If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
"......Нещо повече, взетият дивидент за 2011 г. и 2012 г., едва ли не трябва да се връща, защото отчетите за отминалите години бяха коригирани и се оказва, че дивидентите са разпределени на база несъществуваща (вече) печалба......." http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-195345/
Мариян е готин,но по някога се оливаКак на практика го вижда да стане това????
"......Нещо повече, взетият дивидент за 2011 г. и 2012 г., едва ли не трябва да се връща, защото отчетите за отминалите години бяха коригирани и се оказва, че дивидентите са разпределени на база несъществуваща (вече) печалба......." http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-195345/
За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .
Интересно какъв отчет ще дадат. При положение, че Енемона прави поредно съкращение на персонала ми се струва , че няма да я бъде още дълго. Нали знаете: Гладна мечка хоро не играе - служителите получават заплати за 2013, някои даже няма да си получат всичко, което им се дължи. Само погледнете какво пише в работодател бг и ще ви стане ясно.
Какви съкращения?Договор за 10М в Козлодуй от 04.15г,нов обект в Германия от март,по програмата за саниране нам си колко,половината им договор (55м евро)в Словения стои и т.н.Назначават колега
Интересно, какъв отчет ще дадат. При положение, че Енемона прави поредно съкращение на персонала ми се струва , че няма да я бъде още дълго. Нали знаете: Гладна мечка хоро не играе - служителите получават заплати за 2013, някои даже няма да си получат всичко, което им се дължи. Само погледнете какво пише в работодател бг и ще ви стане ясно.
Как може да се сметне това последното ? След отчетените --26 млн., може ли да е положително число?
Аз намерих това с Гугъл, не се говори за отчети в него, но не знам дали е вярно..
Предполагам, че ако няма нищо за разпределяне е все едно, но може и да бъркам.. http://blog.elana.net/2009/12/enemon...irovani-akcii/
Мен не ме топли нищо тук, а и дано акционерите нещо ги топли, че много е тръгнало на изчистване... Аз точно това имам предвид, че няма оправдание за такава разлика и че много добре правят тези, които я правят тая врътка, но това е по принцип, защото, ако посоката е все надолу, нищо от това няма да има смисъл, колкото и логично да е...
Не знам какво те топли правото на глас в конкретната ситуация Според мен не оправдава тройната разлика в цената. Ако някой иска да държи тоя шит, не е ли по-добре да има тройно по-евтината акция? Така че е напълно логично да се обърнат обикновени в привилегировани и да се поизравнят цените...вече къде ще се изравнят не се знае
Мен не ме топли нищо тук, а и дано акционерите нещо ги топли, че много е тръгнало на изчистване... Аз точно това имам предвид, че няма оправдание за такава разлика и че много добре правят тези, които я правят тая врътка, но това е по принцип, защото, ако посоката е все надолу, нищо от това няма да има смисъл, колкото и логично да е...
Коментар