IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от cmexypko
    Първоначално изпратено от Nikola
    Първоначално изпратено от AfterDark
    Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
    Какво ще кажат по телевизията? По коя програма?
    8)
    По военния телевизионен канал.
    А бе то да не е по XXL, че не знам езика ...
    Точно там ще се види как големите пак нае....а малките!!!

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
      8)
      не бееееее
      по канал 2001
      оня с врачките
      *Не е предложение за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Nikola
        8)
        А бе то да не е по XXL, че не знам езика ...
        Бех мечка, сега ми се бичи нещо!

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
          Вече трябва да е известна цената и да се знае дали емисията е реализирана.
          След малко ще кажат по радиото и телевизията ...
          hahahaahah НЕ СЕ е...те с царя ей

Коментар

• Първоначално изпратено от AfterDark
            8)

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
              8)

Коментар

• Какво ще кажат по телевизията? По коя програма?

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон Велики
                  Вече трябва да е известна цената и да се знае дали емисията е реализирана.
                  След малко ще кажат по радиото и телевизията ...

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                    ... иначе нека има Енемона-акции за всички, нема лошо все пак акцията е 6.5 пъти по-евтина от Трейсовата, а и уж се лимитира обема на заявката от порфейла....
                    А и размерът на емисията при 16,8 лв. май е 52 % повече от размера на емисията на Трейс-а :-)

Коментар

• Отчетох се и тука, да се надяваме на по- малък презапис. Успех

Коментар

• Вече трябва да е известна цената и да се знае дали емисията е реализирана.

Коментар

• а Киф, ти не гледай броя на калпаците, че има калпаци и калпаци, има некой калпак, като се разгъне и чувал със зелки може да побере

Коментар

• ебати опашката в Елана - чакаш по 2 часа с номерче )))
                            то стана като с протоколите от изборите - според мен презаписа ще е от 25-26 пъти нагоре, цената е ясна - Елана са правили всичките разчети на Макса - това го казах още оня ден.
                            Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• netware, надявам се края на месеца със или без Енемона да живнем малко а после пак и през декември, все пак и от БТК-то да дойде некакъв кеш, но да видим, нема гаранция разбира се, освен ако и у елана не дадат нещо по-гарантирано ... иначе нека има Енемона-акции за всички, нема лошо все пак акцията е 6.5 пъти по-евтина от Трейсовата, а и уж се лимитира обема на заявката от порфейла та нека повечко за всички, може да се окаже че у Енемона броя на инвеститорите е по-голем тези на трейса, даже чудесно, нема место за паника

Коментар

• Първоначално изпратено от Слънчев вятър
                                netware, тва не е все пак Девин с отрицателната счетоводна на IPO-то /дето нема значение/ или Тодороф но знае ли човек, май отвсекъде са заточили брадвите те затова и пуснах пазарна /за да ми е все едно /
                                Е-е-е, добре си си ти Ветре с пазарните.... Аз вече съм се убедил, че за нашего брата дребния инвеститор, това май е най-мъдрата тактика. А сега са ме налегнали едни такива тежки мисли за един зловещ сценарии:

Всичкъ говорат как след големото презаписване на Енемона много кеш ще се върне обратно на пазара и ще плеснем с ръце и ще се прегърнем..... А ако не ме е излъгало чувството и акции има за всички???? Тогаз кво ше праим? Не само кеш нема да се върне, ами и некои гяволе, дет са се уредили да пуснат поръчки без кешово обезпечение, ще требва да продават...... Мда-а-а дано не съм прав.....
                                He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.

Коментар

Working...
                                X