Добричката, ти май наистина си се разюздила вече, къде съм писал изобщо колко пъти ще е презаписването)))
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Ne zabraviaite 4e sigurno shte ima i u4astnici ot 4ujbina - vse pak zaradi tiah uveli4iha sroka za plashtane (niama slu4aini neshta). eto moiata smekta:
Trace 1500, kato mahnem x5 (by dafault) i oshte moje bi okolo x3 zaradi tezi koito sa prezapisali cialata emisia to i okolo 50% po nisak interes tuk, spored men govorim za okolo 40-80 pati!
Shte pojiveem shte vidim.
Коментар
-
Първоначално изпратено от kifПървоначално изпратено от ivan_willООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.
Коментар
-
Първоначално изпратено от lipsataПървоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от PTJKolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
Доколко разбирам , тя касае да не се допуснат кухи поръчки.
Ако това да въртиш едни и същи активи през различни посредници и да презаписваш не е кухо ?
Незнам става само с пари , не и с акции.най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan_willООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата
Коментар
-
Първоначално изпратено от ivan_willПървоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от КуроператорAz ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от blah blahПървоначално изпратено от КуроператорAz ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.
Коментар
-
Първоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от lipsataПървоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от PTJKolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
Коментар
-
Първоначално изпратено от КуроператорAz ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
Коментар
Коментар