If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Струва ми се много съмнителна цялата тази истерия преди IPOто. Мисля да изчакам нещата да се успокоят пък тогава ще видя какво ще правя. Цена от 11-16лева ми се струва твърде висока но знае ли човек....
Тук ще гледаме отново "Империята отвръща на удара".Фондовете при IPO-то на -Трейса едва се докопаха до 135 акций.Оттук нататък на следващите 135 листвания на борсата дребния инвеститор ще бъде смазван всячески заради това ,че е дръзнал сам да си управлява средствата ,а не ги е дал на доверително управление.Това с наредбата е само началото.А че пак ще се повтори лудницата е ясно.Най-интересни ще са ми Капман и Елана с колко бройки фондове ще участват.Ако някой разбере ,моля да сподели във форума.
Утре ще се разбере бъдещето на дребния инвеститор ................. хммммм "намирисва ми" на IPO фондчето ............
Тук ще гледаме отново "Империята отвръща на удара".Фондовете при IPO-то на -Трейса едва се докопаха до 135 акций.Оттук нататък на следващите 135 листвания на борсата дребния инвеститор ще бъде смазван всячески заради това ,че е дръзнал сам да си управлява средствата ,а не ги е дал на доверително управление.Това с наредбата е само началото.А че пак ще се повтори лудницата е ясно.Най-интересни ще са ми Капман и Елана с колко бройки фондове ще участват.Ако някой разбере ,моля да сподели във форума.
Имам усещане че , презаписването ще бъде трицифрено число.
А на бас, че няма! ... Лично на мен когато подавах поръчка ми изчислиха да стотинка портфейла. ...Даже документ приложиха, как са го изчислили за да не вземат да се усъмнят мениджърите по IPO-то
Спомням си че ,два дни преди ипото на Трейс груп , когато писах че очаквам четирицифрено презаписване, много хора ми се смяха и писаха разни неща. Смятам и този път да позная или да съм много близо.
А за поръчката, казах да пуснат целия портфейл на пазарна. Не знам как го е смятала , но е с 122 К повече от това което емам. Едва ли ще и се разсърдя.
Имам усещане че , презаписването ще бъде трицифрено число.
А на бас, че няма! ... Лично на мен когато подавах поръчка ми изчислиха да стотинка портфейла. ...Даже документ приложиха, как са го изчислили за да не вземат да се усъмнят мениджърите по IPO-то
Коментар