IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
    Привилегированите имат ли гарантиран ликвидационен дял?
    Как може да се сметне това последното ? След отчетените --26 млн., може ли да е положително число?
    Имат ли кредити, или по-скоро колко ?
    Елементарни въпроси на които отговорите обикновено могат се намерят в отчетите, но..... за мен мнението на форумците винаги е било по-важно
    Last edited by Protokol; 21.05.2015, 11:11.
    За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Не знам какво те топли правото на глас в конкретната ситуация Според мен не оправдава тройната разлика в цената. Ако някой иска да държи тоя шит, не е ли по-добре да има тройно по-евтината акция? Така че е напълно логично да се обърнат обикновени в привилегировани и да се поизравнят цените...вече къде ще се изравнят не се знае

Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
      В нормална ситуация е понятно привилегированата да е малко по-скъпа от обикновената, заради гарантирания дивидент, ноооо.... какво общо има сегашното положение с това?!? В конкретната ситуация е нормално привилегированата да е по-евтина, защото химерния дивидент няма как да го има, но акцията е и без право на глас...
      Разбира се, съгласен съм, че такава голяма разлика не е нормална, но кое гарантира, че изравняването (почти) няма да е изразено в това, обикновената да слезе малко над привилегированата??! Което, без да препоръчам абсолютно нищо, за мен е по-нормалното движение...

Коментар

• Първоначално изпратено от onakilev Разгледай мнение
        Имат.

Коментар

• Първоначално изпратено от THE TRADER Разгледай мнение
          В нормална ситуация е понятно привилегированата да е малко по-скъпа от обикновената, заради гарантирания дивидент, ноооо.... какво общо има сегашното положение с това?!?
          Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Едни други мисирки пък продават обикнов. и купуват прив.Мажо крепи обикнов.,без да му святка,че докато не им изравни цените ще е под натиск
            В нормална ситуация е понятно привилегированата да е малко по-скъпа от обикновената, заради гарантирания дивидент, ноооо.... какво общо има сегашното положение с това?!? В конкретната ситуация е нормално привилегированата да е по-евтина, защото химерния дивидент няма как да го има, но акцията е и без право на глас...
            Разбира се, съгласен съм, че такава голяма разлика не е нормална, но кое гарантира, че изравняването (почти) няма да е изразено в това, обикновената да слезе малко над привилегированата??! Което, без да препоръчам абсолютно нищо, за мен е по-нормалното движение...

Коментар

• Първоначално изпратено от Etihad Разгледай мнение
              Мдааа няма вече изсипвания, сега само мисирките ще въртят дребни суми да изкарат за пица
              Едни други мисирки пък продават обикнов. и купуват прив.Мажо крепи обикнов.,без да му святка,че докато не им изравни цените ще е под натиск

Коментар

• Първоначално изпратено от precakanoto Разгледай мнение
                Аналогията с меком привилегировани и помпозния им дивидент все още е под въпрос, интересно какво би казал Императора в случая!?
                Той този дивидент е не просто помпозен, а направо фамозен.... Бог до го прости и меком, да почива в мир, и салама да му е вкусен във вечните полета.

Няма препоръка
                Custodite sortem vestram

Коментар

• Първоначално изпратено от Ташунко със сапа Разгледай мнение
                  Тоя избушляк колко хорица изгори.
                  само спекула тук....и аз съм си купувал но преди доста време беше.....
                  Не е Препоръка!!!!

Коментар

• Можеш ли да си представиш какво би било, ако всички можеха да оценят Маикрософт и Гуугъл при създаването им.
                    P.S.: Сигурно е някакво съвпадение, но и двете компании не са създадени в БГ, а - в УСА...
                    Първоначално изпратено от Protokol Разгледай мнение
                    Е
                    Вторачих се в посочените линкове, оттам потърсих малко инфо за мажо ...
                    "Дичко Прокопиев създава Енемона АД и я развива до една от водещите фирми в енергетиката и строително монтажните работи. Той сравнява Енемона с google и Microsoft, казвайки "и ние като тях, имаме голям потенциал"
                    http://milionerite.com/index.php?opt...04-15-20-08-25
                    http://www.karieri.bg/management/pro...to_kapitalist/
                    Не искам да съм саркастичен, но подчертаното би ме отказало да вляза в елитния им клуб ...
                    Също бях впечатлен от: "На бюрото на Дичко Прокопиев няма компютър или лаптоп. "Компютърът е тук", казва той и посочва главата си. Предпочитал молива и фулмастера. "
                    Но това не ми попречи да си взема забележка и да прочета протокола от ОСА. И да потърся допълнително инфо, която не открих.
                    - как само за една година отчитат загуба над 26 млн. - в пъти по-голяма от сегашната им пазарна оценка
                    - колко е било възнаграждението на меринджейския екип ...
                    Mнението не е препоръка за търговия с ЦК!

Коментар

• Е
                      Вторачих се в посочените линкове, оттам потърсих малко инфо за мажо ...
                      "Дичко Прокопиев създава Енемона АД и я развива до една от водещите фирми в енергетиката и строително монтажните работи. Той сравнява Енемона с google и Microsoft, казвайки "и ние като тях, имаме голям потенциал"
                      http://milionerite.com/index.php?opt...04-15-20-08-25
                      http://www.karieri.bg/management/pro...to_kapitalist/
                      Не искам да съм саркастичен, но подчертаното би ме отказало да вляза в елитния им клуб ...
                      Също бях впечатлен от: "На бюрото на Дичко Прокопиев няма компютър или лаптоп. "Компютърът е тук", казва той и посочва главата си. Предпочитал молива и фулмастера. "
                      Но това не ми попречи да си взема забележка и да прочета протокола от ОСА. И да потърся допълнително инфо, която не открих.
                      - как само за една година отчитат загуба над 26 млн. - в пъти по-голяма от сегашната им пазарна оценка
                      - колко е било възнаграждението на меринджейския екип ...
                      За спекуланта е вредно да чете новини и още повече анализи .

Коментар

• Тоя избушляк колко хорица изгори.

Коментар

• В сайта на Б Ф Б -общи събрания има ''Покана за ОСА на 25 07 но 2016г'':

Коментар

• Първоначално изпратено от entusiast Разгледай мнение
                            Към 31 12 2014 УПФ на ИНГ са имали 96 х лв в обикновени акции /около 55 х бр /Не е препоръка за търговия .
                            Тези май вече минахаНе е препоръка

Коментар

• Към 31 12 2014 УПФ на ИНГ са имали 96 х лв в обикновени акции /около 55 х бр /Не е препоръка за търговия .

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                                Я,тук изсипването да не приключи?
                                Мдааа няма вече изсипвания, сега само мисирките ще въртят дребни суми да изкарат за пица

Коментар

Working...
                                X