsichko koeto a zaiavil, drug moje da ne vzeme nishto
poznai menidjura koi poruchki she izpulni i koi ne
ОК.
Питам за последно, ако съм решил, че 16.8 ме кефи, как ще запиша повече с пазарна или с лимитирна поръчка?
Моля, който не знае да не отговаря ...
Коментар
Коментар