IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Личния ми коментар по случилото се е, че от Енемона АД, вероятно са нямали представа къде точно отиват да строят. Не са се запознали с изискванията на законите в Норвегия, не са преценили влиянието на профсъюзите, обичаите и местния манталитет най-вече. Включително този на администрацията и съда. Смятам за много лоша идеята да се съдят и с поръчителя там. От което е много вероятно да загубят още пари, освен глобите които им предстоят, които няма да са никак малки. http://newsline.bg/read_more.php?post=14499

Норвегия е много добра страна за нов стартиращ бизнес, но има местни особености и между тях е почти специалното отношение към персонала и трудовите отношения с него. В Норвегия работниците никога не стават когато влезе шефа и на правата им се гледа като на нещо неприкосновено, което според един приятел, съдружник в малка компания за производство на яхти, е останало още от средните векове и вкоренено в съзнанието на норвежците. Затова е станал скандала. За тях е непонятно и възмутително подобно поведение, дори фирмата да не е виновна и да е сгрешила в нещо неволно, нещо за което тук би се погледнало като на дребно или всекидневие.

Знам случай за строителна компания в Трондхайм, преди 5-6 г. която бе съсипана и докарана до фалит от профсъюзите и властите, заради неуредени отношения с няколко работници и неспазване на някой местни нормативи.
    http://investments.dir.bg Глупавият проумява само онова, което вече е станало! - Омир

Коментар

• Първоначално изпратено от danypow Разгледай мнение
      Кака Мони в Норвегия. Същото лай..о

http://www.tv2.no/2015/06/14/nyheter...bergen/7045933
      http://www.dnes.bg/world/2015/06/18/...rvegiia.267211
      Родна фирма мами със заплати в Норвегия

?

Коментар

• Кака Мони в Норвегия. Същото лай..о

http://www.tv2.no/2015/06/14/nyheter...bergen/7045933

Коментар

• здравейте
          някои срещна ли в отчета обяснение на тази граа други други

Собственият капитал към 31 декември 2014 г. възлиза на 17,5 млн. лв. на консолидирана база, но той щеше да е много по-нисък, ако не беше резкият ръст на графа "Други търговски и други вземания" в нетекущи активи от 21,6 млн. лв. към 1 януари 2014 г. до 39,04 млн. лв. в края на миналата година. Това повишение със 17,4 млн. лв. е близко по размер с целия собствен капитал на компанията. Именно този ръст спомага и за повишението на нетекущите консолидирани активи с 13 млн. лв. до 80,1 млн. лв.

http://www.investor.bg/novini-i-anal...-adsic-196704/

Коментар

• [QUOTE=termit;1059824988]Консолидиран отчет за 2014

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
              Вожде, трейса не е ли така!? Или еврохолда !? ))
              Трейса със сигурност не е.Еврохолда се поосраха покрай скандала,но и двете за разлика от Ебемонката вършат дейност кой продава коли и застрахова кой строи пътища а тия тук нищо не правят стоят и си папкат парите от дупката дето изкопаха.Тия тук са от схемите подобни на ктб.

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                Не я следя въобще тая акция.Като видях каква дупка са изкопали и напълнили с вода никак не ми вдъхнаха доверие.Въобще честно казано заподозрях поредната схема тук.
                Вожде, трейса не е ли така!? Или еврохолда !? ))
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от misanthrope Разгледай мнение
                  Ще трябва да се съглася с теб. Според мен на фалит отиват нещата,
                  Не е препоръка
                  Не я следя въобще тая акция.Като видях каква дупка са изкопали и напълнили с вода никак не ми вдъхнаха доверие.Въобще честно казано заподозрях поредната схема тук.

Коментар

Не съм целял това.Просто казвам истината.
                    Ще трябва да се съглася с теб. Според мен на фалит отиват нещата,
                    Не е препоръка

Коментар

• Първоначално изпратено от Fiscalist Разгледай мнение
                      Много брутално. Уби му мечтите.

Нямам препоръки
                      Не съм целял това.Просто казвам истината.

Коментар

Има акцията е куха.Пълен шит.
                        Много брутално. Уби му мечтите.

Нямам препоръки
                        Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Black and white cat-foot Разгледай мнение
                          Има ли причина за спада днес?
                          Има акцията е куха.Пълен шит.

Коментар

• Има ли причина за спада днес?
                            destroy racism, be like a panda – he’s black, he’s white, he’s asian and he’s chubby

Коментар

• КФН спи ли за тези манипулации в последната минута на сесията?

ВСЕКИ ДЕН

Коментар

• Сега като се сещам какъв пиар и направиха на тая червена артия тип Банев ми става смешно.Поредните оберджии заблудили хиляди хоре че правят някаква дейност.Изкопаха един голям трап край Белене и прибраха парите на хорицата.Да се чуди човек как още е на борсата тоя избушляк.

Коментар

Working...
                                X