IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
    "......Нещо повече, взетият дивидент за 2011 г. и 2012 г., едва ли не трябва да се връща, защото отчетите за отминалите години бяха коригирани и се оказва, че дивидентите са разпределени на база несъществуваща (вече) печалба......."
    http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-195345/
    Мариян е готин,но по някога се оливаКак на практика го вижда да стане това????

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
      Ще се омажем
      "......Нещо повече, взетият дивидент за 2011 г. и 2012 г., едва ли не трябва да се връща, защото отчетите за отминалите години бяха коригирани и се оказва, че дивидентите са разпределени на база несъществуваща (вече) печалба......."
      http://www.investor.bg/novini-i-anal...mln-lv-195345/
      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
        тук одитиран отчет са изкарали
        Ще се омажем

Коментар

• тук одитиран отчет са изкарали

Коментар

• Тая артия още как е на борсата не знам?

Коментар

• Погледни в работодател бг и ще разбереш.

Коментар

• Първоначално изпратено от HiperioN Разгледай мнение
                Интересно какъв отчет ще дадат. При положение, че Енемона прави поредно съкращение на персонала ми се струва , че няма да я бъде още дълго. Нали знаете: Гладна мечка хоро не играе - служителите получават заплати за 2013, някои даже няма да си получат всичко, което им се дължи. Само погледнете какво пише в работодател бг и ще ви стане ясно.
                Какви съкращения?Договор за 10М в Козлодуй от 04.15г,нов обект в Германия от март,по програмата за саниране нам си колко,половината им договор (55м евро)в Словения стои и т.н.Назначават колега

Коментар

• И още нещо, дали е случайно даването на дивидент през 2013, спада на поръчките и правителствата.

Коментар

• Интересно, какъв отчет ще дадат. При положение, че Енемона прави поредно съкращение на персонала ми се струва , че няма да я бъде още дълго. Нали знаете: Гладна мечка хоро не играе - служителите получават заплати за 2013, някои даже няма да си получат всичко, което им се дължи. Само погледнете какво пише в работодател бг и ще ви стане ясно.
                    Last edited by HiperioN; 21.05.2015, 23:01.

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                      По закон ако 2 години привилегированите не получат дивидент не ставаха ли обикновени?

- изби рибарите и обра им рибата !

Коментар

• Първоначално изпратено от BGold Разгледай мнение
                        По закон ако 2 години привилегированите не получат дивидент не ставаха ли обикновени?
                        Това пък от къде ти хрумна?

Коментар

• По закон ако 2 години привилегированите не получат дивидент не ставаха ли обикновени?

Коментар

• Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                            Как може да се сметне това последното ? След отчетените --26 млн., може ли да е положително число?
                            Аз намерих това с Гугъл, не се говори за отчети в него, но не знам дали е вярно..
                            Предполагам, че ако няма нищо за разпределяне е все едно, но може и да бъркам..
                            http://blog.elana.net/2009/12/enemon...irovani-akcii/
                            Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
                              Мен не ме топли нищо тук, а и дано акционерите нещо ги топли, че много е тръгнало на изчистване... Аз точно това имам предвид, че няма оправдание за такава разлика и че много добре правят тези, които я правят тая врътка, но това е по принцип, защото, ако посоката е все надолу, нищо от това няма да има смисъл, колкото и логично да е...
                              Интересно какво ще каже одитора за 2014г?

Коментар

• Първоначално изпратено от dex Разгледай мнение
                                Не знам какво те топли правото на глас в конкретната ситуация Според мен не оправдава тройната разлика в цената. Ако някой иска да държи тоя шит, не е ли по-добре да има тройно по-евтината акция? Така че е напълно логично да се обърнат обикновени в привилегировани и да се поизравнят цените...вече къде ще се изравнят не се знае
                                Мен не ме топли нищо тук, а и дано акционерите нещо ги топли, че много е тръгнало на изчистване... Аз точно това имам предвид, че няма оправдание за такава разлика и че много добре правят тези, които я правят тая врътка, но това е по принцип, защото, ако посоката е все надолу, нищо от това няма да има смисъл, колкото и логично да е...

Коментар

Working...
                                X