IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Отвратен съм от ЕЛАНА заради Трейс. Няма да участвам в нито едно IPO, в което този така наречен инвестиционен посредник има пръст. Майната му на парите, имам достойнство и с непочтенни хора бизнес не правя.

Успех на всички, които ще участват !

Коментар

• къде мога да видя правилата за класиране на поръ4ките?

благодаря!

Коментар

• Куре, ако е верно това с прокопитата, значи яко сме се ебнали

Коментар

• Абе не знам, ама като гледам кои са в мениджмънта на дружеството - Дичко Прокопиев Прокопиев и Прокопи Дичев Прокопиев, ми става ясно че нещо по семейна линия не са имали въображение още от време оно.
          Всеки да си прави сам сметката.
          __________________________________________________ __
          Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• К.К. говори и за един ИП дето допускал проблемни клиенти.
            Дали ние като клиенти на този ИП трябва да имаме притеснения ,че К.К. ще реши -и тези са от онези? И така Ние ще станем жертви на годишната война между Елана и въпросния ИП.
            МНЕНИЕТО МИ НЕ Е ПРЕПОРЪКА ЗА ПОКУПКА ИЛИ ПРОДАЖБА НА ЦЕННИ КНИЖА

Коментар

• В края на видеоматериала от срещата на Клуб Investor.bg ( http://www.investor.bg/?cat=5&id=57363 ) Камен Колчев прави няколко интересни заявления във връзка с предлагането на акции на Енемона: Той казва, че "ще откажа поръчки, които са видимо спекулативни и без покритие", че има намерение да ограничи поръчките на индивидуалните инвеститори до 100 хил. лв, но не и на тези, които имат достатъчно пари, и че "ще има ясни правила, които ще бъдат приложени за всеки и ще бъдат обявени предварително".

Някой виждал ли е тези правила, че нещо не успях да ги намеря. Интересно е как ще бъде определяно "покритието" на поръчките. Интересно е и как сега КФН ще погледне на една такава практика (ако тя се случи), в светлината на раздадените наказания за неравноправно третиране на клиентите на ИП?

Коментар

• Има ги и на ЕКСЕЛ в сайта на Енемона...

http://www.enemona.com/?id=207

Коментар

• Първоначално изпратено от La Costa
                  Има отчет и за деветмесечието:
                  http://download.bse-sofia.bg/finance...anka%20KFN.pdf
                  Ama ne e vkluchen v prospekta. Tova, koeto e predstaviano na roadshow-to sa bili rezultati ot juni.
                  __________________________________________________ __
                  Куроператор - специален представител на Син С

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор
                    Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
                    Има отчет и за деветмесечието:
                    http://download.bse-sofia.bg/finance...anka%20KFN.pdf

Коментар

• Първоначално изпратено от lareman
                      kakwa e veriqtnosta pri podadenite zaqwki maximalnata cena da se razli4awa ot pazarnata?
                      0%

Коментар

• kakwa e veriqtnosta pri podadenite zaqwki maximalnata cena da se razli4awa ot pazarnata?
                        мненията ми не са препоръка за покупко-продажба!

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
                          Добричката, ти май наистина си се разюздила вече, къде съм писал изобщо колко пъти ще е презаписването)))
                          Вярно - не си. Ама снощи много ми се премрежваха нещата. Сори, за което. Ама виж другите какво разправят - презаписване едва ли не към 80 пъти, други пък викат, че реалната цена била около 13 лв ... разни хора, разни идеали.
                          Съвсем да се обърка човек. От моите собствени проучвания обаче стигам до извода, че определено си струва да притежаваш акции от това дружество. И то дългосрочно. Смятам също така, че при излизането цената ще тръгне някъде около 17-19 ... ма ще видим.

Коментар

• Първоначално изпратено от Таратор
                            Преди да изпаднете в енергиен оргазъм, нали погледнахте тук:

http://www.enemona.com/files/ENEMONA...,13,Management and Capital

Защото знам, че повечето писачи тук ги мързи да четат.

С две думи - самият г-н Дичко Прокопиев (не синчето!!!!) оценява компанията на 72 милиона евро след IPO през Q4 2007. Презентацията е актуална. На тази цена той мнооооооооооооого се надява да продаде част от Енемона. И всичко от свръх тази цена е вероятно правпропорционално на алчността на Елана (и Енемона разбира се). Предполагам, че комисионата им зависи от цената и успеха на IPO-то. А успех в Булгаристан се постига как? - чрез ПРОГНОЗИ. Къде са те и как са изготвени (и подписани) - не коментирам! Задължнялостта на компанията - тоже! И формирането на собствения капитал - тоже! И печалбата от основна дейност (без продажбите на LOMSKO и FEEI) - тоже!

Настоящото е препоръка да си отваряте очите, да четете (ама не само това, което ви навират в носа), пък и да мислите според възможностите си!
                            I az taka znam - maksimuma na spravedlivata cena e 13.00 leva.
                            Gornoto pokazva, 4e i tazi cena e visoka i gravitira kum 11.50 leva/akciq.
                            Vsi4ko nad tazi cena e speculacia, i ako ima cena na vtori4nia pazar nad 11.5 - e za prodavane.

Коментар

• Май съм много прост, ама нещо не те разбирам. Според теб вече всичко се знае или какво...............
                              Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                              Кобосче, употребявам "минала свършена" глаголна форма :-)

Първоначално изпратено от cobos4e
                              Първоначално изпратено от Alan Greenspan
                              :-) не знам, но на мен под 40 ми се видя като ИПО.

Първоначално изпратено от franky4fingers
                              E, to pri OTZK si beshe poveche SPO
                              Добре ще е да е под 40 ама не ни се вярва.
                              Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• ръкопляскам на "таратор". пожелавам му винаги да има твърда краставица. хубаво е, че тук има и разумни участници във форума.
                                интересно е в коментарната рубрика на "Инвестор"

Коментар

Working...
                                X