Мненията на познатите от бранша и на хора от капиталовия пазар се люшкат в двете крайности. За това ми прави впечатление, че и тук никой нищо същесъвено не е писал.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИ аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.
И къде я потърси тази информация? Официално има публикувани само общи лафове.
2. Отчетите за последните 3 години
3. Сайта на Енемона
4. Прессъобщенията им за последните 2 години
5. Мнения на познати от бранша
6. Мнения на хора от капиталовия пазар
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИ аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.
И къде я потърси тази информация? Официално има публикувани само общи лафове.
Как може такова нещо?
Как не ги е срам?
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиLa Costa, не зная почти нищо за Енемона и трудно бих направил анализ на цената. Просто ми прави впечатление агресивната рекламна кампания. А по отношение на рекламите съм доста резервиран.
Някое гуру да ви каже тук във форума - пичове така и така. Хахахахаха
Сега примерно за Енемона ми е ясно какви поръчки да дам и какво да очаквам, без да се надявам някой да ми прошушне нещо "тайно"
Пичове сигурно сте готини и имате акъл в главите си. Не си губете времето в празни приказки между 9:30 и 14:00 а хващайте молива или ексела и дерзайте - по принцип не само за Енемоната.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиНаистина никой не написа нищо за цената на акциите на Енемона. Само колко ще бъде презаписването. Това според мен не е толкова важно.
Коментар
-
Anton Chigurh
Аз се дразня, че никой не написа една цифра на колко оценява акциите на компанията и как е стигнал до тази стойност. Иначе наистина е хубаво, че няма трейсиани.
Коментар
Коментар