IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Start.bg Posoka Boec Megavselena.bg Chernomore
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• От понеделник другия 14,10,2013г.

Коментар

• Първоначално изпратено от desperado Разгледай мнение
      Бихте ли споделили кога е крайната дата за дивидента тук?
      Три месеца след гласуването.06.08.2013г

Коментар

• Бихте ли споделили кога е крайната дата за дивидента тук?

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
          Тука освен приземяване друго не виждам ....
          Не е препоръка за ПК на ЦК
          НЕ БОГОХУЛСТВАЙАко след две седмици преведът дивидента сме в космоса

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
            Покрай ТИМ еуфорията или заради чаканият 1.7МБ дивидент и тук взехме да отлепяме.
            Тука освен приземяване друго не виждам ....

Коментар

• Покрай ТИМ еуфорията или заради чаканият 1.7МБ дивидент и тук взехме да отлепяме.

Коментар

• осло, нещо да не си нервен (днес) !?
                Не е препоръка... !!!
                "Най-сигурната спирачка на дивия спекулативен бяс е загубата." - A. Kostolany

Коментар

• Първоначално изпратено от padre Bonaventura Разгледай мнение
                  ама какво общо има с енергоремонт холдинг. По-добре питай европейската фирма на какви цени е клекнала из германия, норвегия и пр. и на какви маржове работи, за да вземе някаква поръчка и да не разпуска работниците
                  Padre, Енергоремонт е с 1,7 млн. лв. консолидирана загуба за полугодието на 2013 г. и продажбите са надолу със 75%, гледам вчера е излязал отчета

така че явно служителите на Енергомонт ще избягат при Енемона и тя с евтината бг работна ръка ще прави добри оферти за ромонти на Запад и ще прави яка пачка

Така де, Енемона се справя много по-добре.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.

Коментар

• Първоначално изпратено от COBOSCHETO Разгледай мнение
                    Ей то да зема да купя всичко до 3.18 а та белким ми дали медал от ENM че съм ги вкарал в SOFIX

Според Poncho и Батя сметките ми не са верни, а те са по стари и известни във форума и мисля че трябва да им се довериш. Все пак са вряли и кипяли и знаят

Моето мнение си е чисто лично. Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа
                    Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от oslo Разгледай мнение
                      Мале, впечатлен съм
                      само 1651 акции трябва да се купят за да се стигне цена от 3,18 лв., където Енемона според моето непрепоръчващо нищо мнение, влиза в SOFIX.
                      Разбира се цената трябва да е около 3,18 в края на 30 август, не днес, така че драмата тук ще е още няколко дни, ще гледам филма отстрани

Тоест едни смешни около 5 000 лв.

Да видим дали ще има т. нар. "самосбъдващо се пророчество"

Ако пазара изкупи до определено нужно ниво и ЕНМ влезе в SOFIX после ще гледаме индексния фонд как ще се справи с покупката на книжа.

Не е препоръка за покупко-продажба на ценни книжа.
                      Имам акции от Енемона.
                      Ей то да зема да купя всичко до 3.18 а та белким ми дали медал от ENM че съм ги вкарал в SOFIX

Коментар

• Първоначално изпратено от Poncho Разгледай мнение
                        Трябват й над 20 млн. капитализация на фрее-флоата, за да бие "конкуренцията" - това е окончателния критерий, броя сделки и оборот са само за предварителната селекция.
                        Благодаря

Коментар

• Първоначално изпратено от termit Разгледай мнение
                          Така,като си почнал вземи сметни и другите привилегировани(Жабоците и Хима).И там явно пълно с балъци.Аман от разбирачи
                          Ами сметнах ги ама нещо не ми излиза сметката с "Жабоците". На останалите привилегированите са по-скъпи от обикновените, пък при "Жабоците" е обратно. Всъщност, постнал съм въпроса и на тяхната тема.

Коментар

Енемона е пред Неохим, Биовет, Албена, М+С и Доверие ОХ по показателите ликвидност (брой сделки и оборот). Ако Енемона само покрие критерия за 10 млн. лв. стойност на фрий флота, ги бие като маче от дирек и влиза
                            ....
                            В голяма грешка си, прочети пак поста на Пончо!

Коментар

• Първоначално изпратено от LuckyYou Разгледай мнение
                              По принцип кога е това преструтуриране? Кой ден? Аз знам, че има през пролетта, не знаех и че есента има.
                              На 2 септември ще станат ясни влизащите и излизащите, а индексът ще е в новия състав от 23 септември.

Коментар

Енемона е пред Неохим, Биовет, Албена, М+С и Доверие ОХ по показателите ликвидност (брой сделки и оборот). Ако Енемона само покрие критерия за 10 млн. лв. стойност на фрий флота, ги бие като маче от дирек и влиза

Другите са буквално за излизане от SOFIX, докато Енемона по ликвидност е за вътре.

По-късно ще пусна класация по ликвидност, за да видиш, ако не си я направиш сам. Но няма да е по медианна стойност, защото нея си я изчислява БФБ.

Поздрави
                                Трябват й над 20 млн. капитализация на фрее-флоата, за да бие "конкуренцията" - това е окончателния критерий, броя сделки и оборот са само за предварителната селекция.

Коментар

Working...
                                X