IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от one23
    Първоначално изпратено от Lolita
    Първоначално изпратено от one23
    Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. ...
    Да, не забравяме, но май всички много бързо забравиха TRACE ... Там някакси май нямаше интерес ли - и какво стана
    Търгува се на 80-90% печалба, или това е малко за теб за този период от време?
    Не говорех за участвалите на ИПО-то - техните печалби са си ОК, при положение, че могат дълго да чакат и някой се навие да им даде повечко пари, ама питам - като видяха хората с колко падна Трейс след първия си ден на борсова търговия - кой ще се навие да купува утре над 17 ... ?
    Прав си, но ако се замислиш акцията се държи доста добре в тия времена. Оставяме настрана, колко е все още печалбата и в сранение с ИПО-то, Ако не бяхме в корекция едва ли щеше да се търгува под 220-230 а мног е вероятно и да беше тръгнала нагоре.

Коментар

• Като гледам как днес бяха заредени Форм и Унимаш, се сещам и с Енемона как ще е.Това може да се случи само на БФБ!

Коментар

• И докога ще бъде така ?

Коментар

• Първоначално изпратено от НИК
          Първоначално изпратено от Цар Калоян
          Енемона е супер! Трябва да съм луд за да продавам! Може да Ви "подаря" малко ако цената е добра - например 30 - 40 лв.
          Отиди на доктор.Имаш грип.
          Утре няма да има къде да ги види за да продава
          Не е препоръка за покупка или продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от Цар Калоян
            Енемона е супер! Трябва да съм луд за да продавам! Може да Ви "подаря" малко ако цената е добра - например 30 - 40 лв.
            Отиди на доктор.Имаш грип.

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita
              Първоначално изпратено от one23
              Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. ...
              Да, не забравяме, но май всички много бързо забравиха TRACE ... Там някакси май нямаше интерес ли - и какво стана
              Не говорех за участвалите на ИПО-то - техните печалби са си ОК, при положение, че могат дълго да чакат и някой се навие да им даде повечко пари, ама питам - като видяха хората с колко падна Трейс след първия си ден на борсова търговия - кой ще се навие да купува утре над 17 ... ?

Коментар

• Първоначално изпратено от one23

Коментар

• Първоначално изпратено от Lolita

Коментар

• Абе, в тая тема много царе, много ханове
                    Всичко по-много

Коментар

• Абе много царе и ханове тука. Аз утре със сигурност ще продам за да си намаля загубите. На 18-20 лв. ми е доволно.

Коментар

• Енемона е супер! Трябва да съм луд за да продавам! Може да Ви "подаря" малко ако цената е добра - например 30 - 40 лв.

Коментар

• Първоначално изпратено от inokentii
                          Първоначално изпратено от Han Krum
                          Първоначално изпратено от inokentii
                          а аз няма да купувам над 10 лева. май ще ги стигнем за дни
                          Ти си ясна отрепка, която няма пари и в яда си на нашия успех се самонадъхваш - дано поне получаваш над 300лв заплата(малко вероятно), че да имаш за домашнярка...
                          УСПЕХ?! 37% надолу, ако е успех за теб, явно пиеш от най-долнопробната ракия. По-добре си се върни на улицата, иткъдето пропълзя!
                          не се карайте колеги влезте в час и спрете с тия глупости

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                            Ти си ясна отрепка, която няма пари и в яда си на нашия успех се самонадъхваш - дано поне получаваш над 300лв заплата(малко вероятно), че да имаш за домашнярка...
                            УСПЕХ?! 37% надолу, ако е успех за теб, явно пиеш от най-долнопробната ракия. По-добре си се върни на улицата, иткъдето пропълзя!

Коментар

• Деца мой я не полудявайте, вицте в темата COBOS какво има, и кажете какво означава това???

Коментар

• Първоначално изпратено от Han Krum
                                Хане, просълзиха ми се очите от смях.

Коментар

Working...
                                X