If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
а аз няма да купувам над 10 лева. май ще ги стигнем за дни
Ти си ясна отрепка, която няма пари и в яда си на нашия успех се самонадъхваш - дано поне получаваш над 300лв заплата(малко вероятно), че да имаш за домашнярка...
Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. Пък и води някои класации не просто защото стартира търговията, има и други причини.
На оптимистите, които ще чакат утре 17 лв мога да им кажа, че ще се включа и аз, дори ако трябва да продам други позиции на загуба.
Не е препоръка за вземане на решение утре или когато и да било.
Очаквам някакви опити за ръст над емисионната цена в първите секунди, но спад под нея в края на седмицата. Освен ако по някакво чудо борсата не дръпне нагоре като цяло. Не е препоръка, разбира се.
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
при нелогичните обстоятелствата които се пораждат сега, няма какво да предполагаме само ще си гледаме филма и да не блокират пак кобосите
+1
И на мене ми се гледа филма. Като си спомня само каква комедия беше първата серия на "TRACE: After the IPO"... ама все си мисля, че пак ще ни спрат "телевизорите".
ПП Нищо лично спрямо Трейс. Имам акции.
Трейса си беше и е много добре, но това с телевизорите/кобос/ ебах ма....му
Очаквам някакви опити за ръст над емисионната цена в първите секунди, но спад под нея в края на седмицата. Освен ако по някакво чудо борсата не дръпне нагоре като цяло. Не е препоръка, разбира се.
Първоначално изпратено от Krasimir Nikolov
при нелогичните обстоятелствата които се пораждат сега, няма какво да предполагаме само ще си гледаме филма и да не блокират пак кобосите
+1
И на мене ми се гледа филма. Като си спомня само каква комедия беше първата серия на "TRACE: After the IPO"... ама все си мисля, че пак ще ни спрат "телевизорите".
ПП Нищо лично спрямо Трейс. Имам акции.
Възможно е. Да не забравяме, че интересът бе огромен-30 пъти реално презаписване. Пък и води някои класации не просто защото стартира търговията, има и други причини.
На оптимистите, които ще чакат утре 17 лв мога да им кажа, че ще се включа и аз, дори ако трябва да продам други позиции на загуба.
Не е препоръка за вземане на решение утре или когато и да било.
Коментар