IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от inokentii
    а аз няма да купувам над 10 лева. май ще ги стигнем за дни
    Ти си ясна отрепка, която няма пари и в яда си на нашия успех се самонадъхваш - дано поне получаваш над 300лв заплата(малко вероятно), че да имаш за домашнярка...

Коментар

• Аз пък над 50 няма да купя.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Симеон
        Първоначално изпратено от Хан Аспарух
        Аз лично няма да продавам на цени под 30 лв.
        И аз, ако има кой да купи на 50 и на 50 ще продам :-)
        аз под 100 не давам!

Коментар

• Имам акции. Ако ще правя нещо, то ще е да купувам. Зависи от цената. ЕNM не е акция за продаване току-така.

Коментар

• а аз няма да купувам над 10 лева. май ще ги стигнем за дни

Коментар

• Първоначално изпратено от Хан Аспарух
              Аз лично няма да продавам на цени под 30 лв.
              И аз, ако има кой да купи на 50 и на 50 ще продам :-)

Коментар

• Аз лично няма да продавам на цени под 30 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
                  Първоначално изпратено от lazar
                  Не бих се изненадал цената да докосне 30-32 лв.
                  Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. Пък и води някои класации не просто защото стартира търговията, има и други причини.
                  На оптимистите, които ще чакат утре 17 лв мога да им кажа, че ще се включа и аз, дори ако трябва да продам други позиции на загуба.
                  Не е препоръка за вземане на решение утре или когато и да било.
                  a cash za metiz?
                  Не е съвет за покупко-продажба на акции

Коментар

• -------------

Коментар

• обърках темата,
                      успех утре!

Коментар

• Няма значение, мисля че ще е интересно, ще има интрига. Най-малкото заради липсата на ценови ограничения първия ден. И затова много ми се гледа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Snipe
                          Очаквам някакви опити за ръст над емисионната цена в първите секунди, но спад под нея в края на седмицата. Освен ако по някакво чудо борсата не дръпне нагоре като цяло. Не е препоръка, разбира се.
                          Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                          при нелогичните обстоятелствата които се пораждат сега, няма какво да предполагаме само ще си гледаме филма и да не блокират пак кобосите
                          +1
                          И на мене ми се гледа филма. Като си спомня само каква комедия беше първата серия на "TRACE: After the IPO"... ама все си мисля, че пак ще ни спрат "телевизорите".
                          ПП Нищо лично спрямо Трейс. Имам акции.

Трейса си беше и е много добре, но това с телевизорите/кобос/ ебах ма....му

Коментар

• Аз мисля, че филма с Трейс няма да се повтори.

Коментар

• Очаквам някакви опити за ръст над емисионната цена в първите секунди, но спад под нея в края на седмицата. Освен ако по някакво чудо борсата не дръпне нагоре като цяло. Не е препоръка, разбира се.
                              Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
                              при нелогичните обстоятелствата които се пораждат сега, няма какво да предполагаме само ще си гледаме филма и да не блокират пак кобосите
                              +1
                              И на мене ми се гледа филма. Като си спомня само каква комедия беше първата серия на "TRACE: After the IPO"... ама все си мисля, че пак ще ни спрат "телевизорите".
                              ПП Нищо лично спрямо Трейс. Имам акции.

Коментар

• Първоначално изпратено от lazar
                                Не бих се изненадал цената да докосне 30-32 лв.
                                Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. Пък и води някои класации не просто защото стартира търговията, има и други причини.
                                На оптимистите, които ще чакат утре 17 лв мога да им кажа, че ще се включа и аз, дори ако трябва да продам други позиции на загуба.
                                Не е препоръка за вземане на решение утре или когато и да било.

Коментар

Working...
                                X