If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Колеги каква е нормалната цена за акцията в първия ден, без да има повторни сътресения на всички останали акции? Защото мисля че и цена от 17лв. е много добра ако няма да падат повече останалите акции.
Краси, няма да стане като с трейса *3 още първия ден, от друга страна се моли да не стане като със ЗХ.....
при нелогичните обстоятелствата които се пораждат сега, няма какво да предполагаме само ще си гледаме филма и да не блокират пак кобосите и нещо важно за тая година не ме броете за ИПО-та, освена края на март за ж.п.
Колеги каква е нормалната цена за акцията в първия ден, без да има повторни сътресения на всички останали акции? Защото мисля че и цена от 17лв. е много добра ако няма да падат повече останалите акции.
Краси, няма да стане като с трейса *3 още първия ден, от друга страна се моли да не стане като със ЗХ.....
Путин всъщност идвал, за да подготви старта на търговията с енемонките. Ако времето му за път от т. М до т. С превишава времето му за подписване на договори, от които зависи икономиката на една бедна европейска територийка за следващите няколко десетилетия, то каква ще бъде волатилността за скритите лимонки?
п.п. Колеги и колежки моля ви този път не сривайте системата преди 10 ч.
Да не стане и тук като Трейси "Битият бит е...т е...н" По-кротко и мислете.
Путин всъщност идвал, за да подготви старта на търговията с енемонките. Ако времето му за път от т. М до т. С превишава времето му за подписване на договори, от които зависи икономиката на една бедна европейска територийка за следващите няколко десетилетия, то каква ще бъде волатилността за скритите лимонки?
п.п. Колеги и колежки моля ви този път не сривайте системата преди 10 ч.
Коментар