If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
само не разбирам какъв ви е кяра да шумите и постоянно да вдигате залозите за презаписването...явно или няма да участвате или въобще не искате да запишете нещо...лаладжии
Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.
Ne zabraviaite 4e sigurno shte ima i u4astnici ot 4ujbina - vse pak zaradi tiah uveli4iha sroka za plashtane (niama slu4aini neshta). eto moiata smekta:
Trace 1500, kato mahnem x5 (by dafault) i oshte moje bi okolo x3 zaradi tezi koito sa prezapisali cialata emisia to i okolo 50% po nisak interes tuk, spored men govorim za okolo 40-80 pati!
Shte pojiveem shte vidim.
Това дето го пуснха за ограничаване на заявките до размера на портфейла е бош лаф работа. Не си направиха изобщо труда да ми сметнат портфейла.Писаха ми това което им казах и толкова. Цялата рабата е да се спрат редовите играчи, за да може нашите хора да вземат каквото трябва.
ООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
абе тя цената е от ясна по-ясна - в диапазона 16,50 - 16,80 - те ЕЛАНА направо са си я казали. Може и да греша, но по опита от МОНБАТ където бяха правили разчети по една цена, в последствие цената на отсичане беше с 2 или 3 ст. по-различна.
За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.
Е, 16 пъти - малко не се ли изхвърляш? Аз повече от 10 не го очаквам, преко сили.
Kolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
Поръчките ти ще бъдат анулирани.
Не знам как е сега,о миналада година за ИПО-то на Монбат пуснах 2 поръчки от два различни посредника, не ми ги анулираха не виждам основание защо сега да ги анулират
Да , обаче тогава нямаше и прословутата Наредба №38 на КФН.
Доколко разбирам , тя касае да не се допуснат кухи поръчки.
Ако това да въртиш едни и същи активи през различни посредници и да презаписваш не е кухо ?
Незнам става само с пари , не и с акции.
най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
ООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
абе тя цената е от ясна по-ясна - в диапазона 16,50 - 16,80 - те ЕЛАНА направо са си я казали. Може и да греша, но по опита от МОНБАТ където бяха правили разчети по една цена, в последствие цената на отсичане беше с 2 или 3 ст. по-различна.
За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.
Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
Можеш да пуснеш някой модел и за Енемоната, ако ти се занимава и ти е интересно. Междудругото аз вече повдигнах този въпрос, но не ти ли се струва, че Енемона е прекомерно задлъжняла? Ще ми е интересно да споделиш мнение.
И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.
С последното не съм съвсем съгласна. Очевидно вече IPO-то няма толкова голямо значение. Енемона има и дългове, но и проекти, които са много перспективни, аз лично ще се пробвам и то с дългосрочни намерения. Презаписването знаете ли колко ще е?
Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
Можеш да пуснеш някой модел и за Енемоната, ако ти се занимава и ти е интересно. Междудругото аз вече повдигнах този въпрос, но не ти ли се струва, че Енемона е прекомерно задлъжняла? Ще ми е интересно да споделиш мнение.
И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.
Kolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
Поръчките ти ще бъдат анулирани.
Не знам как е сега,о миналада година за ИПО-то на Монбат пуснах 2 поръчки от два различни посредника, не ми ги анулираха не виждам основание защо сега да ги анулират
Такова нещо се коментираше около "Трейс", но не знам дали това не е било условие по конкретното ИПО от мениджъра. Аз също не знам доколко това е ясно законово уредено.
какво правят много от хората : пускат поръчка в Бенча за стойността на активите + кеша, след това прехвърлят активите в Сомони и там пускат за стойността на портфейла. Така може да правиш докато не стане понеделник.+ това можеш да пуснеш 2 поръчки в един и същ посредник 1 лимитирана и 1 пазарна. Та не виждам правно основание да ти анулират поръчката. Ако някой знае защо могат да ти анулират поръчката да цитира члена от наредбата.!
Коментар