IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Добричката, ти май наистина си се разюздила вече, къде съм писал изобщо колко пъти ще е презаписването)))
    Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• само не разбирам какъв ви е кяра да шумите и постоянно да вдигате залозите за презаписването...явно или няма да участвате или въобще не искате да запишете нещо...лаладжии
      Това е просто мнение. Това не е предпоставка за търговия.

Коментар

• Ne zabraviaite 4e sigurno shte ima i u4astnici ot 4ujbina - vse pak zaradi tiah uveli4iha sroka za plashtane (niama slu4aini neshta). eto moiata smekta:
        Trace 1500, kato mahnem x5 (by dafault) i oshte moje bi okolo x3 zaradi tezi koito sa prezapisali cialata emisia to i okolo 50% po nisak interes tuk, spored men govorim za okolo 40-80 pati!
        Shte pojiveem shte vidim.

Коментар

• Това дето го пуснха за ограничаване на заявките до размера на портфейла е бош лаф работа. Не си направиха изобщо труда да ми сметнат портфейла.Писаха ми това което им казах и толкова. Цялата рабата е да се спрат редовите играчи, за да може нашите хора да вземат каквото трябва.

Коментар

• Обзалагам се, че презаписването ще е стабилно, то ест от 20 до +~ пъти

Коментар

• Първоначално изпратено от kif
              Първоначално изпратено от ivan_will
              ООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
              абе тя цената е от ясна по-ясна - в диапазона 16,50 - 16,80 - те ЕЛАНА направо са си я казали. Може и да греша, но по опита от МОНБАТ където бяха правили разчети по една цена, в последствие цената на отсичане беше с 2 или 3 ст. по-различна.

За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.
              Е, 16 пъти - малко не се ли изхвърляш? Аз повече от 10 не го очаквам, преко сили.

Коментар

• Първоначално изпратено от lipsata
                Първоначално изпратено от Dimcho
                Първоначално изпратено от PTJ
                Kolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
                Поръчките ти ще бъдат анулирани.
                Не знам как е сега,о миналада година за ИПО-то на Монбат пуснах 2 поръчки от два различни посредника, не ми ги анулираха не виждам основание защо сега да ги анулират
                Да , обаче тогава нямаше и прословутата Наредба №38 на КФН.
                Доколко разбирам , тя касае да не се допуснат кухи поръчки.
                Ако това да въртиш едни и същи активи през различни посредници и да презаписваш не е кухо ?
                Незнам става само с пари , не и с акции.
                най-голямия враг на човека се намира там , където никой не го търси

Коментар

• Първоначално изпратено от ivan_will
                  ООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!
                  абе тя цената е от ясна по-ясна - в диапазона 16,50 - 16,80 - те ЕЛАНА направо са си я казали. Може и да греша, но по опита от МОНБАТ където бяха правили разчети по една цена, в последствие цената на отсичане беше с 2 или 3 ст. по-различна.

За мен тук има само един въпрос - колко ще е презаписването - аз мисля, че ще е отново адски много, защото си имаме вече и един специален фонд за такива цели.
                  Всеки може да спечели от борсата, но не всеки може да печели от борсата

Коментар

• ООО Стой и гледай как това, което казах е истина и във вторник - презаписване голямо и при 16.8!!!

Коментар

Презаписване досега е вече около 20 пъти!!!!!!!!!!!!! Нищо че поръчките се приемат в понеделник!!!!!!!!!!!!!!! Информацията е от гарантиран източник!

Не е препоръка !!!
                      Ооо имаме си вече и ясновидци във форума.Честито!!!

Коментар

• Презаписване досега е вече около 20 пъти!!!!!!!!!!!!! Нищо че поръчките се приемат в понеделник!!!!!!!!!!!!!!! Информацията е от гарантиран източник!

Не е препоръка !!!

Коментар

Първоначално изпратено от blah blah
                          Първоначално изпратено от Куроператор
                          Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
                          Можеш да пуснеш някой модел и за Енемоната, ако ти се занимава и ти е интересно. Междудругото аз вече повдигнах този въпрос, но не ти ли се струва, че Енемона е прекомерно задлъжняла? Ще ми е интересно да споделиш мнение.

И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.
                          С последното не съм съвсем съгласна. Очевидно вече IPO-то няма толкова голямо значение. Енемона има и дългове, но и проекти, които са много перспективни, аз лично ще се пробвам и то с дългосрочни намерения. Презаписването знаете ли колко ще е?

Коментар

• Първоначално изпратено от blah blah
                            Първоначално изпратено от Куроператор
                            Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
                            Можеш да пуснеш някой модел и за Енемоната, ако ти се занимава и ти е интересно. Междудругото аз вече повдигнах този въпрос, но не ти ли се струва, че Енемона е прекомерно задлъжняла? Ще ми е интересно да споделиш мнение.

И друг път съм казвал - няма значение каква е компанията - важно е, че има IPO.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimcho
                              Първоначално изпратено от lipsata
                              Първоначално изпратено от Dimcho
                              Първоначално изпратено от PTJ
                              Kolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
                              Поръчките ти ще бъдат анулирани.
                              Не знам как е сега,о миналада година за ИПО-то на Монбат пуснах 2 поръчки от два различни посредника, не ми ги анулираха не виждам основание защо сега да ги анулират
                              Такова нещо се коментираше около "Трейс", но не знам дали това не е било условие по конкретното ИПО от мениджъра. Аз също не знам доколко това е ясно законово уредено.
                              какво правят много от хората : пускат поръчка в Бенча за стойността на активите + кеша, след това прехвърлят активите в Сомони и там пускат за стойността на портфейла. Така може да правиш докато не стане понеделник.+ това можеш да пуснеш 2 поръчки в един и същ посредник 1 лимитирана и 1 пазарна. Та не виждам правно основание да ти анулират поръчката. Ако някой знае защо могат да ти анулират поръчката да цитира члена от наредбата.!

Коментар

• Първоначално изпратено от Куроператор

Коментар

Working...
                                X