Първоначално изпратено от AfterDark
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
AfterDark
Първоначално изпратено от AfterDarkПървоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от netware5Айде стига сте се бъзикали. У мен пък възниква въпроса, защо любимият ни Инвестор още не ни е информирал.... най-малкото да каже къде ще публикува новината. Нали знаете как прави обикновено - "резултати от търга за.... търсете ТУК".... ????
Такава миризма усещам във въздуха ... и в мъглата ...
Абе защо никой не се върза този път ...
8)
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaПървоначално изпратено от franky4fingersXXL е много софт"The most valuable commodity I know of is information." Gordon Gekko
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от franky4fingersXXL е много софт
Коментар
-
AfterDark
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от netware5Айде стига сте се бъзикали. У мен пък възниква въпроса, защо любимият ни Инвестор още не ни е информирал.... най-малкото да каже къде ще публикува новината. Нали знаете как прави обикновено - "резултати от търга за.... търсете ТУК".... ????
Такава миризма усещам във въздуха ... и в мъглата ...
Коментар
-
Първоначално изпратено от netware5Айде стига сте се бъзикали. У мен пък възниква въпроса, защо любимият ни Инвестор още не ни е информирал.... най-малкото да каже къде ще публикува новината. Нали знаете как прави обикновено - "резултати от търга за.... търсете ТУК".... ????
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от Цар Симеон ВеликиПървоначално изпратено от съни(тя)много се извинявам за въпроса, но тъй като не знам за канал XXL, но все си мисля, че винаги има логика, да попитам - има ли вероятност и по XXXL(XXXXL) да се излъчи съобщението?
Коментар
-
Първоначално изпратено от съни(тя)много се извинявам за въпроса, но тъй като не знам за канал XXL, но все си мисля, че винаги има логика, да попитам - има ли вероятност и по XXXL(XXXXL) да се излъчи съобщението?
Коментар
-
Айде стига сте се бъзикали. У мен пък възниква въпроса, защо любимият ни Инвестор още не ни е информирал.... най-малкото да каже къде ще публикува новината. Нали знаете как прави обикновено - "резултати от търга за.... търсете ТУК".... ????He was born poor, died rich, and never hurt anyone along the way.
Коментар
Коментар