IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• 70-100 пъти бях написал съвсем произволно преди, а сега найстина си мисля 4е има нещо вярно

не е препоръка за покупко продажба на акции

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
      току що гласувах в анкетата
      Вече съм спокоен.

Коментар

• току що гласувах в анкетата

Коментар

• Първоначално изпратено от Мариян Йорданов
          http://www.investor.bg/?id=57512

няма да приема повече от една поръчка от едно лице
          От Елана току-що уточниха, че ще приемат поръчки, които са покрити на 100% от активи и кеш, независимо от броя на поръчките!

http://www.investor.bg/?id=57512

Коментар

• http://www.investor.bg/?id=57512

няма да приема повече от една поръчка от едно лице

Коментар

• Първоначално изпратено от factor
              аз смятам че презаписването ще е между 10 и 30 пъти
              Аз пък смятам, че презаписването ще е м/у 2 и 200 пъти

Коментар

• аз смятам че презаписването ще е между 10 и 30 пъти

Коментар

• Струва ми се много съмнителна цялата тази истерия преди IPOто. Мисля да изчакам нещата да се успокоят пък тогава ще видя какво ще правя. Цена от 11-16лева ми се струва твърде висока но знае ли човек....

Коментар

• Първоначално изпратено от dimilov
                    Тук ще гледаме отново "Империята отвръща на удара".Фондовете при IPO-то на -Трейса едва се докопаха до 135 акций.Оттук нататък на следващите 135 листвания на борсата дребния инвеститор ще бъде смазван всячески заради това ,че е дръзнал сам да си управлява средствата ,а не ги е дал на доверително управление.Това с наредбата е само началото.А че пак ще се повтори лудницата е ясно.Най-интересни ще са ми Капман и Елана с колко бройки фондове ще участват.Ако някой разбере ,моля да сподели във форума.
                    Утре ще се разбере бъдещето на дребния инвеститор ................. хммммм "намирисва ми" на IPO фондчето ............

Коментар

• Тук ще гледаме отново "Империята отвръща на удара".Фондовете при IPO-то на -Трейса едва се докопаха до 135 акций.Оттук нататък на следващите 135 листвания на борсата дребния инвеститор ще бъде смазван всячески заради това ,че е дръзнал сам да си управлява средствата ,а не ги е дал на доверително управление.Това с наредбата е само началото.А че пак ще се повтори лудницата е ясно.Най-интересни ще са ми Капман и Елана с колко бройки фондове ще участват.Ако някой разбере ,моля да сподели във форума.

Коментар

• Първоначално изпратено от pnk
                        Първоначално изпратено от bat sali
                        Имам усещане че , презаписването ще бъде трицифрено число.
                        А на бас, че няма! ... Лично на мен когато подавах поръчка ми изчислиха да стотинка портфейла. ...Даже документ приложиха, как са го изчислили за да не вземат да се усъмнят мениджърите по IPO-то
                        Спомням си че ,два дни преди ипото на Трейс груп , когато писах че очаквам четирицифрено презаписване, много хора ми се смяха и писаха разни неща. Смятам и този път да позная или да съм много близо.
                        А за поръчката, казах да пуснат целия портфейл на пазарна. Не знам как го е смятала , но е с 122 К повече от това което емам. Едва ли ще и се разсърдя.

Коментар

• За сладкарница "Неделя" , може и да има. Но за горчивия вкус останал след ИПО - не................ Затова засега ще пасувам.

Коментар

• Първоначално изпратено от bat sali
                            Имам усещане че , презаписването ще бъде трицифрено число.
                            А на бас, че няма! ... Лично на мен когато подавах поръчка ми изчислиха да стотинка портфейла. ...Даже документ приложиха, как са го изчислили за да не вземат да се усъмнят мениджърите по IPO-то

Коментар

• Ше има ли парички от тая Енемона няма ли да има как мислите

Коментар

• Първоначално изпратено от meche_cveti93
                                Че съм маймуна ли ......?
                                че си взел
                                Не е препоръка за покупко продажба!!!

Коментар

Working...
                                X