IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• ех, това презастраховане ще ни погуби, наместо да изиграеме партията като майстори, че се надбалончваме излишно нищо, колкото, толкоз Франки, ако нема лимитирани на макс, цената на отсичане ще е по-ниско /включително и за тея къде са блъскали на макс / та това е разликата, че от лимитираните донякъде зависи цената на отсичане

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
      Никола, условията тук не са като при КТБ, затова според мен при представените параметри на бук-билдинга с фиксиран рейндж на цената най-добрия сценарий е пазарна поръчка с фиксирани бройки акции Така единственият неизвестен параметър остава презаписването
      Така е по принцип.Не зная защо остана ми съмнение за субективизъм при разпределянето и понеже все пак очаквам презаписване на мах-значи все тази
      разбира се само мои разсъждения..
      :-)

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
        Никола, условията тук не са като при КТБ, затова според мен при представените параметри на бук-билдинга с фиксиран рейндж на цената най-добрия сценарий е пазарна поръчка с фиксирани бройки акции Така единственият неизвестен параметър остава презаписването
        +1

Коментар

• Никола, условията тук не са като при КТБ, затова според мен при представените параметри на бук-билдинга с фиксиран рейндж на цената най-добрия сценарий е пазарна поръчка с фиксирани бройки акции Така единственият неизвестен параметър остава презаписването

Коментар

• To nqma razlika dali ste e pazarna ili limitirana na max, pri polozenie, che vsichki poruchki ste se izpulnqt na otsechenata cena.

Коментар

• Защото така съм сметнал за най-удачно :wink:

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                защо да е най-добре Коле, това не е случая с КТБ, тука нема отделени бройки за лимитирани и пазарни
                прав е Вятърът, по-добре пазарна отколкото лимитирана на макс ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
                  Лимитирана на макса е най-добре според мен,
                  Съгласен...

Коментар

• защо да е най-добре Коле, това не е случая с КТБ, тука нема отделени бройки за лимитирани и пазарни

Коментар

• :-)
                      за тези на които не им излиза цената...само една сравнителна мисъл
                      -> оценката на недвижимостите у нас :-) която ще ви отговори, че това че ни сe струва висока една цена не означава, че тя ще падне ;-)
                      Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Лимитирана на макса е най-добре според мен,

Коментар

• abc, защо на макс, забалончват се пазарните така, а цената е еднаква за букбилдинга

Коментар

• и на мен не ми излезе цената, дори при долната граница - стигам до 8-10лв., при различни варианти.
                            ще изчакам да видя още някой-друг отчет, пък тогава. и много по-високо ниво мога да посрещна, но поне да знам защо :-(

Коментар

• Аз съм пас с това Ипо, при толкова много промоции по други позиции.

Коментар

• Подадох я
                                На мах

Коментар

Working...
                                X