IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec Megavselena.bg
Контролен панел | Съобщения | Потребители | Търси
  • If this is your first visit, be sure to check out the FAQ by clicking the link above. You may have to register before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages, select the forum that you want to visit from the selection below.

Съобщение

Collapse
No announcement yet.

Енемона (E4A/ENM, ZNOA и E4AP)

Collapse
X
  • Филтър
  • Време
  • Покажи
Clear All
new posts

• Някой от знаещите може ли да каже нещо за мениджмънта?

http://www.enemona.com/?id=193

Прокопи Прокопиев и Богдан Прокопиев май са синове на баш шефа Дичко Прокопиев?

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
      Дано тука е по-човешко ИПО. Да измислят нещо, че ако стане както се очаква да е утре с Трейса не ми се мисли.
      Вярно ли, че под контрола на Енемона са следните публични фирми:

Ломско АД /LOMSKO/
      ФЕЕИ АДСИЦ /FEEI/
      ФИНИ АДСИЦ /FINI/

Има ли някой коментар как се държат на борсата - това ще е положителен или негативен предполагам елемент за ИПОто на Енемона.
      Да вярно е под контрола на Енемона са ,как се държат трудно ще ти отговоря с 2-3 изречения, имам от първите 2 . А кога ще бъде IPO на ЕНЕМОНА предполагам скоро. А PDP който е писал под теб се пада малко шеф на компанията така че той ще каже когато му дойде времето.

Коментар

• Някой има ли представа кога ще е IPO то по точно

Коментар

• Дано тука е по-човешко ИПО. Да измислят нещо, че ако стане както се очаква да е утре с Трейса не ми се мисли.
          Вярно ли, че под контрола на Енемона са следните публични фирми:

Ломско АД /LOMSKO/
          ФЕЕИ АДСИЦ /FEEI/
          ФИНИ АДСИЦ /FINI/

Има ли някой коментар как се държат на борсата - това ще е положителен или негативен предполагам елемент за ИПОто на Енемона.
          Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

• Здравейте,

Неконсолидирания Q3'07 ще бъде готов най-късно до 09.11.07 а консолидирания Q3'07 най-късно до 23.11.07.

Предишните можете да намерите и на сайта на БФБ.

Тук можете да отворите Annual Report 2006:
            http://www.enemona.com/?id=131

Поздрави

Коментар

• Първоначално изпратено от Respect
              Бихте ли ми казали откъде мога да видя отчетите на Енемона?
              http://download.bse-sofia.bg/finance/2007/

И търсиш BENE по разните тримесечия.
              Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Бихте ли ми казали откъде мога да видя отчетите на Енемона?

Коментар

• И двете фирми се контролират от Енемона, а прехвърлянето на Ломско пиво в края на 2005 е резултат от преструктурирането на съпъстващите бизнеси на Енемона. Сега Агроинвест се занимава с земеделските и хранително-вкусовите бизнеси.

Първоначално изпратено от Novaka_Bull
                  именно, чрез агроинвестинженеринг
                  само че преди ломско като че ли беше на екоинвест холдинг
                  а сега навсякъде спрягат агроинвест което ме кара да мисля дали екоинвест не се е преименувал на агроинвест може нещо и да пропускам

Коментар

• Е, вече знам повече по бирените въпроси .

Коментар

• Първоначално изпратено от Valuator
                      Енемона опосредствено е мажоритарен собственик на Ломско пиво. Бирата Алмус е едната от двете известни търговски марки на Ломско пиво (продават я в Кауфланд, никога не съм я опитвал и нямам идея що за стока е). Другата е Шопско пиво, която купиха преди някопко години.

ами на практика енемона контролират бира алмус
                      именно, чрез агроинвестинженеринг

само че преди ломско като че ли беше на екоинвест холдинг

а сега навсякъде спрягат агроинвест което ме кара да мисля дали екоинвест не се е преименувал на агроинвест може нещо и да пропускам

...............???????????????

Коментар

• Енемона опосредствено е мажоритарен собственик на Ломско пиво. Бирата Алмус е едната от двете известни търговски марки на Ломско пиво. Другата е Шопско пиво, която купиха преди някопко години.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimcho
                          Първоначално изпратено от koko_chip
                          Първоначално изпратено от Dimcho
                          Бира "Алмус" предполагам.
                          Да - току що проверих с гугъл още утре ще я пробвам
                          С такава ме черпи тъстът, когато му ходя на гости, но я пия само когато няма друга - имам киселини от нея.
                          Аз пък получавам киселини от Загорка и Астика, по малко от каменица
                          най добре ми е с Червения мърфис и една английска дето все и забравям името.

ПП. само не разбирам какво общо има тази бира с Енемона ?!?
                          На практика - нищо.

Коментар

• А бе момчета как така нищо общо - Ломско беше за загрявка на публиката/добрият пример-въдицата/ - сега голямата хапка е Енемона.

Айде си подгответе домашното.
                            Не-заслужил инвеститор

Коментар

• Първоначално изпратено от koko_chip
                              С такава ме черпи тъстът, когато му ходя на гости, но я пия само когато няма друга - имам киселини от нея.

На практика - нищо.

Коментар

• Първоначално изпратено от Dimcho

Мнението в никакъв случай не е препоръка за покупка или продажба на акции, права и други ценни книги

Коментар

Working...
                                X