Тъй като доста хора му се точат на това ППП, пък и заявките са до размера на портфейла ми се струва, че презаписването ще мине стотака, но не вярвам да е повече от 150 пъти. Аз лично предпочетох да го пропусна, други позиции ми изглеждат по-примамливи в момента. Успех на всички участващи!
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Нещо се загнездило едно чувство в мен..... че май ще има акции за всички..... Не знам защо така, може би щото не участвам (конфликт на интереси) и гроздето сега ми е кисело, ама така отвътре го чувствам някак си.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Нещо се загнездило едно чувство в мен..... че май ще има акции за всички..... Не знам защо така, може би щото не участвам (конфликт на интереси) и гроздето сега ми е кисело, ама така отвътре го чувствам някак си.......
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърех, това презастраховане ще ни погуби, наместо да изиграеме партията като майстори, че се надбалончваме излишно нищо, колкото, толкоз Франки, ако нема лимитирани на макс, цената на отсичане ще е по-ниско /включително и за тея къде са блъскали на макс / та това е разликата, че от лимитираните донякъде зависи цената на отсичане
:-)
Слънче,
не разбра ли,че у нас правилото е пре**и другарчето, особено сред младите петлета :-) и за това ги пускат на мах., е аз си пуснах като ветеран - пазарна!
Поздрави!
;-)Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от forex_traderПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИ аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.
И къде я потърси тази информация? Официално има публикувани само общи лафове.
2. Отчетите за последните 3 години
3. Сайта на Енемона
4. Прессъобщенията им за последните 2 години
5. Мнения на познати от бранша
6. Мнения на хора от капиталовия пазар
Az samo she kaja, 4e tui kato sushto rabotia v konsultanstki biznes, makar i v suvsem druga sfera, v tozi biznes naj-lesno se luje, tui kato prodavash ne realna stoka, a akul
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_traderПървоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИ аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.
3. Сайта на Енемона
Az samo she kaja, 4e tui kato sushto rabotia v konsultanstki biznes, makar i v suvsem druga sfera, v tozi biznes naj-lesno se luje, tui kato prodavash ne realna stoka, a akul
Коментар
-
Първоначално изпратено от Pateto KlateПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиИ аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.
3. Сайта на Енемона
Коментар
-
Anton Chigurh
Ами всъщност не. Аз тук чакам 20-30% за какво да се циганя за някакви си промили? Пък за раздаването.. ще видим. А че ще е на макса, на макса ще е.
Коментар
Коментар