IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Мненията на познатите от бранша и на хора от капиталовия пазар се люшкат в двете крайности. За това ми прави впечатление, че и тук никой нищо същесъвено не е писал.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
      И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.

И къде я потърси тази информация? Официално има публикувани само общи лафове.
      1. Проспекта
      2. Отчетите за последните 3 години
      3. Сайта на Енемона
      4. Прессъобщенията им за последните 2 години
      5. Мнения на познати от бранша
      6. Мнения на хора от капиталовия пазар

Коментар

И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.

Сериозно ли?

Как може такова нещо?

Как не ги е срам?

Коментар

• И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.

Коментар

La Costa, не зная почти нищо за Енемона и трудно бих направил анализ на цената. Просто ми прави впечатление агресивната рекламна кампания. А по отношение на рекламите съм доста резервиран.
            И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни. Вас като Ви мързи да поработите малко върху анализа си /няма значене за коя акция или ИПО/ какво очаквате?
            Някое гуру да ви каже тук във форума - пичове така и така. Хахахахаха

Сега примерно за Енемона ми е ясно какви поръчки да дам и какво да очаквам, без да се надявам някой да ми прошушне нещо "тайно"

Пичове сигурно сте готини и имате акъл в главите си. Не си губете времето в празни приказки между 9:30 и 14:00 а хващайте молива или ексела и дерзайте - по принцип не само за Енемоната.

Коментар

• La Costa, не зная почти нищо за Енемона и трудно бих направил анализ на цената. Просто ми прави впечатление агресивната рекламна кампания. А по отношение на рекламите съм доста резервиран.

Коментар

Наистина никой не написа нищо за цената на акциите на Енемона. Само колко ще бъде презаписването. Това според мен не е толкова важно.
                Няма причина тези, които са изненадани, че никой не е направил анализ на акцията и прогноза за цената, да се притесняват да го направят самите те. Току-виж после се включат и други.

Коментар

• Наистина никой не написа нищо за цената на акциите на Енемона. Само колко ще бъде презаписването. Това според мен не е толкова важно.

Коментар

• Първоначално изпратено от spiritt
                    Според моя ИП, презаписването ще е над 100 пъти
                    Не е изключено, но малко вероятно.

Коментар

• Според моя ИП, презаписването ще е над 100 пъти

Коментар

• Аз се дразня, че никой не написа една цифра на колко оценява акциите на компанията и как е стигнал до тази стойност. Иначе наистина е хубаво, че няма трейсиани.

Коментар

• Някой забеляза ли, че само за това ИПО няма клакьори във форума с промити мозъци?

Очаквам 30-40 пъти.

Коментар

• 100 пъти

Коментар

• PROGNOZIRAM MEJDU 10 I 20

Коментар

• Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                                70-100 пъти бях написал съвсем произволно преди, а сега найстина си мисля 4е има нещо вярно

не е препоръка за покупко продажба на акции
                                Под 30 пъти...

Коментар

Working...
                                X