Първоначално изпратено от cmexypko
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиКакво ще кажат по телевизията? По коя програма?
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиКакво ще кажат по телевизията? По коя програма?
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиВече трябва да е известна цената и да се знае дали емисията е реализирана.
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятър... иначе нека има Енемона-акции за всички, нема лошо все пак акцията е 6.5 пъти по-евтина от Трейсовата, а и уж се лимитира обема на заявката от порфейла....
Коментар
-
ебати опашката в Елана - чакаш по 2 часа с номерче )))
то стана като с протоколите от изборите - според мен презаписа ще е от 25-26 пъти нагоре, цената е ясна - Елана са правили всичките разчети на Макса - това го казах още оня ден.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
netware, надявам се края на месеца със или без Енемона да живнем малко а после пак и през декември, все пак и от БТК-то да дойде некакъв кеш, но да видим, нема гаранция разбира се, освен ако и у елана не дадат нещо по-гарантирано ... иначе нека има Енемона-акции за всички, нема лошо все пак акцията е 6.5 пъти по-евтина от Трейсовата, а и уж се лимитира обема на заявката от порфейла та нека повечко за всички, може да се окаже че у Енемона броя на инвеститорите е по-голем тези на трейса, даже чудесно, нема место за паника
Коментар
-
Първоначално изпратено от Слънчев вятърnetware, тва не е все пак Девин с отрицателната счетоводна на IPO-то /дето нема значение/ или Тодороф но знае ли човек, май отвсекъде са заточили брадвите те затова и пуснах пазарна /за да ми е все едно /
Всичкъ говорат как след големото презаписване на Енемона много кеш ще се върне обратно на пазара и ще плеснем с ръце и ще се прегърнем..... А ако не ме е излъгало чувството и акции има за всички???? Тогаз кво ше праим? Не само кеш нема да се върне, ами и некои гяволе, дет са се уредили да пуснат поръчки без кешово обезпечение, ще требва да продават...... Мда-а-а дано не съм прав.....He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар