ех, това презастраховане ще ни погуби, наместо да изиграеме партията като майстори, че се надбалончваме излишно нищо, колкото, толкоз Франки, ако нема лимитирани на макс, цената на отсичане ще е по-ниско /включително и за тея къде са блъскали на макс / та това е разликата, че от лимитираните донякъде зависи цената на отсичане
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от ValuatorНикола, условията тук не са като при КТБ, затова според мен при представените параметри на бук-билдинга с фиксиран рейндж на цената най-добрия сценарий е пазарна поръчка с фиксирани бройки акции Така единственият неизвестен параметър остава презаписването
разбира се само мои разсъждения..
:-)
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от ValuatorНикола, условията тук не са като при КТБ, затова според мен при представените параметри на бук-билдинга с фиксиран рейндж на цената най-добрия сценарий е пазарна поръчка с фиксирани бройки акции Така единственият неизвестен параметър остава презаписването
Коментар
-
Anton Chigurh
Защото така съм сметнал за най-удачно :wink:
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Слънчев вятързащо да е най-добре Коле, това не е случая с КТБ, тука нема отделени бройки за лимитирани и пазарни
Коментар
-
:-)
за тези на които не им излиза цената...само една сравнителна мисъл
-> оценката на недвижимостите у нас :-) която ще ви отговори, че това че ни сe струва висока една цена не означава, че тя ще падне ;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Anton Chigurh
Лимитирана на макса е най-добре според мен,
Коментар
Коментар