IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Кобосче, употребявам "минала свършена" глаголна форма :-)

Първоначално изпратено от cobos4e
    Първоначално изпратено от Alan Greenspan
    :-) не знам, но на мен под 40 ми се видя като ИПО.

Първоначално изпратено от franky4fingers
    E, to pri OTZK si beshe poveche SPO
    Добре ще е да е под 40 ама не ни се вярва.
    изразеното мнение не представлява препоръка за покупка или продажба на ЦК.

Коментар

• Първоначално изпратено от Alan Greenspan
      :-) не знам, но на мен под 40 ми се видя като ИПО.

Добре ще е да е под 40 ама не ни се вярва.
      Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• :-) не знам, но на мен под 40 ми се видя като ИПО.

Коментар

• във в.ДНЕВНИК е интервюто и коментара
          http://milom.blog.bg/

Коментар

• Първоначално изпратено от MILOM
            прочетете интервюто с директор от ЕНЕМОНА,а най-вече коментара след това.
            За кое интервю става въпрос?

Коментар

• прочетете интервюто с директор от ЕНЕМОНА,а най-вече коментара след това.
              http://milom.blog.bg/

Коментар

• E, to pri OTZK si beshe poveche SPO

Коментар

• Грешка Франки - най-качественото беше на ОЦК ;-)

Druzestvoto e mnogo dobro dori i na maximalnata cena. Edinstvenoto kachestveno IPO za godinata.

Коментар

• Първоначално изпратено от Тате
                    Ако е около 30 пъти добре, но ако отиде на 70 - 100, ще стане безмислена работа. Ще си покрием телефоните и банковите такси за референциите...
                    :-) opasjavam se 4e 6te si prav.

Коментар

• Druzestvoto e mnogo dobro dori i na maximalnata cena. Edinstvenoto kachestveno IPO za godinata.

Коментар

• Ако е около 30 пъти добре, но ако отиде на 70 - 100, ще стане безмислена работа. Ще си покрием телефоните и банковите такси за референциите...

Коментар

• Първоначално изпратено от Тате
                          Мислите ли , че презаписването ще е над 20 пъти ?
                          Твърдо , но това си е мое мнение
                          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Таратор
                            Преди да изпаднете в енергиен оргазъм, нали погледнахте тук:

http://www.enemona.com/files/ENEMONA...,13,Management and Capital

Защото знам, че повечето писачи тук ги мързи да четат.

С две думи - самият г-н Дичко Прокопиев (не синчето!!!!) оценява компанията на 72 милиона евро след IPO през Q4 2007. Презентацията е актуална. На тази цена той мнооооооооооооого се надява да продаде част от Енемона. И всичко от свръх тази цена е вероятно правпропорционално на алчността на Елана (и Енемона разбира се). Предполагам, че комисионата им зависи от цената и успеха на IPO-то. А успех в Булгаристан се постига как? - чрез ПРОГНОЗИ. Къде са те и как са изготвени (и подписани) - не коментирам! Задължнялостта на компанията - тоже! И формирането на собствения капитал - тоже! И печалбата от основна дейност (без продажбите на LOMSKO и FEEI) - тоже!

Настоящото е препоръка да си отваряте очите, да четете (ама не само това, което ви навират в носа), пък и да мислите според възможностите си!
                            XA

Коментар

• Мислите ли , че презаписването ще е над 20 пъти ?

Коментар

• Преди да изпаднете в енергиен оргазъм, нали погледнахте тук:

http://www.enemona.com/files/ENEMONA...,13,Management and Capital

Защото знам, че повечето писачи тук ги мързи да четат.

С две думи - самият г-н Дичко Прокопиев (не синчето!!!!) оценява компанията на 72 милиона евро след IPO през Q4 2007. Презентацията е актуална. На тази цена той мнооооооооооооого се надява да продаде част от Енемона. И всичко от свръх тази цена е вероятно правпропорционално на алчността на Елана (и Енемона разбира се). Предполагам, че комисионата им зависи от цената и успеха на IPO-то. А успех в Булгаристан се постига как? - чрез ПРОГНОЗИ. Къде са те и как са изготвени (и подписани) - не коментирам! Задължнялостта на компанията - тоже! И формирането на собствения капитал - тоже! И печалбата от основна дейност (без продажбите на LOMSKO и FEEI) - тоже!

Настоящото е препоръка да си отваряте очите, да четете (ама не само това, което ви навират в носа), пък и да мислите според възможностите си!

Коментар

Working...
                                X