Че съм маймуна ли ......?
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от stiff_bgПървоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от tassoПървоначално изпратено от StormОтвратен съм от ЕЛАНА заради Трейс. Няма да участвам в нито едно IPO, в което този така наречен инвестиционен посредник има пръст. Майната му на парите, имам достойнство и с непочтенни хора бизнес не правя.
Успех на всички, които ще участват !
Тука е игра на нерви, манипулации, шантажчета.
Някои само ще се зарадват ако се връцнем и се откажем от ИПО-тата.
Верно, не може ли да се въведе нещо като ... който посредник прави записването за IPO, да си подава заявките на лицата, свързани с него първи ? Така че е по честно, лично мое мнение и ще лиши посредника от възможност за "поръчки в последната минута".Не е препоръка за покупко продажба!!!
Коментар
-
Първоначално изпратено от MILOMпрочетете интервюто с директор от ЕНЕМОНА,а най-вече коментара след това.
Madrid, Spain [RenewableEnergyAccess.com]
ACCIONA Energy and Ente Regional de la Energia de Castilla y Leon (EREN) will build a 15-megawatt (MW) capacity biomass plant in the locality of Briviesca (Burgos province, northern Spain).
The biomass plant at Briviesca will be the first in the region of Castilla y Leon exclusively dedicated to the production of electricity from agricultural waste products such as straw.
The plant, the first biomass facility in the region of Castilla y Leon exclusively dedicated to the production of electricity from agricultural waste, will burn around 100,000 tons of straw a year and be operational in October 2009.
The Briviesca plant will mean an investment of around Euro 40 million [US$ 54.6 million]. ?!?!?! Construction is expected to begin in October this year and the entry into service of the plant is planned for the second half of 2009. It will produce 120 million kilowatt-hours (kWh).
Малко статистика какви са поръчките на най големия производител на подобни централи в световен мащаб
http://www.bioener.dk/references.html
Прибавете и новата централа 50МВ в Унгария.
Коментар
-
Първоначално изпратено от GoldКакви заявки, "кви 5 лв", според мен всички ИП ще презапишат по веднъж емисията (всеки от тях може да покаже активи на тази стойност) и ще си поделят акциите помежду си, а не като на Трейс някои да им намалява дяловете с кухи поръчки и неверни декларации.
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormПървоначално изпратено от tassoПървоначално изпратено от StormОтвратен съм от ЕЛАНА заради Трейс. Няма да участвам в нито едно IPO, в което този така наречен инвестиционен посредник има пръст. Майната му на парите, имам достойнство и с непочтенни хора бизнес не правя.
Верно, не може ли да се въведе нещо като ... който посредник прави записването за IPO, да си подава заявките на лицата, свързани с него първи ? Така че е по честно, лично мое мнение и ще лиши посредника от възможност за "поръчки в последната минута".
Коментар
-
Първоначално изпратено от tassoПървоначално изпратено от StormОтвратен съм от ЕЛАНА заради Трейс. Няма да участвам в нито едно IPO, в което този така наречен инвестиционен посредник има пръст. Майната му на парите, имам достойнство и с непочтенни хора бизнес не правя.
Верно, не може ли да се въведе нещо като ... който посредник прави записването за IPO, да си подава заявките на лицата, свързани с него първи ? Така че е по честно, лично мое мнение и ще лиши посредника от възможност за "поръчки в последната минута".
Коментар
-
Първоначално изпратено от StormОтвратен съм от ЕЛАНА заради Трейс. Няма да участвам в нито едно IPO, в което този така наречен инвестиционен посредник има пръст. Майната му на парите, имам достойнство и с непочтенни хора бизнес не правя.
Коментар
-
Първоначално изпратено от МайнатаПървоначално изпратено от larysкъде мога да видя правилата за класиране на поръ4ките?
благодаря!
Това му е готиното на този метод )
Коментар
-
Първоначално изпратено от larysкъде мога да видя правилата за класиране на поръ4ките?
благодаря!
Това му е готиното на този метод )Умереният риск винаги печели ! ))))))
Коментар
Коментар