Az ne sam pravil ocenka na kompaniata, taka che ne moga da komentiram dali e skupa ili ne, no pravi losho vpechatlenie, che shte praviat IPO realno prez dekemvri s oditirani rezultati ot juni 2007.
Съобщение
Collapse
No announcement yet.
Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)
Collapse
X
-
Първоначално изпратено от lipsataПървоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от PTJKolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?
Коментар
-
Първоначално изпратено от DimchoПървоначално изпратено от PTJKolegi ima li sankciq ako pusna powe4e ot 1 poru4ka prez pove4e ot 1 posrednik, uredeno li e normativno? Globi?lipsata
Коментар
-
Anton Chigurh
Първоначално изпратено от trolaПървоначално изпратено от forex_traderПървоначално изпратено от NikolaAz q ocenqvam akciata na okolo 20 lv.
неееее на 320 не искате ли
Коментар
-
Първоначално изпратено от forex_traderПървоначално изпратено от NikolaAz q ocenqvam akciata na okolo 20 lv.
неееее на 320 не искате ли
Коментар
-
Anton Chigurh
Pazarni porchki mu e maikata
Коментар
-
Първоначално изпратено от franky4fingersforex_trader, ne se zabluzdavai, cenata na otsichane ste e 16.8 (maximalnata).
Zna4i tova shte bude nova izlagaciq...
I te da ne ostanat po nazad...
Z-to za men 16.8 si e zavishena cena( v Dnevnik edin ot brokerite na vodesht IP sushto go kaza), te sa pusnali zavishena maksimalna cena na IPO-to i sega i po neq iskat da q izpuilnqvat....Pozor!
Коментар
-
Първоначално изпратено от NikolaAz q ocenqvam akciata na okolo 20 lv.
Коментар
-
Anton Chigurh
Az q ocenqvam akciata na okolo 20 lv.
Коментар
-
Mislq da u4astvam samo zaradi olimpijskiq princip.
A i Karol shte sko4at zdravo i she ima interes.
Samo dumite:" Priemat se zaqwki do razmera na posrtfeila", ve4e zna4at mnogo za men..
"Dohodnostta moje bi nqma da e golqma- spored men- 20-40% max.
Spravedlivata cena spored men e max 13.00 leva, no te s toq Bookbuilding shte q vdignat pone do 15.9-16.00 spored men.
Mislq 4e pone nqma da se izlojat pak da q prasnat na maksimalnata?
Prezapisvane- moqta prognoza- ot 10 puti, max- do 30 .
P/S.Kolkoto i nepravilni da mogat se okajat tezi moi prognozi, vse pak imam smelostta da predpoloja neshto i da izloja moeto mnenie.
Predlagam i drugite da spodelqt kakvo mislq po vuprosa?
Коментар
Коментар