IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Тъй като доста хора му се точат на това ППП, пък и заявките са до размера на портфейла ми се струва, че презаписването ще мине стотака, но не вярвам да е повече от 150 пъти. Аз лично предпочетох да го пропусна, други позиции ми изглеждат по-примамливи в момента. Успех на всички участващи!

Коментар

• Нещо се загнездило едно чувство в мен..... че май ще има акции за всички..... Не знам защо така, може би щото не участвам (конфликт на интереси) и гроздето сега ми е кисело, ама така отвътре го чувствам някак си.......
      netware, тва не е все пак Девин с отрицателната счетоводна на IPO-то /дето нема значение/ или Тодороф но знае ли човек, май отвсекъде са заточили брадвите но нали съм на пазарна - все ми едно, колко акции /и колко под макса /

Коментар

• Първоначално изпратено от netware5
        Нещо се загнездило едно чувство в мен..... че май ще има акции за всички..... Не знам защо така, може би щото не участвам (конфликт на интереси) и гроздето сега ми е кисело, ама така отвътре го чувствам някак си.......
        Аз мисля, че няма да има за всички. И презаписването ще е около 50 пъти. Но да видим.

Коментар

• Акции ще има за всички от сърце. За новата година да тропнем ний хорце.

Коментар

• Нещо се загнездило едно чувство в мен..... че май ще има акции за всички..... Не знам защо така, може би щото не участвам (конфликт на интереси) и гроздето сега ми е кисело, ама така отвътре го чувствам някак си.......
            He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

• Поздрави ветеране!, и аз съм на пазарна, даже заникъде не бързам ако искат - да я удовлетворяват

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                ех, това презастраховане ще ни погуби, наместо да изиграеме партията като майстори, че се надбалончваме излишно нищо, колкото, толкоз Франки, ако нема лимитирани на макс, цената на отсичане ще е по-ниско /включително и за тея къде са блъскали на макс / та това е разликата, че от лимитираните донякъде зависи цената на отсичане

:-)
                Слънче,
                не разбра ли,че у нас правилото е пре**и другарчето, особено сред младите петлета :-) и за това ги пускат на мах., е аз си пуснах като ветеран - пазарна!
                Поздрави!
                ;-)
                Няма значение къде си, с кой си и с какво се занимаваш - радвай се на всеки момент, на всеки ден!

Коментар

• Brat forex_trader, аз ще ти направя отчет, а и ще минеш по-тънко - 1000 лв., че и да ти се върнат четворно, дори петорно. Ако искаш - пусни Л.С. и ще ти кажа условията.

Не е шега. Инсталирах си страхотен софтуер.

Коментар

• Първоначално изпратено от Pateto Klate

Анализа ми струва 15 000 лева. Ако си готов да си платиш защо не

Манго посмали малко.

Коментар

Първоначално изпратено от forex_trader
                      Първоначално изпратено от Pateto Klate
                      Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                      И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.

И къде я потърси тази информация? Официално има публикувани само общи лафове.
                      1. Проспекта
                      2. Отчетите за последните 3 години
                      3. Сайта на Енемона
                      4. Прессъобщенията им за последните 2 години
                      5. Мнения на познати от бранша
                      6. Мнения на хора от капиталовия пазар
                      V takuv slu4ai bi li spodelil kakvo ustanovi?
                      Az samo she kaja, 4e tui kato sushto rabotia v konsultanstki biznes, makar i v suvsem druga sfera, v tozi biznes naj-lesno se luje, tui kato prodavash ne realna stoka, a akul
                      Много евтино- правиш му отстъпка като за приятел!

Коментар

• Първоначално изпратено от forex_trader
                        Първоначално изпратено от Pateto Klate
                        И аз не знаех много, но потърсих информация анализирах я и сега нещата са ми ясни.

1. Проспекта
                        3. Сайта на Енемона
                        Az samo she kaja, 4e tui kato sushto rabotia v konsultanstki biznes, makar i v suvsem druga sfera, v tozi biznes naj-lesno se luje, tui kato prodavash ne realna stoka, a akul

Коментар

• Споко. Акции ще има за всички от сърце.

Коментар

1. Проспекта
                            3. Сайта на Енемона

Коментар

• Коле ти не се циганиш за промили, цената е еднаква за всички, и да искаш не може да се циганиш

Коментар

• Ами всъщност не. Аз тук чакам 20-30% за какво да се циганя за някакви си промили? Пък за раздаването.. ще видим. А че ще е на макса, на макса ще е.

Коментар

Working...
                                X